Zeer goede dienstverlening

Zeer goede dienstverlening, die bijzonder effectief is gebleken !

goed resultaat

goed resultaat

Wij zijn tevreden over de dienstverlenig

Wij zijn tevreden over de dienstverlening van Previcus Vastgoed. We hebben Bezoek gehad van een taxateur van de gemeente en werd de hele woning doorlopen dit was wel na vragen om toestemming. Het heeft ongeveer 10 % verlaging gebracht op de woz waarde.

Verlagen van de WOZ Waarde

Duidelijk en overzichtelijk plan van aanpak. Ze houden je op de hoogte van de verschillende tactieken die ze gaan hanteren en je kan je casus online volgen in je eigen dossier. Ze kwamen netjes op tijd langs om de woning te inspecteren en waren duidelijk in de communicatie naar mij toe. Reageren snel op email vragen. Ze hebben de zaak tegen de gemeente gewonnen en daardoor mijn WoZ waarde kunnen verlagen.

Voor ons goed resultaat bereikt

Voor ons goed resultaat bereikt, dus heel tevreden

We zijn zeer tevreden en kunnen jullie�

We zijn zeer tevreden en kunnen jullie bij iedereen aanbevelen!

Bezwaarschrift WOZ. De procedure zoals vooraf uitgelegd is�

De procedure zoals vooraf uitgelegd is gelopen zoals aangegeven Het resultaat is echter flink wat verschillend met het vooraf gestelde, dat verschil had wat minder groot mogen zijn. Onze verwachting was dan ook wat reeler geweest en het eindresultaat wat minder tegenvallend.

Op een goede en duidelijke manier de�

Op een goede en duidelijke manier de zaken laten zien. Ga zo door.

Previcus doet wat je van ze verwacht

Previcus doet wat je van ze verwacht. Handelend binnen de wet is Previcus degene die het meest baat heeft bij de procedure. De kosten worden van ons belastinggeld betaald. Ik ben er het minst mee opgeschoten!

alles keurig met positief resultaat�

alles keurig met positief resultaat afgewerkt

resultaat

het uiteindelijke resultaat vond ik tegen vallen

Juiste partij om bezwaar aan te tekenen�

Juiste partij om bezwaar aan te tekenen bij WOZ waardering. duidelijke communicatie en mensen die verstand van zaken hebben. Een volgende keer maken we zeker weer gebruik van de diensten van Previcus.nl

Organisatie heeft ons keurig en correct�

Organisatie heeft ons keurig en correct geholpen en ge�nformeerd. Een pluim voor allen.

Geweldige en gratis service.

Geweldige en gratis service.

Resultaat Previcus

Inschakelen Previcus heeft geresulteerd in een acceptabele verlaging van de WOZ-waarde

WOZ met succes verlaagd.

WOZ met succes verlaagd.

Previcus Vastgoed heeft voor mij een�

Previcus Vastgoed heeft voor mij een bezwaarschrift ingediend tegen de door de burgerlijk gemeente vastgestelde WOZ-waarde van mijn woning. Met positief resultaat. Tussentijds ben ik op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Ik ben PV zeer erkentelijk. W.Davidse

Goede service ingediende bezwaarschrift WOZ

Ik ben door Previcus geregeld en goed op de hoogte gehouden van mijn ingediende bezwaarschrift aangaande mijn WOZ-waarde. Mocht er in de toekomst weer een zelfde of andere situatie ontstaan, weet ik waar ik mijn bezwaar kan neerleggen.

Uitstekende afhandeling

Uitstekende afhandeling. Woz waarde met 53000 euro verlaagd.

Prima geregegeld!!

Prima geregegeld!!

Goed geholpen met de enorme WOZ herhoging

Goed geholpen in beroep te gaan tegen de enorme WOZ herhoging. Heb hier zelf weinig voor hoeven doen. Groot gemak.

Ik heb mijn WOZ aanslag bij Previcus neergelegd, was dat verstandig?

Ik heb mijn WOZ aanslag bij Previcus neergelegd omdat ik van mening ben dat de gemeente mijn woning veel te hoog heeft getaxeerd. Previcus heeft het netjes opgepakt en een dossier voor mij aangemaakt. Het resultaat is nu dat de gemeente de waarde van mijn woning heeft verlaagd maar naar mijn mening absoluut niet voldoende. Previcus heeft naar mijn mening flut argumenten gebruikt om de waarde van mijn woning naar beneden te krijgen. In ��n jaar tijd heeft de gemeente de waarde van mijn woning met 40% verhoogd. Dat k�n niet!. De gemiddelde stijging in mijn regio is 10 tot 12%. Om deze reden heb ik mijn WOZ bij Previcus neer gelegd echter Previcus heeft dit argument niet gebruikt richting de gemeente, ongebrijpelijk!! Met de verkregen verlaging is de stijging in een jaar nog steeds 32%. Klopt dus gewoon niet. Ik wil nu in beroep gaan en ik hoop dat nu bij Previcus de ogen open gaan anders had ik de klus beter zelf kunnen oppakken.

Previcus Vastgoed staat voor kwaliteit

Ik ben zeer tevreden over Previcus Vastgoed. Mijn bezwaar is professioneel behandeld met voor mij goed resultaat. Ik werd goed op de hoogte gehouden van ontwikkelingen en uiteindelijk resultaat.

Goed werk geleverd

Goed werk geleverd

Gesteund in mijn recht

Uw medewerkers hebben er voor gezorgd dat Ik mij heel goed gesteund voel in mijn recht. Dit mede door de altijd correcte, heldere en informatieve communicatie.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.