Heb gevraagd voor bezwaar te maken voor�

Heb gevraagd voor bezwaar te maken voor mijn woz waarde van ons huis. Dit is gelukt.

Goed en degelijk werk

Werk geleverd conform de afspraak

Erg vriendelijk te woord gestaan

Erg vriendelijk te woord gestaan, duidelijkheid gekregen over hoe te handelen. Tussendoor goed ge�nformeerd over de gang van zaken En uiteraard zeer tevreden met de (verlaagde) waarde bepaling!

Je wordt goed op de hoogte gehouden

Je wordt goed op de hoogte gehouden. Goede service

Previcus heeft gedaan wat het heeft�

Previcus heeft gedaan wat het heeft toegezegd en met succes. Inderdaad is de waarde van ons appartement lager ingeschaald waardoor de OZB is verlaagd. Gedurende het hele proces zijn wij voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang.

alweer snel en goed geregeld.

alweer snel en goed geregeld.

Prima geholpen om de WOZ waarde naar�

Prima geholpen om de WOZ waarde naar beneden te krijgen en dat is Gelukt!

ik hoefde er maar weinig voor te doen�

ik hoefde er maar weinig voor te doen en alles werd geregeld voor mij en ook nog met een positief resultaat voor mij, goed werk!!!!!

Veel goed werk verricht!!

Veel goed werk verricht!!

Bezwaarschrift WOZ

Hele correcte afhandeling van het bezwaarschrift.

Heldere communicatie.

Heldere communicatie. Goede resultaten, duidelijk rapport.

Bezwaar gemaakt onroerend goed�

Bezwaar gemaakt onroerend goed belasting. Snel en goed afgehandeld

Ze hebben gedaan wat ze beloofd hebben

Ze hebben gedaan wat ze beloofd hebben, namelijk de WOZ waarde verlagen. Prima gecommuniceerd.

Wij zijn zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden over het resultaat van het bezwaarschrift 10% correctie of te wel 25.000 euro. Gerealiseerd aan de hand van een uitgebreid rapport door U uitgebracht aan de gemeente.

Beter iets dan niets

Had er meer van verwacht zie enorm verschil 90000 en er komt 10000 uit Maar beter wat als niets

Prima geregeld

De gezamenlijke aanpak om bezwaar te maken tegen de verhoogde W.O.Z. Is heel goed verlopen.Er was een duidelijke terug koppeling hoe de zaken ervoor stonden en wat er verder ging gebeuren. Ook omtrent de nieuwe situatie met Corona. Heel fijn.

Bezwaarschrift tegen woz waarde.

Bezwaarschrift tegen woz waarde door previcus laten doen. Ongecompliceerd, goede communicatie en snelle uitspraak. Woz waarde naar beneden bijgesteld! En geheel kostenloos. Zeer tevreden.

Alleen al de energie die jullie erin�

Alleen al de energie die jullie erin gelegd hebben om het in mijn voordeel te kunnen beslissen is voor mij van grote waarde. Gr M Baetsen.

Zij hebben gedaan wat ze beloofden

Zij hebben gedaan wat ze beloofden. Ben zeer tevreden

Heel netjes ,en goed op de hoogte�

Heel netjes ,en goed op de hoogte gehouden. met een positief resultaat.

Eerlijke en duidelijke taal en uitleg �

Eerlijke en duidelijke taal en uitleg waar ze voorstaan!

Doelmatig maar overbetaald

Ze doen wat ze beloven. Vergoeding die ze daarvoor krijgen, vind ik niet passend bij de standaard procedure. Doelmatig maar overbetaald.

Belang van beroep

Jullie hebben mijn belangen goed behartigd. Mijn WOZ waarde is aangepast en mijn lasten zijn verminderd. Echter vind ik de proceskosten niet in verhouding met de waarde vermindering die ik heb gekregen. We jagen op deze wijze de gemeente op kosten die ze veel beter op een andere wijze kunnen besteden. Mijn besparing is ongeveer 15 euro op jaarbasis

Zeer Tevreden

Heb nu geen carport meer volgens�

Heb nu geen carport meer volgens Previcus, hierdoor komt WOZ iets lager uit. incasseren zij geld, ik heb 8 euro minder belasting en gezeik. Melding zelf gedaan bij de Gemeente voor herstel, en vraag ze te onderzoeken of we hier een aangifte voor ****** moeten indienen.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.