Ben heel blij dat ik ben geholpen door�Previcus.!

Ben heel blij dat ik ben geholpen door Previcus ,en met resultaat.Zelf had ik dat niet voor elkaar gekregen.Had niet geweten waar ik moest beginnen.Dus HEEL hartelijk dank voor uw hulp.

Gratis en z�nder gedoe bezwaar gemaakt.

Gratis en z�nder gedoe bezwaar gemaakt.

Ze doen wat ze beloven

Ze doen wat ze beloven

Previcus doet wat zij beloven..

Previcus doet wat zij beloven..

Goed gehandeld

Goed gehandeld

Alles correct verlopen en goed�

Alles correct verlopen en goed afgehandeld.

Doen wat ze beloven

Doen wat ze beloven

houden zich netjes aan de afspraken�

houden zich netjes aan de afspraken geen problemen gehad en alles netjes afgehandeeld

Verdeling is 10% voor mij 90 % voor�

Verdeling is 10% voor mij 90 % voor Previcus. Geen juiste verdeling

Goede communicatie.

Goede communicatie.

Ze regelen alles voor je

Ze regelen alles voor je, echt super!

Superservice

Superservice

alles werd goed geregeld

alles werd geruisloos geregeld,ik moest alleen wat documenten aanleveren. op de achtergrond werden de zaken vakkundig afgehandeld. ik werd regelmatig over de voortgang op de hoogte gehouden. dit leidde uiteindelijk tot een geslaagd resultaat.

Bezwaar tegen de WOZ met succes�

Bezwaar tegen de WOZ met succes afgerond. Keurig gedaan. Top

goede prestatie

goede prestatie, voldaan aan de verwachtingen

Snelle handeling

Snelle handeling, ook meedenken en snel reageren op vervelende situatie�s. Aangezien wij in een vervelende situatie zaten, deden zij niet moeilijk en zochten naar een oplossing. Deze werd gezien de krappe tijd toch gevonden en is alles zeer goed gegaan. Dus ja, wij vinden previcus vastgoed een goede zaak.

Wij hadden eerlijk gezegd nergens op�

Wij hadden eerlijk gezegd nergens op gerekend maar kregen toch nog een leuk bedragje terrug.

bedankt voor de goede service.

bedankt voor de goede service.

Uitstekende service

Previcus Vastgoed heeft goed werk verricht door de WOZ-waarde van mijn huis met succes aan te vechten bij de gemeente. Bezwaar maken via de website is eenvoudig en verder doen ze al het werk, zelf had ik dit nooit voor elkaar gekregen.

Ze doen precies wat ze beloven.

Ze doen precies wat ze beloven.

Bezwaar tegen de WOZ

Het bezwaar tegen de woZ waarde van het huis is adequaat afgehandeld. De communicatie (voornamelijk via email) was OK alleen het aantal aanbiedingen - reclame dus - van andere producten van Pevicus irriteert mij wel. Wat ik vooraf miste was korte, heldere uitleg over hoe het is dat Previcus dit gratis doet.

Heel fijn dat er eindelijk iemand is�

Heel fijn dat er eindelijk iemand is opgestaan om mensen te helpen die door gemeente en/of wooncorporatie ten onrechte het vel over de oren wordt getrokken!

Ik heb altijd goede contacten gehad met�

Ik heb altijd goede contacten gehad met alle medewerkers. Deze waren hartelijk, zakelijk en persoonlijk. Zij hebben mij in mijn waarde gelaten en toch mij in de goede richting begeleid. Mijn dank daarvoor en ik heb er geen spijt hen daarvoor gecontacteerd te hebben.

Alle lof voor de wijze van behandeling

Alle lof voor de wijze van behandeling. Geen omkijken naar. Prima communicatie

Prima ervaring.

Prima ervaring. De aanvraag is snel opgepakt.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.