Wij ziin dik ??

Wij zikn tevreden

Prima verlopen procedure en goede en�

Prima verlopen procedure en goede en tijdige info omtrent stand van zaken!

Ik ben ook maar een leek op dit�

Ik ben ook maar een leek op dit gebied,daarom klasse dat u dat opgelost hebt!! Bedankt, Gr. J. Arnoldts

De WOZ consulent van Previcus Vastgoed�

De WOZ consulent van Previcus Vastgoed te Boxmeer heeft vanaf het eerste contact goede voorlichting en deskundige informatie verstrekt. De begeleiding is uitstekend en zeer consci�ntieus en snel. Ook na de gegronde uitspraak WOZ van de gemeente werd geadviseerd al of niet bezwaar te maken.

Over hetgeen jullie hebben gedaan zijn�

Over hetgeen jullie hebben gedaan zijn we zeer tevreden.Onze dank hiervoor.

Goede informatie over voortgang proces�

Goede informatie over voortgang proces en dank voor klein behaald succes.

Super hoe goed deze instantie werkt

Super hoe goed deze instantie werkt

Goed geholpen.

Goed geholpen en regelmatig op de hoogte gehouden van de vorderingen.

Previcus Vastgoed maakt waar wat het beloofd

Previcus Vastgoed maakt waar wat het belooft. D.m.v. juiste argumenten wordt de reeele woningwaarde getaxeerd en door de gemeente aanvaard.

Eens maar nooit meer

Ik heb het idee dat Previcus schiet met hagel (slecht onderbouwde bezwaren/heel algemeen) en daarmee gemeenten met enorme extra kosten opzadelt. Dus wat je aan de ene kant bespaart als individu, zorgt aan de andere kant voor extra publieke kosten (wat de burger uiteindelijk ook weer betaald). Ik heb de medewerker van de gemeente grvaagd op ik toen ik dot besefte om mijn bezwaar jn te trekken maar daarvoor was het te laat gaf hij aan. Eens en nooit meer dus.

Door jullie goede inzet is het nu wel�

Door jullie goede inzet is het nu wel gelukt????

Ik ben zwaar teleurgesteld in de�

Ik ben zwaar teleurgesteld in de verlaging van 9000 euro. Terwijl jullie voorgesteld hadden op 59000 euro. En zelfs mij verzekerd hadden voor een enorme verlaging door de staat van mijn woning. Ik krijg 9 euro terug en daar tegen over krijgen jullie ruim 750 euro. Ergens klopt het niet.

Ik heb goede ervaring met Previcus.

Ik heb goede ervaring met Previcus. Heb me destijds digitaal aangemeld. Al snel bericht dat er een taxateur langs zou komen. Mijn reden was gegrond en inmiddels is de zaak voor geweest en de WOZ waarde verlaagd en verrekend. Bedankt voor de goede en correcte afwikkeling

Goed geregeld !!

Goed geregeld !! Bedankt

Prima werk gedaan.

Prima werk gedaan.

Dankzij trustpilot is mijn WOZ waarde�

Dankzij trustpilot is mijn WOZ waarde omlaag gegaan.

tevreden

kleine moeite voor mij en een grote dank aan Previcus Vastgoed voor het behaalde resultaat

Na een nieuwe waardering van de waarde�

Na een nieuwe waardering van de waarde van ons huis door Previcus en bezwaar bij de gemeente is onze aanslag verminderd.

Previcus Vastgoed heeft het voor elkaar�

Previcus Vastgoed heeft het voor elkaar gekregen dat er eindelijk een taxateur van de BsGW over mijn vloer kwam. Ze gaan na de bezwaarfase zelfs met je mee in beroep als dit haalbaar zou zijn...Ik ben nu tevreden en zal - gezien de politiek-economische ontwikkelingen welke de zwaar overspannen , luchtbellige huizenmarkt in hun greep houden, zeker volgend jaar wederom van hun diensten gebruik maken.

Doen wat ze beloven

Doen wat ze beloven. Vragen worden goed beantwoord. Blijven informeren over het proces.

Top service!

Top service!

Tot nu toe goede ervaringen met�

Tot nu toe goede ervaringen met Previcus. De definitieve berekening van de verlaagde OZB nog niet binnen. Kritiekpuntje: je moet zelf achter je zaak aan zitten,men communiceert niet uit zichzelf

Netjes afgehandeld

Netjes afgehandeld

Gewoon goed geholpen

Gewoon goed geholpen

Ik had eerlijk in het begin mijn�

Ik had eerlijk in het begin mijn bedenking omtrent deze zaak, maar ben achteraf zeer tevreden.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.