Niets dan lof voor uw bemiddeling�

Niets dan lof voor uw bemiddeling bezwaar W.O.Z. waarde.

Save

Goed kunnen volgen

Bij deze wil ik Previcus Vastgoed�

Bij deze wil ik Previcus Vastgoed hartelijk bedanken voor de inzet van de woz belasting die ze voor mijn hebben behandeld naar een goed eind resultaat, hartelijke dank ervoor.

wij hebben geen koopervaring

wij hebben geen koopervaring, maar door Previcus de hoogte van de WOZ aanslag laten behartigen, er is nu inderdaad in een iets lagere WOZ heffing geresulteerd.

hulp bij ozb belasting

prima geholpen in deze kwestie

Goed en deskundig

Goede en deskundige afhandeling van het gemaakte bezwaar tegen de WOZ-waarde van het object.

is voor mij een meerwaarde geweest.

is voor mij een meerwaarde geweest.

Bezwaar WOZ beschikking gemeente

Previcus heeft namens mij bezwaar gemaakt tegen de WOZ beschikking van de gemeente en geheel tegen mijn verwachting in met succes. Hulde !

Ik ben zeer tevreden over de�

Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van het bezwaar, temeer daar ik zelf haast niets hoefde te doen.

Zorgeloos en prima geholpen

Prima geholpen. Was mijzelf Nooit gelukt....

Moeilijke start

Moeilijke start. Daarna ging het goed

Onjuiste WOZ aanslagen.

Na een aantal jaren stevige verhoging van mijn aanslag WOZ, die volgens mij niet in lijn was met de werkelijke bouwkundige staat van mijn woning heb ik raad gevraagd aan Previcus Vastgoed. Zij hebben via een bezwaarschrift en hoorzitting de gemeente op deze problemen gewezen. Na onderzoek door de gemeente is het bezwaarschrift gegrond verklaard en de aanslag WOZ verlaagd. Previcus Vastgoed heeft mij dus uitstekend geadviseerd en de kwestie prima behandeld met de gemeente.

Zakelijk en deskundig

Previcus Vastgoed heeft ons WOZ bezwaar zakelijk en deskundig behandeld.

Weinig werk mee en alles super�

Weinig werk mee en alles super geregeld. Top

uitstekend geholpen de woz waarde te�

uitstekend geholpen de woz waarde te verlagen

Goed en snel afgehandeld

Goed en snel afgehandeld. Alles is goed te volgen via mail en aangemaakt account.

Prima actie

Het uiteindelijke resultaat van de acties die ondernomen zijn, is nog niet geheel bekend. Tot nu toe prima voorgelicht en ingelicht over de stand van zaken.

Goed werk verricht en duidelijk�

Goed werk verricht en duidelijk gecommuniceerd!

Transparantie en resultaat

Duidelijk voorlichting over de kosten, voorwaarden en mogelijke uitkomsten van de dienstverlening. Tussentijdse rapportage over de voortgang van het proces. Geen loze beloftes.

Goed behandeld

Goed behandeld. Alles geregeld als het hoort.

Uitstekend werk verricht.

Uitstekend werk verricht. Ben er blij mee.

Inderdaad heeft de Gemeente Enkhuizen�

Inderdaad heeft de Gemeente Enkhuizen de WOZ waarde hersteld tot een lager bedrag Dank U

goed werk geleverd.

goed werk geleverd.

Een tevreden klant van Previcus

Ik ben zeer tevreden over Previcus mijn zaak is zeer goed behandeld. en wat ik erg mooi vind is als je een account aanmaakt dat je precies kunt zien in welke staat je zaak zich bevind. Bij een volgend geschil zal ik Previcus graag weer inschakelen.

Wij zijn heel tevreden met de snelle�

Wij zijn heel tevreden met de snelle duidelijke communicatie afhandeling van de woz waarde .

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.