zeer prettige ervaring in contacten bij�

zeer prettige ervaring in contacten bij vragen en mededelingen. komen afspraken keurig na.

Het heeft mij goed geholpen.

Het heeft mij goed geholpen.

Alles netjes , correct afgehandeld

Alles netjes, correct afgehandeld.

Prima service, geheel gratis. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang

Previcus Vastgoed doet de belangen van�

Previcus Vastgoed doet de belangen van hun clienten optimaal verzorgen .

OZB waarde vermindering

Uitleg en toelichtingen wat te doen waren eenvoudig en simpel wat aanvraag vergemakkelijkt. Communicatie over voortgang goed te volgen.

Goed gedaan

Goed gedaan, helder! Helaas geen topresultaat, wel redelijk!

jullie doen zeer goed werk zeker als�

jullie doen zeer goed werk zeker als het gaat om woz waarde van huizen Met vriendelijke groeten Jac Dekkers

Alles werd vriendelijk en snel�

Alles werd vriendelijk en snel geregeld. Goede communicatie.

gezien de positieve uitkomst

gezien de positieve uitkomst, waardoor de WOZ waarde gedeeltelijk is verminderd, ben ik er zeer content mee.

Doen wat ze beloven

Doen wat ze beloven

De berichten die ik kreeg waren vrij�

De berichten die ik kreeg waren vrij onduidelijk

Heel goed en hoeft er zelf niets aan te�

Heel goed en hoeft er zelf niets aan te doen, en dat zonder kosten

Te hoge WOZ waarde huis met succes aangevochten

Previous Vastgoed heeft met succes de te hoog vastgestelde WOZ waarde van mijn huis aangevochten. Ze deden wat zij beloofd hebben. Daar ben ik blij mee.

Previcus doet wat het belooft

Previcus doet wat het belooft. Duidelijk in informatieverstrekking. Prima afgehandeld!

Heel fijn geholpen met het aanvechten�

Heel fijn geholpen met het aanvechten van de oorspronkelijke WOZ beschikking. Het duurde even, maar ze hebben het goed afgehandeld.

Kwaliteit altijd!

Zeer deskundig en effici�nt mijn zaak behandeld! Op Previcus Vastgoed kun je bouwen.

Positieve ervaring met previcus�

Positieve ervaring met previcus vastgoed. goede afhandeling

Persoonlijk had ik dit nooit voor�

Persoonlijk had ik dit nooit voor elkaar gekregen!

Woz kiekbergsebaan 8 6586 an Plasmolen

L.s Ik ben zeer tevreden. Met vriendelijke groet. Eugene. Van Vegchel

Ik ben heel tevreden over de�

Ik ben heel tevreden over de afhandeling van mijn bezwaarschrift door u. Indien nodig zou ik in toekomst van uw diensten weer gebruik maken.

OZB waarde

Tevreden over het resultaat.

Maken waar wat ze beloven

Maken waar wat ze beloven. Mijn WOZ-waarde ging met 10% omlaag.

We hebben alles overgelaten aan�

We hebben alles overgelaten aan Previcus Vastgoed om WOZ waarde te verlagen en We hebben bevestiging gekregen van de gemeente dat WOZ omlaag gaat, Dat scheelt 50 euro aan omzetbelasting per jaar. Bedankt Previcus team.

Door de vasthoudendheid is het tot een�

Door de vasthoudendheid is het tot een positief resultaat gekomen qua waarde bepaling van het huis.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.