No cure no (never) pay

No cure no pay. Euhhh, never pay. Staan me altijd keurig en accuraat te woord mits ik nog vragen heb, wat overigens bijna nooit voorkomt daar Previcus mij altijd op de hoogte stelt bij updates. Keep up the good work.

Ik vindt dat ze goed werk doen als ze �

Ik vindt dat ze goed werk doen als ze er niet waren dan worden wij door de gemeente en de taxateurs mooi voor de gek gehouden dus ze doen geweldig goed werK

Puik werk geleverd!

Goed op de hoogte gehouden, puik werk geleverd!

Previcus doet wat ze beloven, een aanrader

Door de bemiddeling van Previcus is de WOZ-waarde van ons huis met �22.550 verlaagd. Wij zijn er erg blij mee, dit was ons zonder hen niet gelukt.

Heerlijk het op deze manier uit handen �

Heerlijk het op deze manier uit handen geven, heeft me �29.000 gescheeld en geen kopzorgen!

niet goed opgelet

Het bezwaar wordt gevraagd omdat de gemeente van 2015 naar 2016 een waardestijging veronderstelt van bijna 25%. Daar is geen grond voor. Het object is 12 jaar geleden deels vernieuwd en alle effecten zijn (na beoordeling door een ambtenaar) sinds 2007 in de WOZ-waarde verdisconteerd. Previcus heeft dit aanvankelijk niet meegenomen in het bezwaarschrift en heeft later irrelevante foto's bij mij opgevraagd. Door dit alles is een zwak geformuleerd bezwaarschrift ingediend en bij de hoorzitting verdedigd.

Mailing onzorgvuldig

Mailing onzorgvuldig

Wij hebben bericht ontvangen dat het �

Wij hebben bericht ontvangen dat het bezwaar ontvankelijk is verklaard. Wij kunnen bericht van de gemeente tegemoet zien en wachten af of het de moeite waard geweest is. Tot dan tevreden over Previcus Vastgoed

Goede en heldere voorlichting en �

Goede en heldere voorlichting en begeleiding.

Previcus heeft mij uitstekend �

Previcus heeft mij uitstekend geholpen,alles in overleg en deskundig afgehandeld.Ik zou iedereen aanraden om met PREVICUS VASTGOED zaken te doen.

Goede service en snelle afhandeling

Goede service en snelle afhandeling. Tot nu zeer tevreden.

Duidelijk wat de dienst inhoud.

Duidelijk wat de dienst inhoud. Er wordt geen onjuiste verwachtingen gecre�erd. Ik wordt periodiek ge�nformeerd. Er zijn geen kosten aan verbonden,

Prima bedrijf

Prima bedrijf. Zeer correct en snel antwoord op vragen. Vooral dankzij hun expertise worden resultaten geboekt die je als particulier nooit zult bereiken.

Een moeilijke opgave tot een goed einde �

Een moeilijke opgave tot een goed einde gebracht.

Geruisloos

Geruisloos, maar goed geholpen WOZ-waarde is verlaagd.

Uitstekend, met een resultaat met een resultaat van 25% minder onroerend goed belasting.

goed geregeld

goed geregeld

Telefonisch en per email mail goed �

Telefonisch en per email mail goed geholpen

Hoewel nog niet helemaal afgehandeld �

Hoewel nog niet helemaal afgehandeld zijn mijn ervaringen met dit bedrijf positief.Correct,vlot en duidelijk.

wij hebben helemaal niets van jullie �

wij hebben helemaal niets van jullie gehoord ,kunnen jullie dat nakijken lia verboven

Prima afhandeling

Prima afhandeling, professionele instelling.

Previcus doet er alles voor om de WOZ �

Previcus doet er alles voor om de WOZ waarde zo veel mogelijk te verlagen en vaak met een positief resultaat. Bovendien erg goede communicatie.

super goed en betrouwbaar bedrijf

Heel goed werk verricht voor ons

Nemen je alle rompslomp bij bezwaar tegen de woz uit de hand!

Nemen je alle rompslomp bij bezwaar tegen de woz- waardebepaling uit de hand en met succes! Houden je op de hoogte van de voortgang. Zeer aan te bevelen!

uitstekend

Dit bedrijf is een aanbeveling waard.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.