Tot met nu ( correctie en toezegging )�

Tot met nu ( correctie en toezegging ) een geweldige hulp om tegen de OZB waarde van de gemeente te protesteren.

Goed werk verricht

Goed werk verricht, woz verlaagd!

Een geweldig onafhankelijke bemiddelaar�

Een geweldig onafhankelijke bemiddelaar voor bij de OBZ taxaties

woz hulp

tot nu toe geen slechte ervaring

Tot op heden tevreden met de�

Tot op heden tevreden met de behandeling en uitkomst van 10% verlaging.

Werkt snel en duidelijk

Werkt snel en duidelijk

Ik zou de volgende keer deze club weer�

Ik zou de volgende keer deze club weer nemen

Het is gelukt om de waarde naar beneden�

Het is gelukt om de waarde naar beneden te krijgen!

Goede communicatie, doen wat ze beloven.

Goede communicatie maar niet meer dan nodig is, doen wat ze beloven en bereiken resultaten.

Doet wat ze beloven

Doet wat ze beloven, uitkomst goed!

Bezwaar gegrond verklaard

Zij hebben zich ingezet voor mij i.v.m. mijn WOZ waarde van de woning, en het bezwaar is gegrond verklaard. Zo blij mee, en wel door hun inzet. Een dikke vette pluim. Zeker 5 sterren waard. Dit bedrijf zou ik zeker iedereen aanbevelen.

ik ben blij met de uitkomst die�

ik ben blij met de uitkomst die previcus vastgoed voor mij heeft weten te bewerkstelligen.

De zaak prima en snel afgehandeld.

De zaak goed en snel afgehandeld met een positief resultaat.

8% waardedaling

8% waardedaling is niet gering. Het is duidelijk dat gemeenten maar wat doen.

wij zijn zeer tevreden over previcus�

wij zijn zeer tevreden over previcus hebben ons goed geholpen

Previcus deed de klus

Previcus deed de klus, zonder dat ik daar veel voor hoefde te doen. Ik werd goed op de hoogte gehouden en het resultaat is een verlaging van de WOZ waarde van 19%. Erg tevreden over het resultaat.

alles wordt perfect geregeld.

alles wordt perfect geregeld.

Ik heb een antipathy ten opzichte van�

Ik heb een antipathy ten opzichte van dit soort kruisjes beoordelingen. Dit geeft beslist geen goed beeld van de beoordeling van Uw activiteiten. Velen komen met deze vraag. Ik beoordeel wanneer Ik iets heb gezien waarop ik beoordelen kan. Het moet een eindresultaat zijn of een zo vermelde tussenstand. Voor de vorm heb ik 4 sterretjes gepland maar die hebben in wezen geen waarde. Misschien moeten her er 5 of zelfs 7 zijn of misschien wel 3. Dat weet ik pas wanneer we resultaten zien.

Prima werk gedaan.

Prima werk gedaan.

Voor ons was de bemiddeling positief

Voor ons was de bemiddeling positief, de geschatte waarde is terecht verminderd

Snelle reactie

Snelle reactie, duidelijke communicatie en een online dossier van alle activiteiten en documenten. Perfect geregeld allemaal.

indien je teveel betaal voor iets �

indien je teveel betaal voor iets . previcus helpt je snel en voor niets .

Ik ben goed geholpen met m'n�

Ik ben goed geholpen met m'n herwaardering van m'n OZB

Goed hulp bij WOZ bezwaar

Goed hulp bij WOZ bezwaar

Goed geholpen

Goed geholpen

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.