Starten de procedure snel op en geven �

Starten de procedure snel op en geven tijdig feedback.

UISTEKENDE SERVICE

GOEDE SERVICE JE WORDT UITSTEKEND OP DE HOOGTE GEHOUDEN

uitstekend

Zeer uitstekend geholpen

Naar mijn inzien is het raport �

Naar mijn inzien is het raport opgesteld door previcus vastgoed op een eerlijke manier verlopen en tot stand gekomen,werd steeds keurig op de hoogte gehouden:dus daarover geen misverstanden. Alleen jammer dat de uitslag zolang moet duren. Verder geen klachten zou de volgende keer er weer voor gaan en kiezen,

er is met positief resultaat bezwaar �

er is met positief resultaat bezwaar gemaakt tegen de woz-waarde

Helemaal goed

Helemaal goed

tot nu toe alle opdrachten met goed �

tot nu toe alle opdrachten met goed resultaat afgesloten

Professioneel advies

Professioneel advies, goede terugkoppeling

Hoewel mijn WOZ-procedure nog niet is �

Hoewel mijn WOZ-procedure nog niet is afgerond, kan ik wel zeggen dat de dienstverlening van Previcus heel goed is. Zakelijk, vriendelijk, geen overbodige poespas!

Ik ben zeer enthousiast over uw werkwijze.

Ik ben zeer enthousiast over uw werkwijze.Je wordt volledig op de hoogte gehouden over de stand van zaken.Prima

Reeds eerder opgedane ervaring deze �

Reeds eerder opgedane ervaring deze keer wederom bestendigd. Correcte uitvoering en berichtgeving aan client is prima.

Het proces is prima verlopen

Het proces is prima verlopen. Daarvoor hartelijk dank.

BEZWAAR W O Z

De mensen van Previcus hebben zeer goed werk geleverd Je werd goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen Toen ze kwamen kijken om te taxeren hebben ze alles goed uitgelegd

WOZ waarde met 27000 verlaagd

WOZ waarde met 27000 verlaagd

Deskundig en zeer competent

Wij zijn uiterst tevreden over de behandeling door Previcus. Deskundig en competent. Zij leggen gewicht in de schaal en weten de weg om het gewenste resultaat te behalen met een goede communicatie. In de contacten met de overheid kunnen ze niet gemist worden. Zij kennen de markt en laten zich niet met het bekende kluitje in het riet sturen.

Prima voor ons geregeld

Prima voor ons geregeld, zijn tevreden met het resultaat.

Re�le en professionele houding van een resultaatgerichte opdrachtnemer

Ze gaan voor een re�le bepaling van de WOZ-waarde. Hierbij niet uit het oog verliezend dat het dus ook om de realiteit gaat. Als woningcorporatie hebben we meerdere woningen die zowel ten opzichte van de vastgestelde waarde hoger danwel lager zijn bepaald. Uiteindelijk is er wel een behoorlijke financi�le afslag doorgevoerd. Wel gemerkt dat het uitmaakt welke persoon binnen Previcus de belangen van de opdrachtgever behartigd; de ��n ligt beter bij de externe taxateur dan de ander. Wel kan de doorlooptijd wat sneller.

prima georganiseerd.

prima georganiseerd. voldeed aan mijn verwachtingen

WOZ bezwaar

WOZ bezwaar naar volle tevredenheid uitgevoerd met goed resultaat.

Verrast

Ondanks dat ik niet meer wist dat ik een klacht had ingediend, is door toedoen van previcus de WOZ waarde van onze woning bepaald en uiteindelijk lager ingeschat dan de gemeente Stadskanaal had geclaimd. Dit alles heeft tot een positief resultaat geleid, waar wij de vruchten van mogen plukken. Ik ben dus zeer tevreden over de gang van zaken en wil u daarvoor danken.

Heel fijn dat Previcus ons geholpen �

Heel fijn dat Previcus ons geholpen heeft door bezwaar in te dienen tegen de WOZ waarde. En met succes. Ook zijn we goed op de hoogte gehouden van alle stappen en vorderingen.

Ik kan nog steeds niets lezen over mijn documenten!

Ik kan nog steeds niet ondanks dat ik nu nogmaals een wachtwoord heb ontvangen en daarna veranderd heb, mijn documenten lezen! Ik heb net proberen in te loggen en zegt meteen dat ik al meerdere keren heb geprobeerd via mijn ip-adres in te loggen! Heb net 1 keer geprobeerd en volgens mij geen typefout gemaakt!Graag een nieuw wachtwoord opdat ik mijn documenten kan inzien!!

Prima opvolging en actie ondernomen

Prima opvolging en actie ondernomen. Ook snel antwoord bij vragen.

Goed bereikbaar

Goed bereikbaar, kundig advies, correcte afhandeling

Wij zijn heel goed en vriendelijk �

Wij zijn heel goed en vriendelijk benaderd en geholpen PREVICUS

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.