Uitstekend en deskundig WOZ bezwaar�

Uitstekend en deskundig WOZ bezwaar ingediend met resultaat

Previcus heeft voor mij de WOZ-waarde�

Previcus heeft voor mij de WOZ-waarde aangevochten. Helaas is er geen lagere waarde toegekend, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het hele proces correct is doorlopen. Dank voor het uitzoeken.

Een zeer vlotte afhandeling en een goed�

Een zeer vlotte afhandeling en een goed resultaat zonder mijn bemoeienis. Zondermeer aan te bevelen!

Goede service duidelijk dus ga zo door

Goede service duidelijk dus ga zo door

prima werk geleverd ben zeer tevreden.

prima werk geleverd ben zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden met de uitspraak�

Ik ben zeer tevreden met de uitspraak van de gemeente op het door u ingediende bezwaar. De bezwaren die Previcus heeft aangevoerd, met name de gedateerde staat van en deel van het interieur, waren zaken waar ik zelf niet was opkomen. De aanpak van Previcus was zakelijk en effectief!

Had een hogere verlaging verwacht

Had een hogere verlaging verwacht. Verder een professionele afwikkeling en goed contact.

Prima. WOZ is aangepast. Je wordt voldoede ge�nformeerd.

Ik ben zeer tevreden met behulp van jullie.

Ik ben zeer tevreden met behulp van jullie Ben zo opgelucht dat jullie Previcus Vastgoed dit hebben bereikt . Alleen in waarde en heb jullie nog nodig voor verder te handelen bij cartonrechter. Met vriendelijke groeten P J van der Steeg.

bezwaar WOZ waarde woning

Wij hebben bezwaar ingediend mbt de woz waarde van onze woning. Zijn door Previcus uiterst correct en geinformeerd en uiteindelijk is de waarde herzien! TOP dus

veelal zelfde algemene beantwoording

veelal zelfde algemene beantwoording

Ben tevreden over uw aanpak en het�

Ben tevreden over uw aanpak en het resultaat. Mijn man is 15 april 2020 overleden. Correspondentie s.v.p. M.op het Veld-Ramakers

Ik ben zeer tevreden met 't behaalde resultaat, goede service. Hierdoor bespaar ik uiteindelijk jaarlijks op mijn uitgave. Prima werk Previcus, hartelijk dank voor de moeite.

de manier van afhandeling met de�

de manier van afhandeling met de gemeente is zo goed vooral voor ouderen ze hoeven zelfs niets uit te zoeken of voor argumenten te zorgen.

Prima geregeld

Prima geregeld. Verlaging van de WOZ-waarde zonder dat ik zelf ook maar iets hoefde te doen.

Perfect geholpen.

Perfect geholpen.

Prima service, en behaald resultaat uitstekend. Dank aan Previcus!

WOZ waarde

Uitstekend geholpen met een goed resultaat

Jullie hebben goed werk geleverd.

Jullie hebben goed werk geleverd. Scheelt WOZ.

Hoogte vaststelling WOZ

Na een veel te hoge waardering van mijn eigen woning hebben jullie met succes bezwaar gemaakt tegen de hoogte van de WOZ. Uit de beslissing blijkt maar weer eens, dat teveel vaststellingen van de WOZ van achter het bureau plaatsvinden zonder rekening te houden met bijzonderheden van het betreffende object. Goed dat via jullie kennis en kunde de vinger op de zere plek wordt gelegd, hetgeen in mijn geval geleid heeft tot een behoorlijke verlaging van de waarde.

Geweldige service

Geweldige service

Goed gewerkt.

Goed gewerkt.

heb verder niks meer hoeven doen

heb verder niks meer hoeven doen

Goed.we zijn tevreden met het resultaat.

Goed.we zijn tevreden met het resultaat.

WOZ waarde naar beneden...chapeau!

WOZ waarde naar beneden...chapeau!

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.