We zijn supergoed geholpen!

We zijn supergoed geholpen!

Prima service en respons

Prima service en respons

Veel dank voor het goede werk

Veel dank voor het uitzoekwerk Top gedaan

Dank voor de uitstekende bemiddeling�

Dank voor de uitstekende bemiddeling namens mij.

Goed geregeld

Goed geregeld. Zonder kosten. Een iets mindere WOZ. Maar alle beetjes helpen in voor mijn moeilijke tijd als ZZPer Evenementen

Geslaagde bezwaarschriftactie tegen (te�

Geslaagde bezwaarschriftactie tegen (te hoge) OZB dankzij inzet Previcus. De argumentatie was enigszins verrassend maar bleek doelmatig. Dat het in deze tijden wat lang(er dan verwacht) duurde is het enige minpuntje.

Tevreden over de berichtgeving en�

Tevreden over de berichtgeving en verdere afhandeling

Keurige afhandeling

Keurige afhandeling. We werden goed op de hoogte gehouden van de vorderingen.

Prima zaak gevoerd om onze woz waarde�uitstekende service

Prima zaak gevoerd om onze woz waarde te verlagen

Previcus heeft mijn zaak correct en�

Previcus heeft mijn zaak correct en professioneel geregeld. Met goed resultaat.

gemakkelijk bezwaar maken

gemakkelijk bezwaar maken, handtekening zetten en vragen lijst invullen. duidelijke berichtgeving naar elke stap.

WOZ.

WOZ waarde met behulp van Previcus Vastgoed naar tevredenheid aangepast

Alles snel geregeld

Alles snel geregeld

Keurig afgehandeld!Ik ben tevreden met�

Keurig afgehandeld!Ik ben tevreden met het resultaat.Bedankt!

Geod gedaan

Ondanks Corona, alle afspraken nagekomen. Chapeau

Previcus won mijn WOZ-bezwaar

Previcus deed mijn WOZ-bezwaar. Met positief resultaat! Hebben ze dus goed gedaan. Maar ik had wel een actievere afstemming met mij over de inhoud van de gronden en de hoorzitting verwacht. Hoe dan ook ben ik blij met het resultaat al denk ik dat er nog meer in had gezeten.

Doen wat ze beloven

Doen wat ze beloven Mag alleen wel meer in Jip en janneke taal

Previcus kwam op mijn pad

Previcus kwam op mijn pad, zag en overwon. Goed werk verricht!

Geen gedoe om zelf alles uit te zoeken�

Geen gedoe om zelf alles uit te zoeken en iedereen aan te schrijven met correcte brieven. Gewoon top.

Altijd correct en duidelijk uitleg over�

Altijd correct en duidelijk uitleg over de afhandeling van mijn probleem.

Woz waarde Reuver

Stond er van te kijken dat alles zo snel was geregeld. Wist ook niet dat mijn huis op die manier werd beoordeeld.

Protest woz

Jullie hebben voor mij een bezwaar ingediend over de woz waarde van mijn huis en deze is positief uitgevallen voor me daarvoor mijn dank

Heb de aangepaste WOZ waarde gekregen�

Heb de aangepaste WOZ waarde gekregen hiervoor onze dank

zeer professioneel en deskundig

zeer professioneel en deskundig

Goede deskundige hulp zonder�

Goede deskundige hulp zonder trammelant!

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.