Prima gedaan !!!

Prima gedaan !!!

Ik vind het super fijn dat ik in zee�

Ik vind het super fijn dat ik in zee ben gegaan . Ik heb er niet veel verstand van ivm WOZ waarde maar daar heeft PREVICUS VASTGOED geweldig bij geholpen . Dank jullie wel. Alvast de allerbeste wensen voor 2020. Mvg Monique Speijer

Pluim

Pluim. alles duidelijk zichtbaar in je eigen dossier. Goed afgehandeld. Aan te raden.

Goed gedaan

Goed gedaan, toppie

Zeer goed geholpen bedankt voor jullie�

Zeer goed geholpen bedankt voor jullie hulp

Er is boven verwachting een positief�

Er is boven verwachting een positief resultaat uitgekomen en daar we voor de eerste keer zoiets doen vinden wij het goed

Previcus , goed gedaan .

Previcus , Goed gedaan . Bezwaar tegen drie WOZ taxatie's door de gemeente. Twee hiervan gehonoreerd en aanzienlijk verlaagd . Goed dat een professionele partij iets tegen deze zakkenvullerij onderneemt .

Een goede site zij het dat de knoppen�

Een goede site zij het dat de knoppen verborgen zitten voor openen van extra informatie. Wel is ook een persoonlijk contact mogelijk maar iets meer tijdrovend en niet altijd dezelfde persoon.

Zeer tevreden. Inmiddels evenredig deel van de gemeentelijke belastingen terug gekregen.

Goed resultaat behaald

Goed resultaat behaald, Een punt van aandacht is het op de hoogte houden van de client over het verloop van het bezwaar

Hartelijk dank voor de informatie die u�

Hartelijk dank voor de informatie die u gegeven hebt zodat ik steeds goed kon volgen hoe alles er voorstaat. Fijn dat u voor mij gewonnen hebt in de zaak van de onroerend goed belasting.

In het begin was ik wat gereserveerd�

In het begin was ik wat gereserveerd welk bedrijf biedt een dienst geheel gratis aan? Maar al snel bleek de aanpak degelijk en vakkundig. Het resultaat was voor mij bevredigend.

Verlaging WOZ

Met deze drastische verlaging van mijn WOZ waarde heeft Previcus mij bijzonder go�d geholpen.

OZB Belasting

Het is goed dat Previcus de zaken betreffende de onroerendezaakbelasting behandeld.Want het bedrijf staat sterker dan als jij als eenling.

Zonder verder zelf moeite te hoeven�

Zonder verder zelf moeite te hoeven heeft Previcus bezwaar voor ons gemaakt tegen de WOZ-waarde van ons huis. Dat bezwaar is gegrond verklaard. Nog even afwachten wat de gemeente er verder mee gaat doen, maar wij zijn heel tevreden.

De WOZ waarde van ons huis is lager�

De WOZ waarde van ons huis is lager bijgesteld. Al veel langer hadden wij het idee dat ons huis te hoog in waarde werd geschat. Het gemak van de werkwijze van Previcus vastgoed heeft on het zetje gegeven om onderzoek te laten doen. Met succes!

Door vasthoudend door te blijven gaan�

Door vasthoudend door te blijven gaan tegen de zgn vastgestelde regels voor beoordeling van de WOZ waarde, is mijn huis toch afgewaardeerd met EUR 15.000. Het levert niet een groot bedrag op, maar het gaat mij om het principe! Daarom heb ik alle lof voor Previcus.

Ik ben best te vreden over de gang van�

Ik ben best te vreden over de gang van zaken.

Bezwaar van de woz

Bezwaar van de woz

WOZ waarde verlaagd

Op een prima manier de WOZ waarde omlaag kunnen krijgen

overzichtelijk en duidelijk

overzichtelijk en duidelijk

Vakkundig & behulpzaam!

Vakkundig, behulpzaam en een positief resultaat!

Prima bureau om de OZB aan te vechten

Prima bureau om de OZB aan te vechten, zij kregen voor elkaar wat andere bureaus niet lukte, de WOZ waarde van ons huis omlaag te krijgen. Een aanrader!

Dit bedrijf helpt huiseigenaren bij het�

Dit bedrijf helpt huiseigenaren bij het in bezwaar gaan voor de WOZ. De uitspraak t.a.v. het bezwaar -voor mijn pand in Groningen- is inmiddels bekend en is gegrond verklaard. Dus voor 2019 is het bedrag naar beneden gegaan. De WOZ is voor a.s. komend jaar in Groningen aanzienlijk gestegen, dus ga ik -denk ik- opnieuw met Previcus Vastgoed in bezwaar. Het is voor gemeentes "een mooie melkkoe" geworden de WOZ.

fijne samenwerking en een mooi�

fijne samenwerking en een mooi uitgewerkt taxatierapport met een goed resultaat.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.