Prima werk geleverd bij het aanvechten�

Prima werk geleverd bij het aanvechten van de WOZ-Waarde.

Ik was van mening dat de WOZ waarde van�

Ik was van mening dat de WOZ waarde van mijn appartement te hoog was, Toen heb ik Previcus vastgoed benaderd om bezwaar aan te tekenen Omtrend de hoogte van deze WOZ waarde. Ik heb nu bericht gehad dat deze waarde te hoog was en door de gemeente gecorrigeert wordt.

Ik ben zeer tevreden met de uitslag�

Ik ben zeer tevreden met de uitslag ,ben ook nog per telefoon benadert.

Men heeft me geweldig geholpen en t was�Fantastisch.

Men heeft me geweldig geholpen en t was ook nog eens gratis. Chapeau!

Zeer tevreden over Previcus Vastgoed

Zeer tevreden over Previcus Vastgoed. Zij hebben door hun inzet mogelijk gemaakt, dat de W.O.Z. waarde van mijn woning voor het jaar 2020 is herzien.

Mooi dat de WOZ waarde lager is scheelt�

Mooi dat de WOZ waarde lager is scheelt stock een paar tientjes per jaar hans

Via sociaal media ge�nformeerd over uw�

Via sociaal media ge�nformeerd over uw bedrijf. Na enige aarzeling, omdat bij de gemeente bezwaar te maken geen succes zou worden, toch met jullie de stap gezet. Baat het niet dan schaat het niet. Dat het lang zou duren werd door jullie aangegeven. Toch heeft het succes gehad. Zelf krijg je het niet voor elkaar, maar het vertrouwen in jullie hand te leggen heeft dan toch succes gehad. Dank voor jullie inzet.

Het dossier werd niet bijgehouden, slechte afhandeling

Het dossier werd niet bijgehouden. De gemeente vroeg om foto's van scheuren in muren. Previcus heeft mij daar nooit om gevraagd. Previcus doet 5 weken over beoordeling of beroep zinnig is. Omdat foto's van scheuren voor bezwaarbehandeling nooit zijn opgevraagd door previcus, lijkt dit dus zinnig. Previcus beoordeelt van niet. Nu heb ik nog 5 dagen om zelf beroep aan te tekenen....... Previcus, nooit meer. Aanvulling: dec 2021 is de beroepszaak succesvol afgerond. Zowel de WOZ-waarde voor de aanslagjaren 2020 en 2021 zijn verlaagd met �26.000. Previcus 'plukt laag fruit' met zelf bedachte bezwaren tegen de WOZ. Mijn eigenlijke bezwaar (gebreken) deden ze niets mee en ze gaven na afwijzing van het bezwaar door de gemeente de zaak direct op. In de door mijzelf ingestelde beroepsprocedure blijken de gebreken inderdaad tot verlaging te leiden.

positief

Fijn (mail) contact, werd goed op de hoogte gehouden. Nette afwikkeling.

Bezwaar gegrond.

Previcus Vastgoed deed voor ons een bezwaar indienen tegen de te hoge WOZ. Na lang op ambtenaren wachten werd het bezwaar gegrond verklaard.

Prima gedaan

Fijn dat - na een eerste melding om protest aan te willen tekenen - alles geregeld werd zonder extra inspanningen voor ons zelf

Prima service. De Woz waarde is dankzij Previcus aangepast.

WOZ waarde te hoog.

Wij waren van mening dat de WOZ waarde te hoog werd ingeschat door de gemeente. Dossier bij Previcus neergelegd. Gedurende het proces op de hoogte gehouden van de voortgang. Het resultaat is zeer bevredigend met idd een verlaging van de WOZ waarde.

Snel correct en eenvoudig

Snel correct en eenvoudig

WOZ met 15% omlaag dankzij Previcus

Previcus heeft een uitstekende bezwaarbrief opgesteld, met de inhoud op hoofdlijnen. Vervolgens zijn in een (telefonische) hoorzitting door Previcus gedetailleerde bezwaarargumenten (deels door mij aangegeven in het digitale dossier) ingebracht. Resultaat bezwaar (deels) gegrond verklaard door gemeente en de WOZ is met 15% verlaagd. Alle voortgang en stukken worden netjes in een digitaal beschikbaar dossier bijgehouden en je krijgt ook mails met updates. Volgens jaar daarom graag weer met Previcus in zee.

Tevreden

Voor zover ik het kan bekijken en beoordelen hebben ze gedaan waarom ik gevraagd heb en is het naar alle tevredenheid tot een verlaging van de WOZ waarde gekomen.

Voor de 2de keer weer helemaal super

Voor de 2de keer weer helemaal super! Duidelijke informatie en een goede uitslag

Resultaat bevredigend

Resultaat bevredigend. Goed geregeld.

Resultaat mag er zijn

Heb hun gecontracteerd omdat ik van mening was dat waarde woning te hoog was. Gaande de rit ging ik twijfelen of de waarde toch niet juist was, vanwege recente verkopen in de buurt. Toen ik foto�s moest opsturen naar de gemeente dacht ik dat wordt niks. Maar toch hebben ze bewerkstelligd dat er 22.000 euro vanaf is gegaan. Chapeau!!

Previcus heeft ons het jaar 2020 kunnen�

Previcus heeft ons het jaar 2020 kunnen helpen met het verlagen van de WOZ waarde. Daar zijn wij heel blij mee. Het enige jammere is dat o.b.v. dezelfde gegevens de verlaging van de WOZ voor het jaar 2019 eerder is afgewezen. Dit kan helaas niet meer opnieuw beoordeelt worden.

Ontzorgen totaal

Ontzorgen totaal

Prima werk verricht

Prima werk verricht, WOZ waarde verlaagd.

Doeltreffend en succesvol

Doeltreffende en succesvolle aanpak met goede communicatie naar klant. Heel tevreden.

Jullie hebben de woz waarde met succes�

Jullie hebben de woz waarde met succes aangevochten, ze hebben het bedrag verlaagd.

In alle opzichten een zeer�

In alle opzichten een zeer professioneel bedrijf, met een positief resultaat !!

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.