Afgewerkt naar behoren

Goed afgewerkt met verwacht resultaat!

Vriendelijke benadering en een goed�

Vriendelijke benadering en een goed luisterend oor. Nette afhandeling. Zal niet heel veel meer inzitten. Weet u te vinden als de gemeente ons volgend jaar weer een oor gaat aannaaien.

Geen kosten en zeer betrouwbaar

Geen kosten en zeer betrouwbaar

WOZ-bezwaar

keurige behandeling, duidelijke info over vooruitgang

goed geregeld

goed geregeld. okee dus, dank.

WOZ waarde

Heel tevreden hoe ze het geregeld hebben bij de gemeente om de woz waarde omlaag te krijgen. Supper dank jullie wel

bezwaar WOZ-waardebepaling

Snelle respons, ook al was ik zelf nogal laat met bezwaar aantekenen. Probleemloze en vlekkeloze afhandeling. Toch jammer dat dit soort dienstverlening bestaansrecht heeft; kost de gemeenschap alleen maar geld.

Professionele partij die doet wat ze�

Professionele partij die doet wat ze belooft.

Prima burg

Prima burg, degelijk geholpen.

Helpen je heel goed en je hoeft er zelf�

Helpen je heel goed en je hoeft er zelf niks voor te doen

Pevicus heeft met succes bezwaar�

Pevicus heeft met succes bezwaar gemaakt tegen mijn WOZ waarde. Dit heeft relatief weinig moeite gekost. Top service.

alles perfect geregeld zonder p0espas

alles perfect geregeld

Zeer professioneel bedrijf.

Zeer professioneel bedrijf. Maken al jaren met succes bezwaar tegen de WOZ-aanslag van mijn woning. De communicatie hierover is ook prima.

Previcus handelt snel en weet in elk�

Previcus handelt snel en weet in elk geval in mijn situatie steeds een lagere WOZ waarde eruit te slepen.

De WOZ

De WOZ is in mindering gebracht. Geweldig. Bedankt

Previcus heeft prima werk geleverd

Previcus heeft prima werk geleverd, ik ben ook tevreden met de verlaagde uitslag van de WOZ waarde die zij voor mij hebben bereikt. gr. Dolf.

Previcus heeft de vastelastenbond�

Previcus heeft de vastelastenbond geholpen mijn bezwaar tegen WOZ verhoging in te dienen en met positief resultaat. Ik ben dan ook erg tevreden.

Zonder meer klasse

Zonder meer klasse

Prima bedrijf

Prima bedrijf. Heel behulpzaam en professioneel.

Zeer aan te raden

Goede communicatie, top geregeld. Je krijgt een eigen dossier waar je kunt inloggen en alle informatie ten alle tijden kunt opvragen. Er word altijd weer contact met je opgezocht mits er nieuws is over het bezwaar. Een echte aanrader en zeker voor misschien nog eens in de toekomst erg handig

Door bemiddeling van jullie kan onze�

Door bemiddeling van jullie kan onze WOZ met mooi bedrag naar beneden

De WOZ substantieel weten te verlagen�

De WOZ substantieel weten te verlagen door middel van de zakelijke en correcte manier van aanpak.

Het contact is uitstekend.

Het contact is uitstekend.

Ik ben blij met de aanpak van de�Previcus Vastgoed team.

Ik ben blij met de aanpak van Previcus Vastgoed team en waardeer ik het ontzettend. Veel respect voor de gedane moeite om mijn WOZ waarde te doen verlagen. Ontzettend bedankt.

Ben tussentijds goed ge�nformeerd�

Ben tussentijds goed ge�nformeerd geweest. Buiten verwachting positief resultaat, zonder zelf enige inspanning te hoeven leveren.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.