goed ontzorgd bij het aanvragen van�

goed ontzorgd bij het aanvragen van vermindering van onroerend goed belasting , met succes

Wij zijn zeer tevreden tot nu toe onze�

Wij zijn zeer tevreden tot nu toe onze zaak is nog niet helemaal afgerond.

Uitstekend,

Uitstekend, Goede Communicatie met zijn klant, Luisteren naar zijn klant, Korte tijd was uitslag, Wat moet ik nog zeggen!!! Perfect Groetjes van Mehmet

geweldig resultaat

geweldig resultaat

probleemloze en nuttige service

probleemloze en nuttige service

Hebben met succes uitstekend werk geleverd

Hebben met succes uitstekend werk gedaan, de OZB is verminderd, iets wat mij vorig jaar niet was gelukt. De rapportage van de belastinggroep geeft houvast voor komend jaar.

Previcus Vastgoed doet wat ze zegt

Previcus Vastgoed doet wat ze zegt, rapporteerd zorgvuldig. Dikke duim dus

Doeltreffend en niet opdringerig

Doeltreffend en niet opdringerig. Zeer tevreden.

Goed geholpen alleen weet ik nog niet�

Goed geholpen alleen weet ik nog niet of mijn huur lager kan worden

Prima organisatie

Prima organisatie

Door de gemeente Amstelveen werden wij genegeerd.

Door de gemeente Amstelveen werden wij genegeerd en de waarde bleef zoals die was. Door een ter zake kundige benadering en beoordeling is de WOZ met maar liefst �44.000 verlaagd.

Ik ben goed en snel geholpen

Ik ben goed en snel geholpen

Ik ben heel tevreden

Ik ben heel tevreden. De waarde is nog lager geworden dan ik van te voren verwacht had. Dit was mij zelf niet gelukt, de werkwijze van mijn gemeente kennende.

Geen overleg over nieuwe WOZ waarde

Het proces was op zich simpel en het feit dat de dienst gratis was, was UITSTEKEND. Een punt van aandacht was de afstemming voor welke nieuwe waarde het pand in de WOZ zou moeten komen. Ik had via mail gemeld het pand voor Eu 90.000 gekocht te hebben (de 'oude' WOZ was Eu 118.000) en voor dit bedrag is de aanvraag gedaan. De aanvraag is door de gemeente geaccordeerd, dus het resultaat is dan ook GOED. ECHTER: normaal gesproken is de WOZ lager dan de economische waarde, tenminste dat is mijn ervaring. Het review cijfer is dus gebaseerd op het feit dat niet met mij is overlegd over het nieuw aan te vragen WOZ waarde!

Jullie hebben goed werk verricht met�

Jullie hebben goed werk verricht met heel goede resultaten

Ik had geen ervaring met Previcus of�

Ik had geen ervaring met Previcus of andere, soortgelijke dienstverleners, dus vergelijken kan ik niet. Maar de procedure verliep soepel en we hebben nu een WOZ-waarde, die een stuk lager ligt. We zijn dus heel tevreden.

Snelle afhandeling en goede informatie

Snelle afhandeling en goede informatie

Eenmalig inleveren van de stukken

Eenmalig inleveren van de stukken, er verder niet naar hoeven om te kijken en uiteindelijk een prima resultaat

heb al een aanzienlijke reductie op de�

heb al een aanzienlijke reductie op de woz kunnen krijgen, maar is volgens previcus nog aan de hoge kant. komt nu voor de rechter, uitslag is nog niet bekend.

Ben tevreden over Previcus Vastgoed.

Ben tevreden over Previcus Vastgoed. Hebben de zaak goed afgewikkeld.

Hele goede ervaring met Previcus

Hele goede ervaring met Previcus. Al een aantal jaar op rij hebben zij ervoor gezorgd dat de WOZ waarde verlaagd werd. Zij houden je op de hoogte middels duidelijke communicatie. K. de Korte

Meer dan tevreden

Wij zijn zeer tevreden over de voor onze vereniging kosteloze dienstverlening door PreVicus Vastgoed. Alles is ook netjes online bij te houden en we worden van mutaties telkens op de hoogte gesteld. De dienstlening komt heel professioneel over en getuigt van deskundigheid. Als vereniging is het fijn dat deze gratis deskundigheid er �berhaupt is. Deze kennis hebben wij niet zelf in huis.

Goede motivatie om de woz te verlagen

Goede motivatie om de woz te verlagen

Previcus maakt gewoon volledig waar wat �

Previcus maakt gewoon volledig waar wat ze beloven.

Helder, en snel.

Zeer tevreden, meteen antwoord op vragen enz. Ook heel belangrijk het online dossier. In tegenstelling tot een ander bedrijf waar ik eerst zou gaan. Dit bedrijf was heel overtuigend bij het eerste telefoon gesprek, echter toen ik vroeg om nog eens contact met mij op te nemen, heb ik niets meer vernomen!!!! Vandaar ik voor Previcus heb gekozen! Eindoordeel kan ik pas geven als alles is afgerond!

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.