Geachte heer/ mevrouw,

Geachte heer/ mevrouw, Hartelijk dank voor uw inzet en het behaalde resultaat. U heeft het serieus aangepakt en mij regelmatig op de hoogte gehouden! Vriendelijke groet, M. van Hartingsveldt.

Geen mening

Geen mening. Duurt wel erg lang. Maar dat heeft meer met Amsterdam te maken.

De medewerker van Previcus heeft de�

De medewerker van Previcus heeft de woning zorgvuldig geinspecteerd.

Uitstekende resultaten hebben zij behaald

Uitstekende resultaten hebben zij behaald. Weten waar ze het over hebben en gaan daadwerkelijk aan de slag, niet alleen van achter het bureau. Leggen bezoeken af e.d.

Vakwerk

Previcus Vastgoed heeft ons bezwaar tegen een o.i.te hoge WOZ waarde voor onze woning te Woudenberg behartigd. Previcus Vastgoed heeft een zeer goed onderbouwd bezwaarschrift bij de gemeente Woudenberg ingediend. Dit bezwaarschrift is grotendeels door de gemeente Woudenberg overgenomen met als gevolg een lagere WOZ waarde.

Verlaging WOZ

Na heel wat werk toch een verlaging van de WOZ gekregen. Dat scheelt en werkt in alles door. Goed gedaan en bedankt!

Previcus doet precies wat het belooft.

Previcus doet precies wat het belooft. Bezwaar wordt aangetekend, alle procedures gevolgd en er zijn geen valse beloftes of onverwachte kosten.

Slechte communicatie en over de uitslag�

Slechte communicatie en over de uitslag bezwaar geen enkele commnicatir en uitleg. Het is met totaal onduidelijk wat nu de uitslag is.

Ik heb het overzicht uiteindelijk niet�

Ik heb het overzicht uiteindelijk niet gebruikt

Prima geholpen

Prima geholpen

vasthoudend

vasthoudend, betrouwbaar en resultaat gericht.

Het was n langdurig proces

Het was n langdurig proces, maar t is wel gelukt om de WOZ naar beneden bij te stellen

Keurig werk verricht met goed resultaat

Keurig werk verricht met goed resultaat

n.v.t

Niets gekocht

fantastische hulp

duidelijke mails duidelijke vragen eenvoudig begrijpbare uitleg

Alles geregeld en tot een goed resultaat afgehandeld.

Alles tot een goed resultaat afgehandeld, top

Blij en tevreden

Blij met de snelle en correcte afhandeling

WOZ.

Goed werk geleverd

goed behandeld en resultaat bevredigend.

goed behandeld en resultaat bevredigend.

Goed bezig ,ga zo door..

Goed bezig ,ga zo door..

Vlot en duidelijke afspraken

Vlot en duidelijke afspraken Goede terugkoppeling Een goed eind resultaat

Goed geholpen

Goed geholpen, hoefde zelf niets te doen! Dacht even dat er niets gebeurde maar kreeg wel regelmatig een update.

Goede service.

Goede service. Wordt goed geregeld & gecommuniceerd ivm aanvragen woz-waarde

Na een verhoging in 2019 van �298.000�

Na een verhoging in 2019 van �298.000 naar �400.000 heeft Previcus met succes bezwaar gemaakt bij onze grote gemeente. WOZ waarde verlaagd naar �355.000. Zijn daar zeer tevreden over. Net voor 2020 opnieuw gevraagd bezwaar te maken.

In beginsel een goed resultaat

In beginse een goed resultaat. Maar om het gedegen en wel te kunnen beoordelen kan ik het niet zonder inzage van Uw taxatierapport en de taxaties/argumenten van de "tegenpartij� te kennen. Is dat mogelijk ? En ook of U wel of niet aanleidng ziet om in beroep te komen. In afwachting verblijft met vriendelijke groeten, Harry Kamphuis

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.