Vorig jaar hebben ze de WOZ waarde van�

Vorig jaar hebben ze de WOZ waarde van mijn moeders huis naar beneden gebracht en nu ons huis. Hun regelen alles. Heel erg blij mee

Aanvankelijk was ik nogal sceptisch�

Aanvankelijk was ik nogal sceptisch over het te verwachten resultaat. Afgelopen week kreeg ik de beslissing van mijn gemeente waarbij ik in het gelijk werd gesteld. Daaruit bleek dat Previcus zich grondig hard voorbereid op de hoorzitting en mijn casus veel beter had verdedigd dan ikzelf had gekund. Mijn WOZ waarde is nu met 18% verlaagd, daar had ik niet op durven hopen! Enige verbeterpunt vind ik de communicatie over het proces, dat kan beter.

Previcus doet wat ze belooft

In mijn situatie werd de WOZ waarde door de gemeente op grond van het door Previcus ingediende bezwaar met 15% verlaagd. Daar ben ik blij mee

De aanvraag is prima afgehandeld met�

De aanvraag is prima afgehandeld met minimale inspanning van onze zijde.

Fijn dat Previcus mijn bezwaar zo goed�

Fijn dat Previcus mijn bezwaar zo goed heeft op gepakt.

Ik ben heel tevreden over de�

Ik ben heel tevreden over de afhandeling van mijn bezwaar op de WOZ aanslag

Mijn ervaring met uw organisatie is�Snelle en deskundige aktie. (WOZ)

Mijn ervaring met uw organisatie is prima, snelle akties, en terugkoppeling, kortom tevreden.

Heldere uitleg over aanpak

Heldere uitleg over aanpak. Adequate communicatie over voortgang. Het resultaat was een gegrondverklaring van het bezwaarschrift en een aanpassing van de WOZ waarde

Goede research.

Ik heb het gevoel dat de mensen van Previcus proberen het onderste uit de kan te krijgen. Door goede research was het mogelijk de door de gemeente opgelegde woz te weerleggen met feiten.

Bedankt voor het helpen heb er zeker�

Bedankt voor het helpen heb er zeker wat aan gehad .

Bedankt voor het behalen van het zeer�

Bedankt voor het behalen van het zeer goede resultaat. Ikzelf zou er niet aan begonnen zijn

Hierbij wil ik u bedanken voor uw hulp�

Hierbij wil ik u bedanken voor uw hulp om de WOZ waarde van ons huis aan te passen. Vriendelijke Groet Fred Janssen

Er is gedaan wat beloofd werd

Er is gedaan wat beloofd werd

Uitstekend bedrijf

Uitstekend bedrijf. Behartigt nu al enkele jaren met succesmijn belangen ten aanzien van de verhoging van de WOZ-waarde van mijn woning. Recent groot succes met verlaging van de WOZ-waarde van een pand van een stichting waarvan ik penningmeester ben. Je hoeft zelf bijna niets te doen en alles wordt voor je gedaan.

Met bijna g��n communicatie een klant bedienen, en dan eenvoudig een mail sturen: Sorry de WOZ is niet verlaagd.

De communicatie naar Previcus toe kwam steeds van mij. Er werd pas contact opgenomen nadat ik contact opgenomen had. De resultaten zijn bedroevend. Ik heb niet het gevoel dat men zich voor mij ingezet heeft. Z��r slecht. Ik laat dit bedrijf nooit meer een WOZ check doen, en ik zal ook niemand aanraden om met dit bedrijf in zee te gaan, voor wat dan ook. G��n aanrader dus!!

Fijne tool

Fijne tool. Mooie uitkomst.

Goede ervaring

Goede, professionele service, met gewenste resulataat

Goed geholpen en er niets voor hoeven�

Goed geholpen en er niets voor hoeven te doen.

Bij bezwaar werd de WOZ- waarde onvoldoende verlaagd.

Bij bezwaar werd de WOZ- waarde weliswaar verlaagd maar naar mijn mening onvoldoende. Er werd en is geen rekening gehouden met een fout bij de verrichte taxaties. Een vergelijkend appartement uit ons appartementencomplex is begin 2019 gekocht voor �175.000. Dit is de prijs voor het appartement en de bijbehorende garage die door BsgW afzonderlijk op � 8.000 is getaxeerd. De vastgestelde waarde voor dit appartement �n garage is vastgesteld op � 182.000. Dit is onjuist omdat de gerelateerde aankoopprijs van �175.000 inclusief de garage was. De waarde van de garage is dus tweemaal meegenomen. Dit is bij al onze appartementen gebeurd. Bijkomend is dat dit appartement een jaar v��r verkoop voorzien is van een nieuwe keuken en badkamer en de vloer in het gehele appartement werd vernieuwd. Mijn appartement is op de peildatum 22,5 jaar oud en dat geldt ook voor de keuken en badkamer. Beiden vertonen duidelijk zichtbare �leefschade� evenals mijn tegelvloer. Bij dit alles is bij de uitspraak geen rekening gehouden. Ik kan dus niet tevreden zijn met het behaalde �resultaat�.

Ben zeer tevreden wat ze voor mij�

Ben zeer tevreden wat ze voor mij hebben gedaan.

Het heeft lang geduurd maar uit�

Het heeft lang geduurd maar uit eindelijk is het tocht goed gekomen . Bedank hier voor, nu nog afwachten hoe het verder gaat.

Hulp ingeroepen bij Previcus mbt�

Hulp ingeroepen bij Previcus mbt verlaging WOZ waarde van voormalige bollenschuur welk ook onder gemeentelijke monumenten valt en ons woonhuis. De WOZ waarde van de schuur is helaas niet verlaagd maar ons woonhuis wel, dus toch resultaat geboekt. Ik stond versteld van de deskundige aanpak van Previcus en uitgebreidheid van zowel het bezwaar als de reactie van Previcus op het antwoord op het bezwaar. Previcus is een aanrader.

Nemen de hele bezwaarschrift uit handen�

Nemen de hele bezwaarschrift uit handen en communicatie is goed. En niet onbelangrijk zij hebben voor mij ook resultaat geboekt.

Het bezwaar is positief door de�

Het bezwaar is positief door de gemeente beoordeeld. Goed resultaat dus en zijn tevreden!

Previcus heeft geweldig resultaat voor bezwaar WOZ

Previcus heeft geweldig resultaat voor me geboekt inzake het instellen van bezwaar WOZ van mijn woning. Ik ben dik tevreden.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.