snelle reactie en duidelijk

snelle reactie en duidelijke communicatie procedure. afsluitende email met uitleg en advies voor de toekomst.

Goede hulp gehad

We hebben weinig zelf gedaan,alleen wat gegevens gestuurd en de rest heeft previcus gedaan. En ja onze WOZ waarde is omlaag gegaan

contact en controle was erg nuttig en�

contact en controle was erg nuttig en resulteerde in een WOZ vermindering

Goede begeleiding.

Goede begeleiding.

Suucesvol bezwaar tegen WOZ-waarde!!!!

Sinds mijn 1e contact verloopt alle communicatie efficient/soepel. Previcus hield mij steeds op de hoogte van de voortgang op mijn WOZ-bezwaarschrift. N.a.v mijn informatie hebben ze nog een huisbezoek gedaan om bezwaarschrift goed te onderbouwen. Enne...niet onbelangrijk: ik heb inmiddels bericht ontvangen dat mijn WOZ-waarde inderdaad is verlaagd. Previcus heeft mij echt volledig ontzorgd. Zij leveren een uitstekende dienst & service

ze doen erg goed hun best ben zeker�

ze doen erg goed hun best ben zeker trots op ze wat ze allemaal belangeloos voor je doen

Het bezwaar namens mij heeft Previcus�

Het bezwaar namens mij heeft Previcus heel goed aangepakt.

Prima de manier van terug koppelen.

Prima de manier van terug koppelen.

Mijn woz waarde is verlaagd!!

Mijn woz waarde is verlaagd!!

tevreden klant

professionals

Perfect gegaan

Perfect gegaan. Goed op de hoogte gehouden en een flink bedrag van de WOZ-waarde afgekregen.

Hulp bij WOZ

Hebben mij super geholpen bij het bezwaar tegen mijn WOZ waarde

Verlagen van WOZ waarde.

Previcus Vastgoed doet altijd hun best om onze WOZ waarde omlaag te krijgen. Dit keer kwamen ze zelfs bij ons thuis om onze woning te taxeren en lukte het om onze WOZ waarde te verlagen.

top gedaan..

top gedaan... compliment vooral voor de vriendelijke meneer die het rapport heeft opgesteld

WOZ waarde woning

WOZ waarde woning als bepaald door de gemeente was dit jaar (on)behoorlijk veel gestegen. Previcus pakte dit voortvarend en professioneel aan voor ons en ondertussen heeft ondergetekende bericht van de gemeente gekregen dat de WOZ waarde op een realistische waarde is bepaald. Top, kan Previcus aan een ieder aanbevelen

Ben tot zover tevreden over Previcus�

Ben tot zover tevreden over Previcus Vastgoed. Voor wat ik heb ingediend word ik tussentijds goed op de hoogte gehouden over de gang van zaken en hoe het vordert.

heel goede service

heel goede service

Goede service, goede communicatie. Onze WOZ met succes naar beneden gekregen

Ze houden me goed op de hoogte in�

Ze houden me goed op de hoogte in duidelijke mails. Goed werk verricht.

uitstekende service en een goede�

uitstekende service en een goede communicatie

Snel en adequaat

Snel en adequaat

De firma die nakomt wat ze beweren te�

De firma die nakomt wat ze beweren te kunnen!

Goed gedaan

Goed gedaan! De rem op het steeds maar weer meer betalen voor de ozb, waterschap, gemeentelijke lasten!!!

Goed werk geleverd Previcus!

Ze hebben hun best gedaan in mijn belang om de te hoge aanslag voor de WOZ verlaagd te krijgen bij de gemeente Oirschot. En mogelijk kan deze nu nog lager via een beroep.

Nooit teleurgesteld wel de gemeente waar ons kantoorpand staat

Goede ervaringen, heeft waarde van een kantoorpand teruggebracht met ca. 64%.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.