Previcus Top!

Zeer tevreden over het met succes afgehandelde WOZ bezwaarschrift.

Top service en adequaat werk

Top service en adequaat werk

Uitstekend bedrijf en komt haar�

Uitstekend bedrijf en komt haar beloftes na.

Alles wordt van top tot teen voor je�

Alles wordt van top tot teen voor je geregeld, echt super. Ze doen wat ze beloven en van elke actie wordt je op de hoogte gebracht. Zeer tevreden.

Fijn geholpen

Fijn geholpen. Je krijgt alleen info als het ook nodig is. Heel tevreden

Prima opgelost

Prima opgelost. Al het werk wort uit handen genomen

Mijn ervaringen met de ongevraagd aangeboden diensten van Previcus Vastgoed

N.a.v. de uitspraak van de Hoge Raad: "WOZ-waarde van veel dijkwoningen te hoog!" bood Previcus de bewoners van zo'n reeks adressen waarvoor dit gold per huis-aan-huis verspreide brief aan: "Laat nu gratis bezwaar maken voor een eerlijke lagere belastingaanslag." Wij zijn daar op ingegaan en hebben daar werkelijk de best denkbare ervaringen mee opgedaan. Wat in die brief stond is woord voor woord waargemaakt. Deskundig, zorgvuldig, op onze situatie afgestemd, altijd snel/prompt/effici�nt en na hun grote inzet en vasthoudendheid (na onterecht verworpen bezwaar meteen, ongevraagd, in beroep gegaan, uiteindelijk succesvol. Grote complimenten voor Team Previcus! Team is hier letterlijk bedoeld; dit is niet zo'n organisatie waar de een niet goed weet wat de ander al wel of juist nog niet gedaan heeft. Dossiervorming dus.

Bezwaarschrift uitstekend behandeld

Bezwaarschrift proforma ingediend om tijdigheid te garanderen. Naar gronden van het bezwaar ge�nformeerd bij belanghebbende. Hier en met foto's van de betreffende woning ook mee gewerkt en ter plekke taxatie verricht. E.e.a. tijdens hoorgesprek met de gemeente toegelicht. Al met al door Previcus voortvarend en grondig aangepakt. Hierbij is voortdurend met belanghebbende gecommuniceerd over de gang van zaken. Gewoon chapeau dus!

Top geregeld

Top geregeld

Previcus zorgt voot verlaging WOZ waardr

Previcus heeft nu al voor de tweede keer in successie mijn WOZ waarde omlaag kunnen brengen. Chapeau !! Het heeft mij niets gekost en krijg ook nog eens geld terug van BSGW! Ook onze contacten lopen feilloos !!

Nemen alles van je over en houden je�

Nemen alles van je over en houden je goed op de hoogte van procedure en voortgang van de zaak. Uiteindelijk zijn we in het gelijk gesteld. Dank hiervoor.

Voor de tweede maal gebruik gemaakt van�

Voor de tweede maal gebruik gemaakt van jullie dienst. Met voor een tweede maal succes. Erg blij met het resultaat.

WOZ Waarde verlaagd

Dankzij Previcus Vastgoed is mijn bezwaarschrift op de WOZ waarde, verlaagd! Bedankt voor deze kosteloze service voor ons!

Snel en goed.

Snel en goed.

waardering

Online kwamen we previous vastgoed tegen, voor ons is een w.o. Collectief bezwaar gemaakt, en met succes, we zijn blij met de adequate hulp en afwikkeling

Previcus Vastgoed heeft goed werk�

Previcus Vastgoed heeft goed werk verricht.

ik ben zeer tevreden over hoe Previcus�

ik ben zeer tevreden over hoe Previcus Vastgoed mij heeft geholpen, kan het iedereen aanbevelen!

Alles goed geregeld

Alles goed geregeld. Mijn woz is nu lager! Blij mee

Goede persoonlijke deskundig uitleg.

Goede persoonlijke deskundig uitleg.. Snel handelen,veel uit handen van ons genomen, daar wij niet weten hoe te handelen.Werd heel goed op de hoogte gehouden via de mail.Als je iets niet snapte,rustig en netjes werd het weer dan even uitgelicht.Goed telefonisch bereikbaar en snel antwoord.Aanbeveling dus.

Simpeler kan het niet.

Simpeler kan het niet. Prima hulp, kost niets althans de kosten komen bij de gemeente.

Een goed resultaat bereikt

Ik ben over het proces voortdurend op de hoogte gehouden en vrij snel over de uitkomst ge?nformeerd. ik ben tevreden met het resultaat.

we zijn goed en effectief geholpen

we zijn goed en effectief geholpen

Alles is volgens afspraak gedaan en ik�

Alles is volgens afspraak gedaan en ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

Vanaf het begin tot het eind van het�

Vanaf het begin tot het eind van het proces ben ik goed op de hoogte gehouden van alle stappen. Jullie werk is degelijk en uitgebreid. Niet te vergeten ook nog met een goed succes.

Blij mijn positieve uitslag!

Blij mijn positieve uitslag!

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.