Bedankt

Super, alles perfect geregeld! Bedankt!

WOZ bezwaar via Previcus loont.

Te hoge WOZ waarde na tussenkomst van Previcus duidelijk verlaagd.

verlaging OZB

Kan alleen beoordelen dat kennelijk het werk goed gedaan is. Resultaten worden duidelijk indien gemeente wat laat horen

Super service

Super service. Aanrader.

Professionele organisatie met goede�

Professionele organisatie met goede resultaten

Goed resultaat behaald

Goed resultaat behaald, aan te bevelen. Het 5e sterretje zou verkregen zijn als men een iets royalere communicatie zou onderhouden, met name op de tekstuele inhoud van het een en ander. Voor de ervaren mensen niet nodig denk ik, maar voor mij als volledig onbekende met de materie betekent het toch nog wat uitzoekwerk.

Geen actie genomen op basis van mijn argumenten

Ik Previcus benadert om bezwaarte maken tegen de vaststelling van WOZ waarde van mijn woningen. Ik ben zeer ontevreden over de afhandeling hiervan. 1. Mijn verzoek is niet op tijd afgehandeld. Daarom moest ik nog een verzoek indienen op naam van mijn vrouw. 2. Ik heb argumenten aangeleverd, op basis waarvan ik vond dat de waarde niet goed was ingeschat. Deze argumenten zijn niet gebruikt door Previcus. Previcus heeft zonder mij daarover in te lichten andere argumenten gebruikt en ook een waarde vastgesteld zonder mij daarover in te lichten. 3 Het contact tussen Previcus en mij verliep erg moeizaam en er was geen klantgerichtheid bij de medewerkers. 4 De actie heeft nauwelijks iets opgeleverd.

Ik zou Previcus vastgoed aan iedereen�

Ik zou Previcus vastgoed aan iedereen willen aanbevelen,want zelf lukt je het nooit om door te dringen ,om geld terug te krijgen. als je de weg weet ,dan is het veel makkelijker

I ben prima geholpen

I ben prima geholpen. Alle lof.

Uitstekend bedrijf met goede service ze�

Uitstekend bedrijf met goede service ze hebben mij prima geholpen

Met succes in beroep gegaan en een�

Met succes in beroep gegaan en een vermindering van de onroerendgoed belasting.

Goede en duidelijke communicatie over�

Goede en duidelijke communicatie over de voortgang van het proces via mail. Eindresultaat is goed! Aan te bevelen.

Previcus Vastgoed is een�

Previcus Vastgoed is een gespecialiseerd bedrijf dat professioneel en zeer deskundig te werk gaat om de belangen van de Nederlandse huizenbezitters te verdedigen. Een objectieve waardebepaling van onroerend goed is uiterst belangrijk, te meer om ook de zeer gehaatte latere erfbelasting zoveel mogelijk te verminderen. Het is het goed recht van eenieder om deze vorm van waardebepaling van onroerendgoed mede door Previcus Vastgoed te laten vaststellen.

Tevreden met de verlaging van de WOZ�

Tevreden met de verlaging van de WOZ waarde.

ORG aan slag

Ik had niks verwacht maar het is met mijn ORG aan slag gelukt om die toch naar beneden te brengen

WOZ-bepaling

Zeer goede en correcte afhandeling van WOZ-bepaling

Bezwaar

Zeer accuraat En meedenkend Met de klant

Top vak mensen!

Top vak mensen!

Klein voordeeltje uiteindelijk, maar prima geregeld..!

..............................

Goed werk zorgvuldig en met resultaat.

Goed werk zorgvuldig en met resultaat.

Wat ons niet is gelukt is het previcus�

Wat ons niet is gelukt is het previcus vastgoed wel gelukt om de WOZ-waarde naar beneden te krijgen.

Prima aangekaart bij de gemeente!!!

Prima aangekaart bij de gemeente!!!. Met ongeveer 9% reductie op het door de gemeente vast gestelde WOZ waarde.

Zonder jullie hulp.had ik te veel�

Zonder jullie hulp.had ik te veel betaald. Bedankt hiervoor

Onderbouwing van bezwaar tegen OZB Aanslag richting Gemeente

De betrokkenheid bij de begeleiding van de procedure is zeer gunstig te noemen , doch de op-en aanmerkingen van het pand naar de Gemeente toe heeft mij enigszins verbaasd , wat hierover is vermeld ZONDER overleg met betrokkene ! Want hier zijn dingen benoemd die in zijn geheel niet kloppen met de werkelijkheid , dat is jammer !

ozb belasting

Op zich weinig contact gehad, maar het resultaat was wel goed. Mijn ozb belasting is toch iets naar beneden bijgesteld

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.