Tevreden over het positieve resultaat

Na invullen van de vragenlijst had ik zo mijn twijfels, maar het heeft goed gewerkt en ik benbtevreden over het oordeel

Zeer tevreden met het eindresultaat

Goede uitkomst, duidelijke site gemakkelijk en snel je gegevens invullen. Voor herhaling vatbaar volgend jaar.

Een grote ergernis minder....

Al jaren ergerde wij ons aan het gemak en onzorgvuldigheid waarmee de WOZ waarde van onze woning werd vastgesteld. Meerdere ingediende bezwaren werden naar onze mening onterecht afgewezen. De gang naar de rechter hebben we nooit aangedurfd totdat we op het bestaan van Previcus vastgoed werden gewezen. Ze hebben nu voor het eerst namens ons bezwaar aangetekend en met succes. Nu maar afwachten wat de gemeente volgend jaar weer voor ons in petto heeft.

uitstekend

Blij dat je niet voor niets denkt dat het geen zin heeft om een bezwaar in te dienen. Top, bedankt hiervoor!

Weinig moeite, maximaal resultaat

Uitstekende website, zodat aanvraag een simpel proces is.

Ging out off the blue me aanmelden en verwachte niets.

Het verbaasde mij dat wij in aanmerking kwamen voor verlaging van de WOZ waarde mede ook dat wij het twee jaar geleden ook hadden ingevuld en dat het toen niet gehonoreerd werd.

ik ben netjes en correct geholpen.

men heeft mijn bezwaar netjes opgelost, ben zeer tevreden en hoop eventueel in de toekomst weer gebruik te maken van de diensten.

Toch tegenvaller. U stelde 323.000 maar het is maar van 420.000 naar 402.000 gegaan. Dus yegenvaller

Tegenvaller. U berekende vooraf dat de woning niet 420.000 moest zijn zoals gemeente stelde maar 323.000. Nu is het 402.000 geworden. Dus dat is toch een tegenvaller. Met vriendelijke groet, P.T.J. Dijkstra

goed en professioneel geholpen

goed en duidelijk, goede informatie, goed contact en goed geholpen

de bedoelde doelstelling is niet voldoende gehaald.

Er heeft wel een verlaging plaats gevonden. Dit is echter maar van vijftig duizend euro van de woning terwijl de waarde van de woning vele malen lager ligt. De gemeente heeft de ruimte genomen door dat er stukken niet tijdig of goed zijn aangeleverd. Wij als particulier zijn niet bekend met de gestelde gemeente regels. Belangrijk is dat ook u als bedrijf duidelijk aangeeft waar het bezwaar aan moet voldoen en wat voor materiaal aangeleverd dient te worden om de doelstelling te kunnen halen. Nu slaan we de plank mis en zijn er veel onnodige kosten gemaakt.

Uitermate zinvol

Zonder gedoe de WOZ succesvol aangevochten

goede motivatie

perfecte communicatie ga zo door

Niet voor niets geprocedeerd.

Was dit al een paar jaar van plan, nu dan toch aangevochten en het heeft ook opgeleverd.

Fijne club helpt je echt gratis.

Goede feedback en zeer vriendelijke medewerkers.

€7,00 aan belasting terug gekregen, het was het niet waard om jullie in te schakelen.

De rekening voor de gemeente van jullie van €700,00 om bij mij de woz te verlagen met voor mij een teruggave van €7,00 is totaal teleurstellend. Voor de klant is het “gratis” maar betaald uiteindelijk de rekening weer via de gemeente . Dus neem het woord gratis niet letterlijk.

Goede ervaring met Previcus

Zelf weinig aan hoeven doen, wel succes

Alleen foto’s en gegevens op hoeven sturen.

Geweldig geholpen

Prima keuze gemaakt ze gaan tot het uiterste geweldig als het nodig is volgend jaar weer zeker een aanrader voor een familie lid

Deskundig

Mijn ervaring is dat je met weinig informatie Een gericht bezwaar maakt met juiste argumenten

Grandioos!

Keurig hun afspraken nagekomen

Een paar maanden me ingeschreven voor een WOZ bepaling. Na een aantal maanden positief bericht mogen ontvangen

Ben wel tevreden met het bericht

Goede uitleg

Goed gedaan.

Goed gedaan.

Mijn zaak was bij jullie in goede handen.

Het aanmelden en aanleveren van de benodigde stukken was eenvoudig. Daarna bleef het lange tijd stil tot ik recent bericht kreeg dat het bezwaar gegrond was verklaard. Ik voel mij volledig ontzorgd door jullie aanpak.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.