Kundigheid

Pakt bezwaarschrift adequaat en deskundig aan

Fijn dat jullie de WOZ waarde ter�

Fijn dat jullie de WOZ waarde ter discussie hebben gesteld. Het heeft voor mij niet erg veel effect maar ik zie die nu onderbouwd.

Bezwaar WOZ waarde tot heden verloopt naar wens.

Het bezwaar WOZ waarde in nog niet geheel gesloten. Tot heden loopt het bezwaar naar wens.

Goed geholpen

Goed geholpen. Positief resultaat. Goede communicatie. Erg fijn

bezwaar WOZ waarde

succesvol bezwaar aangetekend

Op zich een prettige ervaring maar door�

Op zich een prettige ervaring maar door onoplettendheid (naar mijn mening) bij een pand nu toch te hoge OZB

Previcus heeft gedaan wat men heeft�

Previcus heeft gedaan wat men heeft beloofd. Ik ben tevreden over het resultaat.

fijne pro deo service

fijne pro deo service in het woud van belastingregels

Previcus Vastgoed

Previcus Vastgoed heeft mij zeer adequaat en kundig geholpen . dank hiervoor.

Komen afspraken na en communicatie is�

Komen afspraken na en communicatie is snel en helder

Goede ervaringen

Goede ervaringen. Deskundige en professionele aanpak van het bezwaar dat gemaakt is. Alleen jammer, dat het zo moeilijk is om het dossier te bekijken. Dit doordat de inlogcode te lang is en dan niet geaccepteerd wordt, ondanks juiste invoering.

Al meerdere jaren succesvol in de�

Al meerdere jaren succesvol in de aanpak van WOZ bezwaren voor mij. Inmiddels veel vrienden en bekenden doorverwezen en altijd tot tevredenheid. Prima geregeld. Een dikke 10.

WOZ waarde is met 42.000 gezakt dankzij Previcus Vastgoed

Previcus Vastgoed heeft voor mij met succes bij de gemeente Utrecht bezwaar ingedient tegen de absurde waardestijging van mijn pand, de WOZ waarde is met 42.000 gezakt!

Met dank aan Previcus is mijn WOZ fors gedaald!

De mensen van Previcus hebben gedegen bezwaar gemaakt tegen mijn WOZ waarde. Het resultaat mag er zijn met een forse verlaging tot gevolg.

Gedaan wat er beloofd werd

Gedaan wat er beloofd werd

Ontzettend netjes en nauwkeurig te werk.

Ontzettend netjes en nauwkeurig te werk.

Mijn ervaring met Previcus is dat zij echt hun best doen voor hun cli�nten.

Mijn ervaring met Previcus is dat zij echt hun best doen voor jou.

Het is snel afgewerkt en het bezwaar�

Het is snel afgewerkt en het bezwaar is deels aanvaard en werden de aanslagen kwijtgescholden door de gemeente

Prima ervaring!

Prima werk gemaakt van het bezwaarschrift. Goed beargumenteerd en met resultaat. Prima communicatie. Aanrader!

Contacten gaven vertrouwen

Contacten waren goed, duidelijk en professioneel. Het gaf mij een gevoel van vertrouwen en goede bedoelingen. Achteraf is dat ook uitgekomen.

Super goed bedrijf zou het zo weer doen�

Super goed bedrijf zou het zo weer doen ??

Doel bereikt

Doel bereikt; verlaging WOZ waarde.

2e jaar op rij m'n woz waarde naar�

2e jaar op rij m'n woz waarde naar beneden weten te schroeven, top! Heel blij mee

Tevreden

Zeer tevreden met het resultaat.

Uiterst professioneel en vaardig.

Uiterst professioneel en vaardig. Snelle afhandeling. Digitale formulieren waren overzichtelijk en duidelijk. Hierdoor was het invullen er van geen probleem. Gedurende het hele proces ben ik steeds per mail op de hoogte gehouden. Ik heb gelijk gekregen en ben hierdoor natuurlijk nog positiever en tevreden.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.