Met resultaat!

Fijn dat jullie veel rompslomp uit handen hebben genomen. Met resultaat!

prima geregeld

kosten zijn verlaagd

Goed gedaan

Goed gedaan, goeie service

Bezwaar maken WOZ met specialistien heeft zin en dat ook gratis

Gevoelsmatig was ik va mening dat de door de gemeente vastgestelde WOZ-waarde veel te hoog was. Na de advertentie van Previcus vastgoed gelezen te hebben, gratis bezwaar aantekenen en het vervolg daarvan, heb ik mij bij hen ingeschreven. Na de nodige formaliteiten hebben zij een gemotiveerd bezwaar gemaakt, een taxatie laten uitvoeren en een hoorzitting bijgewoond. Uiteindelijk is de WOZ-waarde met 27.000 euro verlaagd. Gefeliciteerd Previcus en bedankt.

Werkt doelgericht

Werkt doelgericht, geruisloos en grondig op de achtergrond informeert op tijd en wekt vertrouwen.

Ook al was het resultaat niet echt�

Ook al was het resultaat niet echt hoog, toch nog bedankt voor alle moeite. Wat wordt er nu met de informatie (foto's etc.) gedaan?

Gedaan wat gevraagd.

Gedaan wat gevraagd.

Hallo u heeft uitstekend voor mekaar�

Hallo u heeft uitstekend voor mekaar gekregen bedankt

Is toch mooi dat iemand anders wat voor�

Is toch mooi dat iemand anders wat voor je doet

Snelle en duidelijke informatie en�

Snelle en duidelijke informatie en communicatie.

Door jullie inzet

Door jullie inzet, is de woz-waarde van ons koophuis naar beneden bijgesteld. Daardoor zijn de belastingtarieven ook lager. Top

Perfect gewerkt

Perfect gewerkt, goed gecommuniceerd en uiteindelijk succesvol bezwaar gemaakt!

Er zijn fouten gemaakt ik heb gezegd� v

Er zijn fouten gemaakt ik heb gezegd dat mijn dak vernieuwd is maar jullie zeggen dat mijn dak nog vernieuwd moest worden

Zeer kundige afwikkeling

Heel goed afgehandeld en constant over de voortgang op de hoogte gehouden

goed werk geleverd.

goed werk geleverd.

Staat er echt voor de klant

Een hele correct en gedetailleerd bezwaarschrift. Staat er echt voor de klant.

Expertise

Accuraat, attent, deskundig

Heel duidelijk en snel

Heel duidelijk en snel. En met resultaat.

Voor zover ik het kan beoordelen kan ik�

Voor zover ik het kan beoordelen kan ik alleen maar zeggen dat alles naar wens is verlopen. Ik ben al die tijd netjes te woord gestaan.

Ik ben heel goed geholpen.

Ik ben heel goed geholpen.

Betrouwbare partner

Snel, netjes en accuraat geholpen. WOZ ging aanzienlijk omlaag

ben heel goed geholpen!

ben heel goed geholpen!

Previcus

Previcus heeft mij goed geholpen, Andre.

deskundige en vasthoudende aanpak!

deskundige en vasthoudende aanpak!

Goed en deskundig geholpen.

Goed en deskundig geholpen. Resultaat WOZ waarde verlaagd. Zeer tevreden.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.