Ze hebben het voor ons goed�

Ze hebben het voor ons goed gedaan,aantebevelen

Previcus heeft in onze situatie�

Previcus heeft in onze situatie uitstekend werk gedaan en mijn vrouw en mij ontzorgd in de discussie met de belastingdienst over de WoZ-waarde van ons huis. Wat voorgaand jaar niet lukte �.., nu dus w�l! Men heeft onze case prima onderbouwd en zich ook overtuigd van de aanvaardbaarheid. Dus geen **** verhaal. We zijn er blij mee. Het mooiste is wel dat het rechtvaardigheidsgevoel een stimulans heeft gekregen. Contact en je ge�nformeerd houden via email ging prima. Van harte aanbevolen.

bedankt voor de service

bedankt voor de service

Ben stap voor stap op de hoogte�

Ben stap voor stap op de hoogte gehouden en beveel dit bedrijf aan

Previous ??

Previous kent de klappen van de zweep bij de gemeente, je moet geduld hebben maar het resultaat telt. Wij zijn blij hoe ze de WOZ waarde konden verlagen voor ons.

Betrouwbaar en vastberaden.

Betrouwbaar en vastberaden.

Doelmatig

Duidelijk! Expertise!, zichtbaar in een helder en overzichtelijke werkwijze!

Mooi resultaat bereikt .waarvoor mijn�

Mooi resultaat bereikt .waarvoor mijn dank.

Bezwaar WOZ waarde,

Prima professionele organisatie. Met succes bezwaar tegen WOZ waarde woning gemaakt. Mooi persoonlijk dossier waar on line de status en voortgang gevolgd kan worden. Een aanrader!

Minder WOZ-minder belasting

Dank zij Previcus een fikse verlaging van de WOZ. Dus ook Waterschapsbelasting etc.

WOZ bezwaar succesvol afgewerkt

WOZ bezwaar succesvol afgewerkt. Zonder enige tussenkomst naar tevredenheid WOZ bezwaar afgewerkt

Super goed

Super goed. Zonder jullie was me dit nooit gelukt

Heel tevreden

Heel tevreden. WOZ waarde kwam bijna de helft lager uit, heeft veel gescheeld voor de belastingen. Fijn dat je er verder geen omkijken naar hebt, zij verzorgen alles.

Previcus vastgoed doet wat het belooft

Previcus vastgoed doet wat het belooft, pakt goed door en heeft een duidelijke communicatie. Kortom, zeer tevreden.

Prima service. Jammer dat het nodig is!

Goede club zonder al te veel overlast�

Goede club zonder al te veel overlast een mooi resultaat behaald!!!

Informatie status was duidelijk

Informatie status was duidelijk

Professioneel bedrijf.

Professioneel bedrijf.

Woz bezwaar door Previcus ingediend is�

Woz bezwaar door Previcus ingediend is gehonoreerd. Ik heb er nauwelijks iets voor hoeven doen en het kost ook niks. Prima dus.

Doel bereikt.

Ze hebben gedaan, wat ik de hoogte gehouden van de voortgang.

Goed geholpen!

Hebben ons goed geholpen met bezwaar te maken voor de onroerend goed belasting. (WOZ) Werden ook goed op de hoogte gehouden of je kon op de site je dossier volgens.

Previcus Vastgoed heeft bewezen dat�

Previcus Vastgoed heeft bewezen dat mijn WOZ waarde te hoog was berekend door de gemeente. Hierdoor bewijst het maar weer eens dat gemeentes te vaak een te hoge WOZ doorberekend naar haar burgers toe. Bedankt Previcus.

Het is mij goed bevallen

Het is mij goed bevallen, er is goed werk gedaan. Mijn dank hiervoor!

tot nu 2 x gebruik van gemaakt voor WOZ�

tot nu 2 x gebruik van gemaakt voor WOZ waarde correctie. 2 x WOZ waarde naar beneden gekregen. Dus top. Alleen de stukken aangeleverd en de rest geen omkijken naar. Als er iets verandert wordt je via de mail op de hoogte gehouden. Enig minpuntje: heeft deze keer 1 jaar geduurd. Maar weet dus niet of dat aan Previus ligt, gemeente of rechtsgang.

Lees mijn antwoord.

Lees mijn antwoord.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.