reactie

Geachte Previcus, Dank voor uw bericht betreft bezwaar ivm WOZ-waarde bepaling. Ondanks dat het bezwaar gegrond is zou ik een aantal dingen willen opmerken.. U schrijft dat de woning aan de stadsgracht te Bunschoten betrekkelijk mooi zou zijn gelegen vanwege naburige sporthal. Het uitzicht vanuit de woning en riante fraaie tuin van 800 m is juist prachtig zowel in noordelijke [over de gehele stadsweiden] als naar zuidelijke richting met de kruising van de stadsgracht/blauwe reiger met enorm veel groen en bomen etc. Het biedt uitzicht over de hele weg van de stadsgracht. Van de sporthal is geensinds [over] last omdat de semie bungalow hiervoor is gelegen met fraai vrij uitzicht naar beide kanten. Het onderhoud is jaarlijks bijgehouden en ziet er goed uit..Het prachtige uitzicht komt mede door de kromming in halve cirkel van de stadsgracht en is vanuit de erker gezien echt buitengewoon mooi.Idem in zuidelijke richting.vanaf terras. De CVketel functioneert nog prima en het pand verkeert in goede staat. De verkochte woningen [Nijkerkerweg,Bilderdijklaan,Veenestraat] zijn mijns inziens niet vergelijkbaar met de ligging en standing van woningen aan de stadsgracht met veel parkeerruimte op de priv� gelegen opritten. Het pand vertegenwoordigt volgens mij thans zeker een waarde van E 750000-850000 in vrije verkoop.Dit gezien de stijging van de huizenprijzen afgelopen jaren.

Ondanks de korting nog� 50000 hoger�

Ondanks de korting nog� 50000 hoger inges hat als vorig jaar.

Deskundig geregeld

Previcus heeft goed werk verricht woz aanzienlijk naar beneden kunnen brengen

Bezwaar WOZ

Voor het tweede jaar bezwaar aangetekend ivm woz verhoging. Wat vorig jaar niet lukte, dit jaar een terechte verlaging dankzij een goede aanpak van previcus vastgoed. Goed ge�nformeerd en vriendelijk geholpen.

Ze doen hun best voor mij een dat geeft�

Ze doen hun best voor mij een dat geeft een prettig gevoel. Zij zijn met thuis in die materie dan ik.

Goed geregeld

Goed geregeld, ben tevreden

Goede service en goed geholpen Ik ben�

Goede service en goed geholpen Ik ben er erg blij mee

Een kleine vermindering van de�woz-waarde is altijd meegenokmen.

Een kleine vermindering van de oz-waarde is altijd meegenomen.

Heel klantvriendelijk en specialisatie�

Heel klantvriendelijk en specialisatie op hoog nivo. Keurig tussentijds op de hoogte gehouden over de vorderingen.

Alles is goed geregeld door vastgoed

Alles is goed geregeld door vastgoed

Ben zeer tevreden over de�

Ben zeer tevreden over de bezwaarschrift voor de WOZ waarde die jullie hebben ingediend. Deze is in behandeling genomen met een positieve uitslag bedankt hiervoor.Het is aan te bevelen dit door Previcus te laten behandelen. Mvg Cees

Super tevreden met eindresultaat

Super tevreden met eindresultaat. Woz waarde significant verlaagd met de juiste procedures en argumenten.

Prima geregeld

Prima geregeld, alles wordt uit handen genonen.

Na de reclame van previcus

Na de reclame van previcus, had ik er meer van verwacht.

Niet op gerekend maar toch een lagere�

Niet op gerekend maar toch een lagere WOZ in de tijd dat gemeenten ze juist verhogen .

Zeer nette en overzichtelijke�

Zeer nette en overzichtelijke aanbiedingen

Met heel weinig eigen tijd om gegevens�

Met heel weinig eigen tijd om gegevens aan te leveren is Previcus aan de slag gegaan en heeft een heel mooi resultaat gehaald. Dik tevreden.

Deden wat ze beloofd hebben.

Deden wat ze beloofd hebben.

Prima resultaat

Prima resultaat

Aangemeld en verder keurig op de hoogte�

Aangemeld en verder keurig op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Verder geen omkijken naar gehad.

Dank je wel voor de goede behandeling�

Dank je wel voor de goede behandeling en wij zijn heel tevreden Jullie hebben prima werk bericht.

Ben zeer tevreden

Ben zeer tevreden, mijn WOZ waarde is met 24000 euro verlaagd. Mijn WOZ bijdrage is daardoor met 35 euro naar beneden bijgesteld. Ik betaal graag maar wel de juiste kosten. Dat is nu het geval. Dus hartelijk dank voor hulp bij deze. Met vriendelijke groet: Frans. van Alebeek

Naar mijn mening doen ze te�

Naar mijn mening doen ze te groot/massaal bezwaar indienen. In eerste instantie werd mijn bezwaar af gewezen. Maar voordat ze naar hoger beroep zouden gaan werd er een fout in de woz waarde ontdekt. Het 2de en 3de cijfer was omgedraaid! 65 ??56.

Goed geholpen

Goed geholpen , duidelijk in communicatie

Ik heb niks dan lof over de manier�

Ik heb niks dan lof over de manier waarop mijn zaak behandeld is! Ik heb afgelopen week het eindverslag van de gemeente ontvangen en de WOZ waarde is naar beneden bijgesteld. Ondanks de Corona tijd waarin er geen huisbezoek kon plaatsvinden en ik zelf van het interieur foto�s moest maken is het allemaal gelukt. Dikke duim! En van harte bedankt!

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.