Mijn ervaringen met Previcus zijn kort�

Mijn ervaringen met Previcus zijn kort en goed uitstekend. Ik worstel al jaren m,et de m.i. veel te hoge WOZ-aanslagen voor mijn woning. Deze keer heb ik er voor gekozen om het niet meer zelf aan te binden maar de hulp van Previcus in te roepen. Ik ben zeer tevreden met het resultaat; de WOZ-waarde van mijn woning is fors naar beneden bijgesteld. Gedurende het hele proces heeft Previcus mij steeds goed op de hoogte gehouden van de voortgang van het ingediende bezwaar. Ik ben zeer tevreden.

WOZ bezwaar via Previcus.

Prima afhandeling. Ooit zelf bezwaar gemaakt tegen de WOZ waarde, dit is afgewezen. Nu er via Previcus een bezwaar is ingediend, is het gegrond verklaard. Ik kan het iedereen aanbevelen.

prima service

prima service

Effici�nt en kennelijk deskundig

Effici�nt en kennelijk deskundig , gezien het resultaat.

Fantastische mooie dienst

Fantastische mooie dienst, alles wordt je compleet uit handen genomen & dan ook nog met een mooi resultaat. Hartelijk dank

Duidelijke werkwijze

Duidelijke werkwijze, nemen het werk uit handen met uiteindelijk een prima resultaat.

Tevreden over de afhandeling

Tevreden over de afhandeling. Alles online goed te volgen alhoewel dit voor oudere mensen misschien moeilijk te volgen is. Desalniettemin, als iemand mij vraagt om een WOZ-bezwaarmaker zou ik Previcus adviseren.

Transparant

Transparant, doen wat ze zeggen. Blij mee

Previcus heeft heel goed de situatie�

Previcus heeft heel goed de situatie van mijnwoning weergegeven. Een gewone woning in een �dure� wijk. Uitslag: � 50.000 minder dan aanslag gemeente.

goede ervaring met Previcus

Previcus Vastgoed heeft voor mij bezwaar ingediend bij de gemeente wegens onjuiste WOZ-waarde. Na het aandragen van gegevens namen zij alle noodzakelijke stappen, en hielden mij tijdig en helder op de hoogte van stand van zaken.Uiteindelijk is het bezwaar door de gemeente gegrond verklaard. Van alle gemaakte kosten tidens dit proces heb ik niets gemerkt, met deze uitspraak is Previcus idd volledig vergoed door de gemeente. Voor mij betekent het vermindering van gemeentelijke belastingen.

Duidelijk mail kontact

Zou iedereen aanraden om met Previcus�

Zou iedereen aanraden om met Previcus in zee te gaan. Succes gegarandeerd en hele goede service.

Prima hulp bij mijn woz waarde bepaling�

Prima hulp bij mijn woz waarde bepaling Het enige wat ik moest doen was mijn huis even door laten lopen door een gemeente ambtenaar. En een paar vragen beantwoorden van de gemeente ambtenaar. resultaat: woz waarde omlaag!!

Zeer gespecialiseerd en zeer�

Zeer gespecialiseerd en zeer deskundig/vakkundig werk - de valspecialist heeft zeer goed zijn werk gedaan (gemiddelde werkinspanning en maximaal resultaat. Dank u met een ster ( dus 5 sterren. verder succes.

100 % aan verwachting voldaan !!!

100 % aan verwachting voldaan !!!

Heb alleen via de mail contact gehad

Heb alleen via de mail contact gehad, wat prettig is. Ze hebben me goed geholpen want WOZ waarde is naar beneden bij gesteld. Fijn zakelijk contact gehad.

Zeer tevreden over het resultaat

Zeer tevreden over het resultaat

Dank dat jullie dit voor mij heeft hedaan

Prima geholpen

Heel tevreden!

Previcus Vastgoed heeft mij uitstekend geholpen!

Duidelijke en eerlijke informatie.

Duidelijke en eerlijke informatie.

Onze aanslag onroerend goed belasting�

Onze aanslag onroerend goed belasting was ons inziens te hoog. Door Previcus Vastgoed Uitstekend afgewerkt , zodat het ons niet te veel inspanning kostte.

Uiteraard allereerst zijn er mooie�

Uiteraard allereerst zijn er mooie resultaten behaald. Maar zeker ook prettige communicatie en terugkoppeling!

WOZ-waarde bezwaar geslaagd.

Goed geholpen met de verlaging van de WOZ-waarde. Duidelijke communicatie, verloop bezwaar-proces is goed te volgen.

Denken goed nals

Denken goed nals, neem dan de beslissing.

Gedaan wat er beloofd werd.

Gedaan wat er beloofd werd.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.