Van mij krijgt Previccus vastgoed�

Van mij krijgt Previccus vastgoed een.10 Een flink bedrag lager ,en dus ook minder belasting betalen! BEDANKT !!!!! W.J.

Ze hebben ons netjes op de hoogte�

Ze hebben ons netjes op de hoogte gehouden van de stand van zake tav WOZ waarde welke is vastgesteld door de gemeente. Uiteindelijk door het bezwaar dat PV heeft ingediend, is deze lager uitgevallen.

Correct en goed

Het contact met Previcus was goed en de vragen die ik tijdens de procedure had werden snel en voldoende beantwoord. Correcte afhandeling .

Goede partij om je WOZ waarde opnieuw�

Goede partij om je WOZ waarde opnieuw te laten beoordelen.

Previcus heeft met succes bezwaar�

Previcus heeft met succes bezwaar ingediend tegen de WOZ waarde van mijn woning. Zeer tevreden!

Prima bedrijf

Previcus heeft prima bezwaar gevoerd tegen de WOZ-taxatie: helder in de communicatie, goed in de onderbouwing en... met resultaat!

zeer professional en goede communicatie

zeer professional en goede communicatie

Duidelijke organisatie welk oog heeft voor klant en detail.

Duidelijke organisatie welk oog heeft voor de klant. Goede tussen evaluaties met betrekking tot voortgang. Na uitspraak wordt er nog door Previcus Vastgoed gekeken of er nog in beroep gegaan kan worden geheel kosteloos.

Uitstekend!

Niet vervacht, maar het is Previcus toch gelukt; chapau...

Alles netjes afgehandeld zonder er zelf�

Alles netjes afgehandeld zonder er zelf maar iets voor hoeven te doen. En je kunt het zelf bekijken door in te loggen hoever het er mee staat.

Doet waarvoor het staat

Goede berichtgeving

Te snel met beoordelingsverzoek

Het verzoek om beoordeling kwam voordat de procedure afgesloten was. Het is dan niet mogelijk een mening te geven.

uitstekend werk verricht

uitstekend werk verricht. Dank jullie.

Met succes bezwaarschrift WOZ voor ons ingediend!

Previcus Vastgoed heeft met succes een bezwaarschrift ingediend tegen de WOZ waardebeschikking 2018. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van alle verrichtingen. Complimenten!

Via Vastelastenbond kennis gemaakt met�

Via Vastelastenbond kennis gemaakt met Previcus en de afhandeling is soepel verlopen. Alleen in begin 1x miscommunicatie omdat het via Vastelastenbond liep. Verdere afwerking naadloos verlopen en heeft ook vermindering WOZ opgeleverd.

Werkt zonder problemen goed

Werkt zonder problemen goed. De WOZ waarde is positief bijgesteld.

Adequate en snelle reaktie en�

Adequate en snelle reaktie en vervolgens afhandeling van het probleem

Doen wat ze beloven.

Doen wat ze beloven.

Door reclame folder van Previcus zag ik�

Door reclame folder van Previcus zag ik dat ik teveel betaald onroerend goed belasting kon terug ontvangen. Na Previcus te hebben ingeschakeld heb ik zonder er zelf werk aan te hebben terug ontvangen. Super gedaan bedankt

had mening gezet en was geplaatst maar�

had mening gezet en was geplaatst maar kort erna weer weg staat toch duidelijk goed of slecht zijn belangrijk voor jullie waarom dan weg gehaald

dacht dat bezwaar OZB kansloos was

dacht dat bezwaar OZB kansloos was, maar ze hebben het toch iets naar beneden kunnen laten bijstellen.

Verbeterde WOZ-waardebepaling

Communiceert helder, geeft prima inzicht in de vorderingen op een persoonlijke webpagina.

Geheel volgens plan gegaan lager OWZ�

Geheel volgens plan gegaan lager OWZ waarde.

De behandeling is no h gaande wacht op�

De behandeling is no h gaande wacht op de uitslag?

Soms dubbel om info vragen.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.