prima geregeld

Je hoeft er zelf niets voor te doen behalve een formulier invullen. De voortgang is te volgen via een online dossier. Het resultaat is weliswaar minder dan in het bezwaar werd geeist maar alle beetjes helpen.

Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen

Ja ik ben heel tevreden over Previcus Vastgoed, niet alleen omdat het positief uitgepakt heeft wat betreft de WOZ waarde, maar de hele gang van zaken. Je kunt inloggen zodat je inzage hebt in je eigen dossier dus je weet precies hoe e.e.a. er voor staat. Netjes een mail, ook als het allemaal wat langer duurt dan oorspronkelijk de bedoeling was.

Perfect geregeld!

Wat ik zelf in voorgaande jaren niet heb kunnen bewerkstelligen heeft Previcus wel voor mekaar gekregen!

zeer goed en vakkundig geholpen

Duidelijke instructies wat ze nodig hadden en daarna goed werk geleverd. Aanrader!

Previcus team gewoon goed

Het Previcus team heeft mijn bezwaar tegen de WOZ, op een voorbeeldige wijze opgelost. Ik kan het iedereen aanbevelen Previcus bedankt

nog niet verwerkt

tot nu toe informatie ontvangen maar de zaak is nog niet afgerond

ondanks dat het proces nog niet is afgerond krijgen we feedback

ondanks dat het proces nog niet is afgerond krijgen we feedback

Prima werk Previcus

Previcus heeft hun klus prima afgewerkt en in mijn geval ook tot een positief einde gebracht. Ik werd door Previcus regelmatig op de hoogte gebracht van de stand van zaken. Ik ga Previcus zeker in mijn omgeving aan bevelen.

Bijzonder goed informerend & actief in handelen voor de client

Vanaf het eerste contact een duidelijk toelichting van de acties die worden uitgevoerd. Daarna een heldere verdieping en voorbereiding op onze specifieke situatie. Daaruit kwamen een aantal slimme acties op tafel die we eerst dienden op te pakken. Daarna heeft Previcus Vastgoed alle acties verder opgepakt en de gemeente Purmerend zeer effectief "gemanaged". Een volgend bezwaar op een WOZ aanpassing zal ik per direct met Previcus Vastgoed afstemmen.

Voortgang

Ik werd keurig op de hoogte gehouden van de voortgang. Eea verliep vlot.

Geen problemen

Alles via de mail kunen regelen.

Bezwaarprocedure WOZ 2015

Bezwaarprocedure voor woning prima behandeld.

volledig naar tevredenheid afgehandeld

Eenvoudig gegevens aan te leveren en naar olle tevredenheid bezwaar gemaakt in ingewilligd.

Zeer tevreden klant

Dit bedrijf heeft correct en met succes mijn WOZ waarde verlaagd. Hierdoor bespaar ik veel geld en ben hier erg blij mee.

topservices

perfecte services

Goede ervaring.

Wij zijn prima geholpen en het was prettig dat we tussentijds op de hoogte werden gehouden over de vorderingen.

zeer goede deskundigheid

brede aanpak oplossingsgericht en met deskundig naslagwerk te lezen.

Waardebepaling werkt goed en makkelijk.

Ben wel tevreden, maar de 1 ste inschatting van jullie had ik redelijker gevonden., Jammer, dat Sabewa daar niet mee akkoord ging.

Duidelijke en goede afhandeling van een zaak.

Prettige adequate communicatie en een inzichtelijke afhandeling.

prima!

zeer vriendelijk en vakkundig bedrijf ! Met uiteindelijk een positief behaald resultaat.

Goede begeleiding en correcte manier van communiceren. Super resultaat duurde wel lang maar dat ligt bij de uitvoeringsinstantie en niet bij Previcus.Al aan diverse mensen aangeraden.

Prima resultaat, heeft wel lang geduurd.

Resultaat was prima.

perfect

Zijn open, eerlijk en houden je goed op de hoogte over de stand van zaken. En dat allemaal gratis. Zeer tevreden.

W.O.Z. waarden

Wij zijn door Previcus Vastgoed goed geholpen, en kunnen het iedereen aanbevelen.

Ze hebben ons geweldig geholpen.

Ik zou dit bedrijf aanbevelen.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.