Toevallig bij jullie uitgekomen

Toevallig bij jullie uitgekomen. Heb het maar geprobeerd omdat er geen kosten aan verbonden zijn. Tijdens onderzoek de cli�nt goed op de hoogte gehouden en gelukt....dankjewel.

Zeer kundig en correcte aanpak!

Zeer kundig en correcte aanpak. Makkelijke communicatie met bij ons althans een prima resultaat. Niks dan lof. Ga zo door.

Bezwaarschrift door Previcus Vastgoed.

Het bezwaar tegen de hoogte van de WOZ is door Previcus Vastgoed keurig verwoordt en met positief resultaat!

WOZ waarde succesvol verlaagd

Previcus vastgoed is goed geslaagd om WOZ waarde van mijn te verlagen door professionele aanpak. Status updates zouden wat actiever gegeven kunnen worden maar het resultaat is zeer bevredigend

Bezwaar

Keurig alles geregeld met het bezwaar tegen een te hoge WOZ waarde

Dankzij de hulp van Previcus is de�

Dankzij de hulp van Previcus is de hoogte van de woz waarde van mijn huis met � 28.000 naar beneden bij gesteld. Hiervoor mijn dank.

heel professioneel

er is heel professioneel en gedetailleerd gekeken naar ons huis.

snel geholpen en zeer duidelijk

snel geholpen en zeer duidelijk dank u

Alles werd netjes afgehandeld zonder�

Alles werd netjes afgehandeld zonder veel eigen tijds investering. Via de e-mail op de hoogte gehouden van alles.......erg tevreden

Al die keren dat ik bezwaar heb�

Al die keren dat ik bezwaar heb ingediend is het nog nooit gelukt, maar dankzij deze super goeie Previcus Vastgoed wel. Chappeau top gedaan.

dank uw inzet en verweer is het gelukt�

dank uw inzet en verweer is het gelukt om de WOZ waarde naar beneden te krijgen

Bedankt voor het goede resultaat!

Bedankt voor het goede resultaat wat jullie bereikt hebben met de BSGR. De WOZ waarde enorm teruggebracht!

Prima!

Prima! Het duurde wel even, maar de uitkomst was goed.

WOZ aangepast

Fijn, zonder zelf iets te hoeven doen een goed resultaat! Bedankt!

na een ontvangen mail van Previcus�

na een ontvangen mail van Previcus Vastgoed even getwijfeld ,maar toch gereageerd .Vorige week bericht ontvangen dat het bezwaar gegrond is verklaard. Prima werk!

Heel professioneel

Heel professioneel, je voelt dat jouw belang met aandacht wordt bekeken

Duurde allemaal wat lang maar�

Duurde allemaal wat lang maar uiteindelijk toch het gewenste resultaat. Ben tevreden.

na het verzoek om hulp bij de woz�

na het verzoek om hulp bij de woz waarde te bepalen ben ik gelijk geinformeerd en bem n verder prima en op tijd geholpen. het thuis bezoek van een medewerker was ook goed . heb inmiddels bericht van de gemeente gehad en de woz waarde is ook verlaagd met 15000 euro. daarvoor mijn hartelijke dank. m.vr.gr rene bastiaans

Goed resultaat geleverd.

Goed resultaat geleverd.

Door bemiddeling van Previcus Vastgoed is mijn wozwaarde verlaagd.

Door bemiddeling van Previcus Vastgoed is de wozwaarde van mijn huis met �.24.000 verlaagd. Ik denk dat dit wel zal schelen in de aanslag inkomstenbelasting 2020. Mijn hartelijke dank.

Positief resultaat

Positief resultaat, verder weinig zicht op het proces.

Vakkundigheid ten top

Vakkundigheid ten top. Ook prima terugkoppeling iedere keer en zodoende op de hoogte blijven v.w.b. stand van zaken. Meer dan tevreden, gewoon prima.

Effectief en betrouwbare dienstverlener

Precieus heeft tijdig en snel namens mij bezwaar gemaakt over woz waarde. Goed resultaat bereikt. Informatie over voortgang van het proces was adequaat.

ik vind jullie heel erg goed geen�

ik vind jullie heel erg goed geen kosten en een heel goed einde dit moet iedereen eens gaan proberen ik raad het iedereen aan super doe het volgend jaar weer

Ik ben blij dat jullie hebben�

Ik ben blij dat jullie hebben geconstateerd, dat de WOZ waarde van ons huis te hoog was getaxeerd. En no cure no pay vindt ik een super optie.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.