De eerste ervaring met Previcus is�

De eerste ervaring met Previcus is geweldig. In eerste instantie had ik het idee: 'too good to be true...". Maar tot op de dag van vandaag heb ik geen moment gevonden gedacht "ah, dat was dus het addertje onder het gras "! Vanaf het allereerste moment een perfecte service, Prima communicatie en uiteindelijk een prima resultaat.

al eerder gezegd niet eens met�

al eerder gezegd niet eens met uitspraak zo wacht om tezien war taxateur gaat doen voor definitief oordeel kan geven maar tot op heden niet tevreden mvg b van schilt

Afspraken zijn goed nagekomen

Afspraken zijn goed nagekomen

previcus doet goed werk

Ik ben goed geholpen door previcus op een manier die ik niet zelf zou kunnen, professioneel en kundig, mijn complimenten

Correcte werkwijze

Correcte werkwijze. Regelmatig op de hoogte gehouden.

Goed geregeld

Goed geregeld

duidelijk en goed

duidelijk en goed een bedrijf die doorgaat in zaken die ik zelf niet kon en gewonnen vorig jaar niet nu wel echt super al is het 5 euro besparing toch deed dit bedrijf waar ze goed in zijn

Geen klachten want efficiente�

Geen klachten want efficiente berichtgeving wanneer nodig en goed resultaat.

Eerst dacht ik dat ik totaal geen kans�

Eerst dacht ik dat ik totaal geen kans kon maken met bezwaar indienen tegen de gemeentelijke WOZ belasting. Maar ik ben van mening dat het gemeentelijke bedrag best veel gestegen was voor 2018. Zodoende heb ik contact gelegd met Previcus en deze heeft mij alle werk uit handen genomen. En na een bezoek van een taxateur van het belastingbureau blijkt inderdaad dat de door hun geschatte waarde van mijn woning toch echt behoorlijk aan de hoge kant is. Wat uiteraard zal blijken uit de kosten van de gemeentelijke belastingen en de de Belastingdienst. Ik ben erg benieuwd. DANK U WEL, PREVICUS. Dit had ik niet verwacht! P.M. Slabbekoorn, Goes (Zld.).

Ze hebben de Gemeente volgens mij flink�

Ze hebben de Gemeente volgens mij flink aangepakt met hun motivatie waarom het ozb tarief naar beneden moest. In mijn geval 25%.

Heel erg te vrede alleen nog nog de�

Heel erg te vrede alleen nog nog de afwerking

Previcus heeft op afstand de zaak goed�

Previcus heeft op afstand de zaak goed behandeld en gecommuniceerd in het dossier. En een gewenst resultaat opgeleverd!

Missie geslaagd. WOZ-waarde verlaagd en nu op redelijk niveau.

Zowel de frequentie als de inhoud van de communicatie met Previcus was steeds heel goed. Kan eigenlijk niet beter. De organisatie die in onze gemeente de WOZ-waarde bepaalt en de belasting int heeft nooit de moeite genomen ons huis te taxeren. Previcus nam die moeite wel. Mijn eigen poging om de woz-waarde van ons huis te verlagen in een rechtstreeks contact met de belastinginner was zonder resultaat. Het resultaat van de inspanning van Previcus is dat onze WOZ waarde aanzienlijk verlaagd is en nu voor het eerst overeenstemt met de woz-waarde van huizen in onze omgeving. Dat was voor ons de belangrijkste drijfveer om Previcus in te schakelen. Een te hoge of een te lage WOZ-waarde wilden niet. Een faire wel. Missie geslaagd.

Gewoon top bij a alles afgehandeld raad�

Gewoon top bij a alles afgehandeld raad het iedereen aan

Ik ben zeer tevreden en ik zal Previcus�

Ik ben zeer tevreden en ik zal Previcus zeker aanbevelen, o.a. bij mijn kinderen.

Succesvolle beroepsprocedure gevoerd�

Succesvolle beroepsprocedure gevoerd met goed resultaat

Super, het duurt even maar ze handelen alles goed af. Als je mailt krijg je snel antwoord.

Previcus Vastgoed is betrouwbaar.

Previcus Vastgoed heeft zich tot nu toe aan alle afspraken gehouden. Ook wat tijd betreft. Ze waren eerder te vroeg dan te laat. Op een schaal van 1 - 10 wil ik ze een 8,5 geven. Op zeker ogenblik was ik het overzicht kwijt.

Dit jaar een heel goed resultaat

Dit jaar een heel goed resultaat

Prima resultaat

Prima resultaat. Niet al te veel info gedurende het traject

succesvol en correct!

Met succes de WOZ waarde naar beneden gekregen. Zeer correcte afhandeling en tijdens dossier uitstekend op de hoogte gehouden.

Succesvol bezwaar

Succesvol bezwaar tegen WOZ waarde woning met minimale inspanning van de klant.

Zeer kundig en ervaren

Zeer kundig en ervaren. Zo hebben wij het ervaren. Ze nemen alles uit handen en communiceren duidelijk bij iedere stap die ze zetten naar de klant toe. Zeker een aanbeveling waard. Dank zij hun advies WOZ met 11% verlaagd

Klantvriendelijk en toegankelijk!

Klantvriendelijk, betrouwbaar bedrijf met toegankelijke software. Vriendelijk personeel. Je wordt goed op de hoogte gehouden over vorderingen. En, uiteindelijk veel kosten bespaard door de procedure die ze voor ons verder hebben afgehandeld. Kortom; top!

Wij zijn tevreden met het resultaat

Het inschakelen van Prvicus heeft ons inzicht gegeven hoe de WOZ wordt bepaald en het een referentie kader voor hetgeen wij betalen. Tegen onze verwachting in is het bezwaar gehonoreerd. Voor een sportvereniging best belangrijk, geen kosten.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.