Correct en to the point

Correct en to the point. Goede afwikkeling!

Tevreden

Tevreden. en zakelijk correct

Previcus maakt verwachtingen waar

Kan niet anders zeggen dan dat je belangen vakkundig worden behartigd

Erg tevreden over het resultaat

Erg tevreden over het resultaat! Previcus heeft de Woz waarde van ons huis met een aanzienlijk bedrag naar beneden weten te krijgen.

Prima resultaat

Prima resultaat. Kom bij jullie terug

Dit bedrijf voldoet aan de verwachting�

Dit bedrijf voldoet aan de verwachting die ze wekken, dus ik ben tevreden.

Zonder verdere rompslomp is de actie�

Zonder verdere rompslomp is de actie ingezet en gedaan. Nu de gemeente nog de uitvoering van de beslissing. Goed gedaan, dankjewel, LeoHans.

Woz waarde

Previus Vastgoed heeft mij heel goed geholpen i.v.m. aanpassing hoogte van de WOZ waarde van mijn huurwoning. Ik heb een woning van 45m3 in Amsterdam wat volgens de gemeente een wozwaarde heeft van 360.000�.. Dit was onterecht. Met dank aan Previus Vastgoed!!

Woz beschikking

Alles over de woz beschikking liep volgens plan! Ik ben er blij mee.

Het zijn 2 sterren

Het zijn 2 sterren, ben benieuwd wat ik ga betalen woz aangezien ik in een huur woning zit.

Gaat alleen om bezwaarvergoeding

Bezwaar laten aantekenen tegen WOZ-waarde die bijna 100K hoger was dan het identieke huis van de buren. WOZ-waarde slechts met 20K gezakt en geen reden gekregen van de gemeente voor het enorme prijsverschil met de buren, maar de bezwaarvergoeding is voor Previcus binnen en dus is voor hun daarmee de kous af. Volgende keer doe ik het wel zelf.

Prima organisatie

Ze hebben meer gedaan dan ik had gevraagd. Prima dienstverlening. Ik ben zeer tevreden.

Integere behandeling.

Integere behandeling.

Uitstekend werk met een prima resultaat�

Uitstekend werk met een prima resultaat betreffende de WOZ waarde van mijn woning, bedankt.

Herziening WOZ waarde 2018

Herziening WOZ waarde compleet verzorgd. Goede updates van de bezwaarprocedure ontvangen en uiteindelijk prima resultaat.

Previcus Vastgoed heeft gezorgd dat�

Previcus Vastgoed heeft gezorgd dat mijn WOZ waarde gezakt is door een bezwaar bij de gemeente in te dienen. De gemeente heeft een hernieuwde lagere WOZ waarde vast gesteld.

Uitstekend . Mijn belangen goed waargenomen. Het resultaat is verlaging van de WOZ.

thhh

Perfecte service en voorlichting

Allemaal leuk je moet een jaar wachten�

Allemaal leuk je moet een jaar wachten op uitslag en wat word ik wijzer niks de waarde was wat te hoog ingeschat wat omlaag gaat als het goed is maar heb daar wel voor betaald over die berekening maar dat ben je kwijt dus ik word er niks wijzer van beetje jammer

Gewoon goed.

Gewoon goed.

Geringe communicatie maar ze hebben de WOZ omlaag gekregen, dus prima!

Ik weet niet wat hiermee bedoeld wordt.

Prima afgehandeld

Snel er goed geregeld

Snel er goed geregeld. Je hoeft zelf niets te ondernemen.

geweldig-goed werk verricht.

geweldig-goed werk verricht.

Gaf een goed beeld van de situatie

Gaf een goed beeld van de situatie

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.