Totale ontzorging van het normale gedoe�

Totale ontzorging van het normale gedoe van protest tegen de waardetaxatie door de gemeente. Helemaal gratis (!!) Waarbij mijn waarde terugging van 320000 naar 298000. De teveel betaalde OZB en waterschapsbelasting kreeg ik terug. klasse!

Mooi resultaat.

Men heeft zich aan afspraak gehouden en aan mijn verwachting voldaan met een mooi resultaat.

Prima geregeld

Prima geregeld

Top. Werkt super en handig.

Goede communicatie. Werkt heel handig. Zeer prettige samenwerking.

Bezwaarschrift OZB; hier gebeurt dat goed en snel.

Prima verzorging van het bezwaar

Ben super tevreden en bij telefonisch�

Ben super tevreden en bij telefonisch contact altijd netjes behandeld, de mails netjes en duidelijk toppie ;)

WOZ bezwaar op atletiekcomplex levert�

WOZ bezwaar op atletiekcomplex levert goed resultaat op.

Ben erg blij met het aanbod over het�

Ben erg blij met het aanbod over het bezwaarmaker op mijn onroerend goed, Wat jullie hebben gedaan had ik zelf niet berijdt en ik had niet verwacht dat het gunstig zou uitpakken! Mijn Hartelijke dank voor de correcte afhandeling!

Alles perfect geregeld.....super.

Alles perfect geregeld.....super.

Uitstekend voor ons gewerkt

Uitstekend voor ons gewerkt, bedankt !!

Te weinig terugkoppeling

Te weinig terugkoppeling

WOZ-waarde aangepast.

Ik ben blij, dat ik ingegaan ben op jullie aanbod. Jullie hebben alles prima geregeld. Zelf hoefde ik er niks voor te doen. En met een positief resultaat, dus wat wil je nog meer.

Er is correct en attent gehandeld!

Er is correct en attent gehandeld!

Had toch gehoopt dat de WOZ waarde�

Had toch gehoopt dat de WOZ waarde lager zou worden bepaald. De aankoopprijs was namelijk � 109.000 exclusief BTW.

Effectief bezwaar maken via Previcus

Previcus weet wat er nodig is om effectief bezwaar te maken tegen de taxatie van je huis voor de Onroerend Goed Belasting. Twee jaar achter elkaar heeft dit geleid tot een aanzienlijke verlaging van de taxatiewaarde van mijn huis. Previcus houdt mij adequaat op de hoogte van de stand van zaken. Previcus signaleert als de gemeente extra informatie aan mij vraagt en vraagt deze informatie vervolgens ook bij mij. Zo hebben Previcus en de gemeente gelijke informatie. Previcus weet de weg in de juridische en de inhoudelijke aspecten.

Bijzonder succesvol en correct.

Bijzonder succesvol en correct. Mijn complimenten

Uitstekend woz waarde ging met 56000�

Uitstekend woz waarde ging met 56000 naar beneden nog bedankt

Goed , direkt en keurig geregeld om de WOZ waarde naar beneden te krijgen.

bijzonder snel geholpen en afgehandeld

bijzonder snel geholpen en afgehandeld

Neemt alle zorgen uit handen en�

Neemt alle zorgen uit handen en informeert je hoe het ptoces verloopt. Heel prettig!

Met excuses voor een heel later�

Met excuses voor een heel later reactie. Maar dank voor uw werk. Zeer tevreden ook met de uitkomst .

prima opvolging en communicatie.

prima opvolging en communicatie.

Voor de tweede maal een beroep gedaan�

Voor de tweede maal een beroep gedaan op Previcus inzake de WOZ. Wederom prima geholpen.

De woz waarde is naar beneden gegaan�

De woz waarde is naar beneden gegaan dankzij voortreffelijk werk van Previcus Vastgoed.Wij zijn er zeer dankbaar voor.Hulde voor dat team

Uitstekende service

Uitstekende service, alles prima geregeld met duidelijke informatie vooraf en een hele goed en duidelijke rapportage aan het eind van het proces. Uitgevoerd wat er vooraf beloofd werd.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.