Fijne organisatie die WOZ-waarde reëel inschat

Fijne organisatie die WOZ-waarde reëel inschat alle beetjes helpen

prima resultaat met weinig effort van�

prima resultaat met weinig effort van mijn kant.

Geweldig goed geholpen

Ik wist niet wat me overkwam , dat alles zomaar geregeld word en het is ook nog gelukt . Een keer eerder zelf een bezwaar gemaakt , maar helaas toen niet gelukt om de WOZ naar beneden te krijgen helaas . Echt super geregeld , tip namens mijn belasting adviseur gekregen over julllie.

Previcus doet wat het beloofd.

Een zeer goede communicatie heeft er voor gezorgd dat de procedure voor mij zeer duidelijk was. Deze gratis dienstverlening was op het eind ook inderdaad gratis en is er voor mij een verlaging van de WOZ waarde gerealiseerd. Ook onder de nieuwe naam: Gewoon zo doorgaan.

goede informatie en afwikkeling

een fijne en goede informatie via eigen account. .id.n. ook telefonisch contact mogelijk.

Goed afgehandeld

Prima zonder poespas maar gewoon. Afgehandeld

Prima organisatie top

Een organisatie die heel gericht bezig is, precies weet wat zij voor de klant kunnen betekenen.

Snel professioneel, vakkundig afgehandeld

Positief

Helemaal top geregeld

Ze hadden niet al te veel nodig en hebben het goed gedaan de waarde is naar beneden dus ga ik ook minder betalen aan de gemeente alle beetjes helpen. Als je niks doet betaal je gewoon de volle Mep.

Ik word goed op de hoogte gehouden van alle stappen en procedures. Met ook een uiteindelijk positief resultaat.

Totaal geen contact.

Na inlevering van alle informatie is het heel lang stil. Nu nog steeds wachten op de eindconclusie. Er wordt veel in rekening gebracht bij de gemeente voor een te verwaarlozen resultaat voor belanghebbende. Ik kan geen pluspunten bedenken.

Wel verlaagd maar geleverd taxatie rapport niet gebruikt

Taxatie rapport tbv hypotheek niet meegenomen , deze heeft een aanzienlijk lagere waarde

Snelle afhandeling en goede communicatie

Er werd snel actie ondernomen en gedurende de procedure werd regelmatig aangegeven of er actie in de zaak ondernomen was en zo ja welke. Einduitslag liet wat op zich wachten, maar dat lag aan het tempo waarmee de gemeente de zaak behandeld heeft. Een resultaat waarmee we kunnen leven was de uitkomst. Afwachten hoe deze vaststelling zich gaat verhouden tot de nieuw te bepalen WOZ waarde van dit jaar.

een bedrijf die zich aan de afspraken houd.

Dit was mijn eerste keer dat ik iemand heb ingeschakeld om de woz waarde te laten berekenen en ik moet eerlijk zeggen dat me dit uitstekend is bevallen bij Previcus vastgoed. geen smoesjes......geen leugens maar ze doen wat ze beloven. Mijn ervaring met Previcus vastgoed is perfect gelopen en ben er zeer over te spreken. Ook als je ze belt of contact opneemt krijg je een vriendelijke en goede uitleg over hoe of wat. Ik zou zeggen previcus!!!! ga zo door .....Bedankt Groetjes René .......Tilburg

Serieuze, makkelijke en prettige manier van bezwaar maken.

Jaren geleden kreeg ik tweemaal nul op mijn bezwaren ondanks goed onderbouwde argumenten. Heb nu voor het eerst bezwaar gemaakt tegen mijn WOZ-waarde via een bemiddeling specialist. "Previcus Vastgoed" heeft mijn WOZ-beschikking bemiddelt met een goed resultaat.

Hoefde bijna niks te doen en de WOZ - waarde van mijn huis gaat 10 % omlaag

Zie bovenstaande zin.

Dankzij Previcus een meer rechtvaardige WOZ-waarde

Previcus neemt de gehele bezwaarprocedure uit handen. Zij weten het beste hoe je dit aan moet pakken. En met succes. Super tevreden!!

Met weinig moeite een goed resultaat.

prima geholpen

Geweldige partij

Goede communicatie en goede diensten

Kijkt goed wat voor de woning mogelijk is. Communicatie is goed. En diensten zijn uitstekend mede doordat WOZ is verlaagd!

Uitstekend geregeld.

Uitstekend geregeld.

Had gehoopt dat ermeer zou uitkomen. Vind de woz waarde nog hoog

Goed en verzorgd.

Prima de hele procedure goed te volgen .

Eind goed, al goed.

Alles overgelaten aan Previcus. De Gemeente heeft direct contact gelegd met mij, maar ik heb alles genegeerd, omdat ik van mening was dat Previcus de contactpersoon was.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.