Naar waarheid en overzichtelijk�

Naar waarheid en overzichtelijk gehandeld!

Gewoon top en goed geholpen

Gewoon top en goed geholpen

Woonhuiswaarde door de gemeente�waardebepaling woonhui

Woonhuiswaarde door de gemeente vastgesteld. Hier is op een professionele wijze op gereageerd en steeds de juiste informatie ontvangen via het traject. Zeer tevreden over het resultaat

Positieve ervaring

Ze hebben dit op een correcte manier voor ons geregeld, de woz waarde is omlaag gezet, dus denk dat onze gemeentelijke heffingen dan ook lager zullen worden.

De bedoeling om de WOZ-waarde omlaag te�

De bedoeling om de WOZ-waarde omlaag te brengen is waargemaakt.

Je wordt tijdens de gang van zaken�

Je wordt tijdens de gang van zaken keurig op de hoogte gehouden, zoals dit is gegaan had ik zeker niet verwacht,, hierbij mijn dank.

De betonnen muur waar ik tegen aanliep�

De betonnen muur waar ik tegen aanliep heeft u wel kunnen breken. Nogmaals mijn dank

Alles door bedrijf geregeld

Alles door bedrijf geregeld Met positief resultaat Zeer tevreden

Zeer proffesioneel aangepakt

Zeer proffesioneel aangepakt

Ik heb voor een huurwoning�veel over.

Ik heb voor een huurwoning ingeschreven. Helaas word ik niet erkend voor ��n huurwoning want mijn huurlasten zouden niet aan de voorwaarden voldoen. Ik heb mijn woning verkocht met een overwaarde van 110.000 � euro. Inkomen van 43000�. Dus ik snap er niets van.

Jullie hebben mij uitstekend geholpen�

Jullie hebben mij uitstekend geholpen met de WOZ waarden van mijn huis,deze is omlaag gegaan. Jullie verdienen 5 sterren.

Goed geregeld en met resultaat.

Goed geregeld en met resultaat.

Het is een professioneel organisatie�

Het is een professioneel organisatie die je goed op de hoogte houd en je geen valse beloften /verwachtingen schept.

Helemaal top!!!!!

Helemaal top!!!!!

Goed geholpen met positief resultaat

Goed geholpen met positief resultaat. Al het werk is uit handen genomen. Goede reactie bij vragen. Zeer tevreden en aan te bevelen.

WOZ-waarde verlaagd.

Goed contact gehad, ondanks de Corona-maatregelen. En, we moeten nog even afwachten, het resultaat van protest tegen de gemeente over de woz-waarde lijkt gunstig.

Wat een gemak alles in een hele korte�

Wat een gemak alles in een hele korte tijd geregeld prettig en goed geholpen met een duidelijke uitleg Het resultaat is geweldig ozb met 11% omlaag

Bedankt,het blijkt dat de richtlijn�

Bedankt,het blijkt dat de richtlijn voor deze woningen ong. 190.000 is. Hartelijke groeten P.H.van der Hulst

de woz waarde was volgens ons te hoog.u�

de woz waarde was volgens ons te hoog.u heeft dit snel aangevochten met succes.

Zeer Positief over Previcus

Zeer Positief over Previcus. Hebben alles geregeld zonder gedoe.

Eenvoudig en verrassende

Heb weinig info hoeven aan te leveren. En daarna wachten. Tot onze verrassing is het inderdaad gelukt de WOZ waarde te verlagen. Op basis dat vergelijkbare objecten jonger waren en andere buurt. Scheelt op jaarbasis bijna 40 euro aan lasten. WOZ met 20.000 euro verlaagd.

Perfect geholpen en het was goed�

Perfect geholpen en het was goed uitgelegd.

Werd goed bij gehouden hoe het verloop�

Werd goed bij gehouden hoe het verloop ging met positief resultaat. Dank jullie wel

Foutief verlaging ge-claimed

U schrijft dat u een verlaging hebt bereikt, maar uit de begeleidende brief van de gemeente Zutphen blijkt het tegendeel.

duidelijkheid snel goed geregeld

duidelijkheid snel goed geregeld

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.