Aanrader Previcus vastgoed

Ik zou Previcus Vastgoed zeker aanbevelen daar zij de deskundige specialisten zijn om voor een goed resultaat te kunnen zorgen. Dankzij de goede communicatie en adviezen heeft Previcus Vastgoed datgene volledig waargemaakt, wat ze ook beloofd hebben. Ondanks dat de gemeente enorm lang heeft gedaan over een uitspraak zijn wij tevreden met het behaalde ( en gewenste ) resultaat. Previcus Vastgoed heeft mij persoonlijk op de hoogte gehouden van alle acties, welke ook te zien zijn in je persoonlijke online dossier, heel transparant dus.

Aanrader

Aanrader,ik zou Previcus zeker aanbevelen. Goede communicatie. Goede advisering en wordt meegedacht. En uiteindelijk het gewenste resultaat!

Effectieve afhandeling met een �

Effectieve afhandeling met een uitstekend resultaat

Men weet waar men over praat en geen �

Men weet waar men over praat en geen loze beloftes , TOP.

Top service

Top service. Zeer klantvriendelijk, goed bereikbaar en met duidelijke taal. Zeer grote verlaging weten te realiseren.

Prima bezwaarschrift afgehandeld

Prima bezwaarschrift afgehandeld Alles kunnen volgen in dossier

Correcte oplossing

De correctie op de aanslag WOZ 2017 van de gemeente Leidschendam heeft terecht geleid tot verlaging van de oorspronkelijke aanslag. Dit dankzij de aandacht en inzet van Previcus.

Goed behandeld en inderdaad een �

Goed behandeld en inderdaad een positief resultaat, dus zeer tevreden mee!

Onze ervaring is heel positief

Onze ervaring is heel positief. Ze hebben ons goed geholpen en uiteindelijk is ook de WOZ waarde verlaagd. Top.

Duidelijke informatie

Duidelijke informatie

Goed werk ben tevreden

Goed werk ben tevreden

Liever deskundigheid inzetten dan zelf energie verspillen�

Wij zijn blij niet zelf in discussie te moeten gaan met overheidsinstanties en dit in handen te kunnen geven van specialisten die meer gezag en deskundigheid hebben en dus voor een goed resultaat kunnen zorgen

Previcus Vastgoed een aanrader om WOZ waarde aan te vechten

Previcus Vastgoed heeft volledig waargemaakt, wat ze hebben belooft. Tijdens het hele proces hebben ze mij vertegenwoordigd en mij van alle acties en contacten op de hoogte gehouden. Door de persoonlijke toegang tot de website was alles erg transparant. Ik kan Privicus Vastgoed daarom aan anderen aanbevelen.

Heel mooi wat er tot nu bereikt is.

Heel mooi wat er tot nu bereikt is.

Heel tevreden!

Heel tevreden!

Alles fijn geregeld

Alles ging snel, goed en fijn.

Wij zijn enorm geholpen.

Wij zijn enorm geholpen. Onze WOZ waarde is verlaagd naar een bedrag waar wij het mee eens zijn. De afwerking was netjes en secuur Bedankt

Fantastisch resultaat bij de vermindering van de WOZ.

Fantastisch resultaat bij de beoordeling van de WOZ waarde.

Duurde te lang en niet duidelijk op de �

Duurde te lang en niet duidelijk op de hoogte gehouden en er is bijna niks van de WOZ waarde af

Prima geregelde service,brengt �

Prima geregelde service,brengt duidelijkheid,kort bondig,overzichtelijk advies,en voert dit naar tevredenheid uit.aan te bevelen

Goed op de hoogte gehouden en �

Goed op de hoogte gehouden en uiteindelijk het gewenste resultaat bereikt. Prima bedrijf om je WOZ-waarde op juistheid te beoordelen.

Het is me goed bevallen omdat jullie nu �

Het is me goed bevallen omdat jullie nu nog steeds verder gaan met mijn bezwaar.

Prima contact

Prima contact, makkelijk.portaal waar je documenten in staan.

Prima informatie en nemen veel �

Prima informatie en nemen veel ambtelijk gedoe uit handen o

goed werk ,het werkt en altijd een �

goed werk ,het werkt en altijd een duidelijk antwoord

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.