een goed bedrijf die uitstekend werk�

een goed bedrijf die uitstekend werk heeft verricht, ons bezwaar tegen een hoge onroerend goed waarde is gegrond verklaard

Eenvoudig en doortastend.

Bezwaar indienen is eenvoudig en je wordt op de hoogte gehouden van al het nieuws. Bij vragen wordt je netjes te woord gestaan door een medewerker met verstand van zaken. Ik vond het een prettige ervaring.

Keurig afgewerkt !

Keurig afgewerkt !

o.z.b aangevochten

heel goede ervaring

Niet volledig resultaat maar goed�

Niet volledig resultaat maar goed genoeg.

Duidelijk en eerlijke berichtgeving�

Duidelijk en eerlijke berichtgeving naar klanten. Zakelijk mailverkeer en geen tijd verliezen aan niet belangrijke zaken.

duidelijkheid in begeleiding

duidelijkheid in begeleiding

Super bedrijf

Super bedrijf! Werken snel no nonsens en bereiken resultaat.

woz waarde

Wij zijn super geholpen door Previcus; Zou het iedereen aanraden die zijn woz te hoog vind.

Previcus Vastgoed is een absolute aanrader!

Ik ben zeer tevreden over Previcus. Previcus heeft het werk uit mijn handen genomen en succes behaald. Goed resultaat, een echte aanrader.

goede prestatie

Goed werk geleverd beveel zeker mijn vrienden en familiekring jullie aan

Nooit geschoten is altijd mis!

Nooit geschoten is altijd mis! En als je zelf niet over de kennis en ervaring beschikt, is dit een super manier om bezwaar op je WOZ aanslag te maken. Uiteraard helpt de uiteindelijke zeer substantiele verlaging ook mee, omdat ik eigenlijk op niks had gerekend.

behandeld

netjes behandeld

Goede informatie,correct en goede�

Goede informatie,correct en goede afhandeling.

Dank voor uw inzet

Dank voor uw inzet, het is gelukt de WOZ is verlaagd!

De casus is direct in behandeling�

De casus is direct in behandeling genomen en daarna liep de proce dure vanzelf. Regelmatig info ontvangen over de stand van zaken.

uit handen genomen

Previcus vastgoed heeft mij een heleboel werk uit handen genomen om mijn OZB-waarde aan te vechten. zonder hun hulp was het me nooit gelukt. veel dank.

nu nog de huur van de woningen na�

nu nog de huur van de woningen na beneden

De werkzaamheden zijn goed gedaan

De werkzaamheden zijn goed gedaan. Telkens werd ik - tussentijds - goed ge�nformeerd.

Prima geregeld en goede communicatie!

Prima geregeld en goede communicatie! Bedankt!

Ben blij met de uitkomst.mijn�

Ben blij met de uitkomst.mijn woningwaarde bleek flink lager.dan wat de gemeente in hun taxatie had gezet.bezwaar maken kan in sommige gevallen uit.mensen doen!u betaald echt te veel

Een 10 voor PREVICUS

Ik heb al 2x via Previcus bezwaar laten aantekenen : beide keren 23% LAGERE waardering! Previcus: prima resultaat en goed verwoorde argumenten

Uitstekend werk geleverd

Uitstekend werk geleverd. Hebben de WOZ-waarde beduidend naar beneden gebracht. Heeft ons nauwelijks inspanningen gekost. Nemen alles uit handen met voortreffelijk resultaat. Een aanrader!

alles loopt gesmeerd

alles loopt gesmeerd - je voelt dat je in goede handen bent!

Ben erg tevreden over de manier waarop�

Ben erg tevreden over de manier waarop ik benaderd word. Natuurlijk ben ik sowieso tevreden omdat ik er alleen maar beter van (kan) word(en), dus mij zou je ook niet moeten horen klagen. Desalniettemin vind ik het fijn dat ik zodanig op de hoogte gehouden word, niet overladen word met te veel (nutteloze) informatie, maar slechts het strikt noodzakelijke. Hierbij gaat mijn dank dan ook naar mevrouw Gieben, die voor mij pleit.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.