Previcus heeft mij zeer correct en duidelijk geholpen

Ik heb Previcus benaderd zonder enige aanbeveling van een derde persoon. Gewoon op internet een zoekopdracht voor bezwaar WOZ ingegeven. Snel kreeg ik een correcte reactie met info over hun werkwijze. Ik heb hier positief op gereageerd en ontving per ommegaande de voor hun noodzakelijke formulieren om in te vullen met evt. bijlages ter onderbouwing. Gedurende hun verwerkingsproces ben ik regelmatig ge�nformeerd over de voorgang en de te verwachtte tijdsbalk. het resultaat was een duidelijke WOZ verlaging en daarbij een schrijven vanuit de overheid wat hun onderbouwing van hun besluit is geweest. Dit natuurlijk nav de bezwaarpunten die Previcus had aangevoerd. Het verslag is voor mij nu aanleiding om diverse zaken op te pakken ter verbetering van de woning. Ik ben dik tevreden over de gevolgde werkwijze, correctheid van schrijven en het eindresultaat en beveel Previcus zeker aan.

hebben voor ons bezwaar aangetekend

hebben voor ons bezwaar aangetekend, hoefde niets zelf te doen heel erg bedankt

Ik vond het heel bijzonder om op deze�

Ik vond het heel bijzonder om op deze manier een bezwaar in te dienen. In eerste instantie denk je hoe kan dit nu, en zal het wel lukken! Maar mijn complimenten, heel goed en integer behandeld, en met resultaat, mijn dank!

Veel dank voor jullie bemiddeling bij�

Veel dank voor jullie bemiddeling bij het bezwaar maken tegen de WOZ-aanslag van de gemeente Lelystad. Resultaat: vermindering van de WOZ-waarde van mijn woning met 32.000 euro. Voor mij is PreVicus een naam om te onthouden als het gaat om juridische geschillen m.b.t. Vastgoed. Aanbeveling: Houdt klanten op de hoogte van het verloop van de procedure. Ik heb een paar keer moeten informeren naar de stand van zaken en had even de indruk dat er weinig beweging in zat. Voor het overige : Chapeau voor de afwikkeling !! ;;

tevreden

ik ben tevreden. door uw oproep en medewerking is ontdekt dat eem fout is gemaakt bij de hoeveelheid grond van mijn woning.

Zelf niets te beginnen tegen gemeenten

Zelf niets te beginnen tegen gemeenten. Previcus kent de regels en gebruikt deze netjes. Contact was makkelijk en telkens snel geholpen. Niet het gewenste resultaat maar komt door de regeltjes en niet door previcus dat het niet gelukt is.

Previcus Vastgoed helpt gratis en succesvol en is zonder risico

Previcus Vastgoed heeft met succes geprocedeerd tegen de gemeente vanwege de WOZ-waarde van onze woning. Dit kostte ons geen moeite of geld en was zonder risico voor ons. Bedankt Previcus

Goed werk geleverd

Goed werk geleverd

Duidelijk en zakelijk dit bezwaar�

Duidelijk en zakelijk dit bezwaar aangepakt, met als resultaat prima uitkomst

Jullie hebben het goed gedaan

Jullie hebben het goed gedaan. Zeker doorgaan ermee. dankjewel ????????

zo toch wat bespaart

We hebben er toch redelijk wat afgekregen van de WOZ-waarde

Melkkoe voor gemeenten..

Melkkoe voor gemeenten... goed dat er op deze manier nog iets aan gedaan wordt!

Motivering en besluit is mij niet�

Motivering en besluit is mij niet duidelijk. Volgens mij worden 2 objecten door elkaar gehaald.

Hebben goed werk geleverd! Tevreden over de communicatie.

Fantastisch jullie hebben meer gedaan�

Fantastisch jullie hebben meer gedaan gekregen dan ik verwacht had. Bedankt

Na weinig moeite van mijn kant is de�

Na weinig moeite van mijn kant is de waarde stijging van mijn huis teniet gedaan! Prima werk.

Mooi dat er zoiets bestaat voor mensen�

Mooi dat er zoiets bestaat voor mensen die net als ik moeite hebben met de ambtelijke molen. Ik ben erg geholpen, bedankt

tevreden

Via n kennis in contact gekomen met dit bedrijf. Behandeling zeer snel en ben zeer tevreden met het verloop.

Julli hebben het gewoon goed gedaan.

Julli hebben het gewoon goed gedaan. Bedankt voor alles. Vriendelijke groeten Osman.

Resultaat bereikt

Previcus Vastgoed heeft gedaan wat ze beloofden en ze hebben het resultaat bereikt. Zeker aanbevolen!

Positief resultaat

Dank zij de oproep heb ik me aangemeld voor het verlagen van de WOZ-waarde. De te volgen stappen werden helder gecommuniceerd en ik werd goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken. De uitspraak was voor mij positief, dus Previcus Vastgoed: hartelijk dank voor jullie inzet!

Ben er uiteindelijk maar �15,- mee�

Ben er uiteindelijk maar �15,- mee opgeschoten maar inhoudelijk werkt Previcus zeer correct en er wordt goed gecommuniceerd. Desondanks zou ik het, puur vanwege de geringe persoonlijke winst en de daardoor naar verhouding grote maatschappelijke kosten van een bezwaarprocedure niet nog eens doen.

vertrouwd

vertrouwd, eerljk en mooi resultaat !

Heeft gedaan wat is beloofd

Heeft gedaan wat is beloofd, prima werk!

Jullie claim is geaccepteerd

Jullie claim is geaccepteerd, ergo de WOZ waarde wordt voor ons ten gunste aangepast.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.