Via email alles afgehandeld na 6�

Via email alles afgehandeld na 6 maanden antwoord. Correct afgehandeld.

Diensten zijn goed

Diensten zijn goed. Communicatie is helder. Begrijpelijk en duidelijk. Dank je wel, voor de interventie

Wordt goed op de hoogte gehouden

Wordt goed op de hoogte gehouden. Eindresultaat was prima. De WOZ werd verlaagd. Voor ons 100% succes

Ben super tevreden

Ben super tevreden. Zij hebben voortvarend mijn vraag opgepakt en mij tussentijds regelmatig ge�nformeerd over de stand van zaken. Hartelijk dank voor het vele werk en het mooie resultaat.

Goed geholpen

Goed geholpen

Zeer zorgvuldig in informatie geven en�

Zeer zorgvuldig in informatie geven en afwikkeling tijdens proces.

Goed aangepakt en verwerkt.

Goed aangepakt en verwerkt.

Met behulp van Previcus is het bezwaar�

Met behulp van Previcus is het bezwaar tegen de hoogte van de WOZ-waarde gegrond verklaard en daardoor is het bedrag van de aanslag verlaagd. Alles keurig afgehandeld.

Doen wat zij beloven met het goede�

Doen wat zij beloven met het goede resultaat tot gevolg. Geen onnodige communicatie, gewoon to the point. Top. Bedankt.

Goed werk

regel matig bericht hoe het met de voorgang gaat.

Netjes geholpen bij deze zaak

Netjes geholpen bij deze zaak . En ook fijn om bij iedere stap ge�nformeerd te zijn geworden ook met vragen per mail .

Previcus vastgoed doet wat men beloofd

Geweldige actie en voor ons een positief resultaat. We zijn keurig op de hoogte gehouden van alle acties en stappen. Men doet dus gewoon wat beloofd is, klasse!

Ik had eigenlijk enkel uw hulp�

Ik had eigenlijk enkel uw hulp ingeroepen om dubbele belasting op mijn aandeel in het reservefonds te voorkomen. Dat nu ook de WOZ-waarde lager is vastgesteld dan oorspronkelijk is dus mooi meegenomen.

Top kan ik iedereen aanbevelen

Top kan ik iedereen aanbevelen

Zeer tevreden over

Zeer tevreden over, het resultaat was wat ik wilde. Als ik al kritiek heb is het dat ik graag via email wat meer op de hoogte gehouden wil worden van het verloop van het geheel.

Het is redelijk goed gedaan

Het is redelijk goed gedaan. Ik heb vandaag de WOZ waarde verlaging per brief van den gemeente Blaricum ontvangen. Verlaging van 440.000 naar 419.000 een verlaging, gegeven recente verkoopprijzen, die redelijk is. Ik heb zelf voldoende waardes aangegeven die ongeveer gelijkwaardig zouden moeten zijn, maar niet te begrijpen soms ver uit elkaar zijn. Ik ben tevreden met het behaalde resultaat.

Previcus maakt waar wat ze zeggen

Previcus heeft namens mij bezwaar gemaakt tegen de hoogte van de WOZ waarde. In eerste instantie afgewezen maar na overleg toch gedeeltelijk toegewezen. Zo bespaar ik geld dankzij hun inzet

Duidelijke en open dienstverlening

Duidelijke en open dienstverlening

Ben zeer goed geholpen en met een�

Ben zeer goed geholpen en met een positief resultaat afgesloten.

Prima service!

Prima service!

Na toezending van de benodigde�

Na toezending van de benodigde informatie heeft Previcus Vastgoed zelfstandig het bezwaar ingediend en afgehandeld. Tussentijds werd ik van hun actie's inkennis gesteld. De afhandeling was m.i. erg zorgvuldig.

Top geholpen

Top geholpen

Professioneel, slagvaardig en goede communicatie. Een prima club.

Previctus heeft voor mij bezwaar ingediend tegen mijn Woz aanslag en de procedure gevoerd. En met succes de aanslag een stuk weten te verlagen. Goede club, professioneel, slagvaardig en goede communicatie. Ik ben zeer tevreden.

Komen in ieder geval na wat zij�

Komen in ieder geval na wat zij beloven. Gaan serieus in op de ingebrachte zaak De voortgang is goed te volgen, middels inzage in het persoonlijke dossier.

Een dikke pluim

Ik ben uitermate tevreden hoe u mij op de hoogte hebt gehouden over de het verloop van mijn dossier. De uitslag die ik van u kreeg over de verlaging van de WOZ waarde heeft het belang van uw organisatie aangetoond. Het is goed dat u op komt voor het belang en de rechten van huiseigenaren.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.