Actieve club

Actieve club, snel, eenvoudig, resultaatgericht en succesvol. zo zie ik het graag.

Ik heb me aangemeld en daar een�

Ik heb me aangemeld en daar een bevestiging van gekregen. Voor zover ik weet heb ik nooit meer iets van jullie gehoord, behalve deze vraag om jullie te beoordelen.

alles is goed verlopen ,bedankt voor�

alles is goed verlopen ,bedankt voor jullie hulp

Duidelijk taal prima.

VERLAGING WOZ WAARDE

Verzoek om verlaging WOZ waarde is snel opgepakt en verwerkt, met uiteindelijk een goed resultaat. Verlaging van � 26000. Groet W. Onvlee

Hoge Woz . Om te protesteren tegen mijn Woz waarden ben ik heel gelukkig geweest dat u dat voor mij met succes hebt gedaan. Bedankt daarvoor.

om te protesteren tege

Helaas heeft het erg lang geduurd

Helaas heeft het erg lang geduurd

Behandelen bezwaar

Mijn bezwaar is deskundig en met goed resultaat behandeld.

Woz naar tevredenheid naar beneden n

Woz naar tevredenheid naar beneden n

Goed geholpen.

Goed geholpen.

Tevreden over dienstverlening en�

Tevreden over dienstverlening en resultaat

Er is prima gewerkt met resultaat voor�

Er is prima gewerkt met resultaat voor mij.

prima, gemakkelijke aanmelding, duidelijke uitleg en dan geen gedoe meer

Bedankt voor uw medewerking en succes�

Bedankt voor uw medewerking en succes bij het oplossen en naar beneden halen van onze WOZ waarde!

AANRADER!!!!

Je wordt als consument perfect op de hoogte gehouden. Bij vragen krijg je een mail. Ik kan niet anders zeggen...... goed gedaan! Zou het bij iedereen aanraden!

Ik vind dat de zaak goed is opgepakt

Ik vind dat de zaak goed is opgepakt. De communicatie was perfect. Goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken.

Fijn dat alles geregeld wordt

Fijn dat alles geregeld wordt, zonder dat je dat zelf moet doen als leek

Zonder veel toestanden Bezwaar WOZ�

Zonder veel toestanden Bezwaar WOZ gemaakt en met goed gevolg afgesloten.

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden

ze hebben alles perfect geregeld

ze hebben alles perfect geregeld

Positieve uitkomst!

Positieve uitkomst! Niet geschoten is altijd mis. Zeer tevreden met uitkomst. WOZ-waarde is verlaagd.

Niks verwacht ,toch vermindering van�

Niks verwacht ,toch vermindering van BSOB. Bedankt voor het goede werk.

Goeie communicatie en hebben er zelf�

Goeie communicatie en hebben er zelf niet veel aan hoeven doen dus dat is makkelijk want weten er niks vanaf

Goede communicatie en rapportage

Goede communicatie en rapportage. Ook het resultaat was positief??

Bezwaar tegen WOZ is naar tevredenheid�

Bezwaar tegen WOZ is naar volle tevredenheid afgehandeld en ik ben tussendoor ook steeds duidelijk op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Top ????????????

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.