Goede en heldere communicatie

Goede en heldere communicatie

Alleen maar uit kostenvergoeding

Voel me voor de gek gehouden en opgelicht. Juist (Previcus) doet alsof ze een deskundig bezwaar voor je indienen, maar achteraf bleek dat ze niet verder zijn gekomen dan wat algemeenheden. Ze nemen niet mee wat je zelf inbrengt en zijn er alleen maar op uit om namens jou allerlei procedures te kunnen voeren.

Zwaar onder de maat

Gevraagt om contact voor dat u bezwaar zou maken met de gemeente Dit is niet gebeurd Het getaxeerde pand is in slechte staat, word bij verkoop zoals meerdere in deze omgeving bij verkoop gesloopt. Laatste is 2 jaar terug voor 600.000 verkocht Helemaal geen contact met uw bedrijf gehad ook niet na de minimale vermindering van de woz. Dus geen uitslag van u. Dit is met een telefoontje akkoord gaan en snel geld verdienen Vele mooie woorden Previcus maar zwaar onder de maat. Dit is geen ster waardig

Alles naar wens

Met de door mij verstrekte gegevens is hetmaximale door Previcus bereikt

Na het eerste de beste verweer van de�

Na het eerste de beste verweer van de gemeente inzake mijn WOZ aanslag op basis van onjuistheden laat Previcus mij volledig in de steek ondanks ik contact blijf zoeken om de onjuistheden te weerleggen. Ze reageren helemaal nergens meer op. wat een waardeloze instantie is dit. gelukkig zijn er instanties welke serieuzer met klanten omgaan.

mijn ervaring is positief.

Tijdige reacties, voldoende terugkoppeling.

zeer tevreden met positief resultaat

het is dat de Gemeente als een traag bureau gedraagt, anders hadden wij/Previcus sneller resultaat behaald.

helder

Ik wilde bezwaar maken tegen de WOZ. Ik vroeg Previcus Vastgoed mijn zaken te behartigen. Dat deden ze onveranderd helder in afspraken en uitvoering. De gratis aanbieding is natuurlijk geweldig als je tóch al bezorgd bent over je kosten. De uitkomst is zeer bevredigend voor mij. Ik kan een ieder aanraden u te richten tot Previcus vastgoed (nu Just)

Zeer tevreden.

Geachte medewerker Previcus. De uitslag van de WOZ 1922 zijn binnen en nu alles veel duurder is geworden is een bedrag van 400 euro in mindering gebracht dan een jaar terug. En daar bedank ik jullie voor, en vooral Najade, die mij daarvoor toegelicht heeft. Met vriendelijke groeten Theo Overdijk

zie onderstaand

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam korte lijnen! communiceert erg prettig

Werken bezwaar professioneel af

Ze pakken mijn bezwaar goed op. Weten precies de stappen en de juiste vragen aan de gemeente te stellen en daar de juiste bezwaren op de juiste manier te formuleren. Bezwaar al tweemaal gegrond verklaard.

Goed.

Goed.

Previus doet wat het beloofd

Ik ben niet zo van het protesteren, maar mijn WOZ ging van €210.000 naar €280.000 in 1 jaar en dat vond ik best wel een forse verhoging. Ik kreeg een mail van Previus en dacht in eerste instantie ik probeer het gewoon. Stuurde de gevraagde informatie op en daarna ook nog foto's van het huis en ze gingen ermee aan de slag kreeg ik te horen. Hoorde er niets meer van en dacht "een luchtballon". Maar ik kreeg van de week bericht dat mijn bezwaar gedeeltelijk was toegekend. Dus toch een goede keuze gemaakt. Het is toch fijn dat iemand het voor je opneemt en uiteindelijk een eerlijke WOZ waarde krijgt en daardoor ook de juiste belastingaangifte krijgt opgelegd.

goed werk

blijven uiterste best doen ook in tweede instantie

Mijn ervaring is ok.

Het is fijn dat je dat je dat uit handen kan geven. Previcus heeft dat zo goed mogelijk geregeld. Ben zelf helaas door omstandigheden nalatig geweest om foto's te sturen. Bedankt, groeten Attie de Lange-Vinkers

Naar volle tevredenheid en het resultaat was positief voor mij.

Positief is mij de behandeling van deze procedure overgekomen.

een goed bureau die er voor je is

ze hebben mijn belangen goed behartigd ga weer met hun in zee

wederom een geslaagd bezwaar

wederom een geslaagd bezwaar door tussenkomst van precvius vastgoed.

Bellen met BSGW is effectiever en sneller.

Bij navraag bij BSGW bleek dat ze al maanden een besluit over mijn verzoek gehad hadden. BSGW heeft ze gebeld en nog maar eens een kopie gestuurd en nu zeggen ze dat het afgewezen is en het zich niet loont om nog bezwaar te maken. Waarschijnlijk omdat de termijn voor bezwaar door hun toedoen is verstreken. Dossier is plotseling niet meer toegankelijk. Hele slechte zaak. Hun verdienmodel bestaat m.i. uit het najagen van resultaat bij aanslagen waarbij grove fouten zijn gemaakt. Aan , in hun ogen, "valfruit" besteden ze geen aandacht. Aanvulling Antwoord is niet correct want nu suggereren ze toch iets ontvangen te hebben dat door GSGW te laat zou zijn verstuurd terwijl ze in hun reactie eerder aangeven dat ze weten van wie deze review is. RAAR!!!!! 2 keer opnieuw ingelogd, 2 keer werd bevestigd dat het nieuwe password geaccepteerd was en nog steeds een gesloten dossier. Inmiddels voor het nieuwe jaar (2023) rechtstreeks bij BSGW een korting van 9.4% op de nieuwe WOZ en dat met een telefoontje van minder dan 5 minuten inclusief terugbelservice. Zelfs die ene ster is nog teveel voor dit bedrijf.

Ik heb 2,99€ terug gekregen

Ik heb een goede ervaring gehad . Ondanks dat het heel lang heeft geduurd heb ik 2,99€ terug gekregen . Vriendelijkedank .

Previous Vastgoed is aan te bevelen

Goede communicatie ……….

Doen wat zij beloven!!!

Ik ben zeer tevreden over de communicatie met dit bedrijf. Er wordt regelmatig een update gegeven. En er was een gunstig resultaat! Ik hoop dat ik nogmaals gebruik mag maken van jullie diensten.

Ik ben zeer tevreden op Previcus vastgoed want ze hebben me fantastisch geholpen en altijd keurig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen die er gaande waren in het proces. En alles wat ze kosteloos voor mij hebben gedaan betreffende het proces van de WOZ aanslag. Ik kan dan ook Previcus vastgoed van harte aanbevelen als hulp hierin ze zijn van grote waarde.

Goede service en berichten over bezwaar worden goed gecommuniceerd.

Prima communicatie en een goed inzicht�

Prima communicatie en een goed inzicht wat haalbaar is en wat niet.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.