Doel bereikt

Doel bereikt, dus tevreden.

De buren die zelf bezwaar gemaakt�

De buren die zelf bezwaar gemaakt hebben kregen een lagere WOZ beschikking. Verder geen problemen.

Werkwijze van Previcus vastgoed is�

Werkwijze van Previcus vastgoed is duidelijk en onderhoudend mede doordat je tussentijds op de hoogte wordt gehouden van de vorderingen in het dossier zoals belooft. Samenwerking met hun inzake WOZ -beschikking is aan te raden.

WOZ omlaag gebracht

Doet waar ze voor staan.. Hebben de te hoge woz waarde naar beneden kunnen brengen!!!!

Perfect proces

Perfect proces, goede uitkomst, je wordt geheel ontzorgd.

Blij met..

Vriendelijk via de mail voor mij onzichtbaar te werk gegaan met positief resultaat.

Lagere WOZ

Volgens ons was deWOZ-waarde voor onze woning veel te hoog. Previcus heeft het voor ons in behandeling genomen en de woning is nu 39000 euro lager getaxeerd

Bij previcus geeft de gemeente goed�correct en vakkundig

Bij previcus geeft de gemeente goed resultaat.

Ben zeer tevreden wat jullie voor mij�

Ben zeer tevreden wat jullie voor mij gedaan hebben, ben nog in afwachting wat er nog voor kortingen in zit voor mij. Wat gemeente en waterschap betreft. Hartelijk dank voor jullie medewerking. Hoogachtend, Jo van Straalen.

Professionele aanpak van het probleem

Professionele aanpak van het probleem. Duidelijke terugkoppeling.

Er werd gedurende het hele proces�

Er werd gedurende het hele proces gecommuniceerd over de stand van zaken, dus ik ben heel erg tevreden!

WOZ Belasting

We zijn tevreden hoe Previcus Vastgoed voor ons nagekeken hebben of wij in aanmerking komen om de WOZ waarde van onze woning naar beneden te kunnen krijgen!

Super, hebben ons erg goed geholpen ??

Ik was niet direct overtuigd toen ik�

Ik was niet direct overtuigd toen ik het �anbod van u, om te bezwaar aan te tekenen, een positieve uitkomst tot gevolg kon hebben. U heeft mij echter verbaast. Met dank.

Keurig geholpen door jullie.Mijn dank�

Keurig geholpen door jullie.Mijn dank hiervoor.

5 sterren omdat benadering

5 sterren omdat benadering, tussenliggende informatievoorziening en uiteindelijk duidelijk omschreven eindconclusie t.a.v. het bezwaar WOZ keurig behandeld is.

Het was een open en eerlijk aanbod van�

Het was een open en eerlijk aanbod van Previcus Vastgoed om op een deskundige manier bezwaar aan te tekenen tegen de door de gemeente vastgestelde WOZ waarde van mijn woning. En z�nder addertjes onder het gras. Dat heb ik als zeer positief ervaren.

Mooi resultaat

Mooi resultaat

Goed snel en vakkundig.

Doen gewoon keurig hun werk en komen hun woord na. Top

Previcus heeft ervoor gezorgd dat onze�

Previcus heeft ervoor gezorgd dat onze WOZ waarde berust op feiten, is verlaagd. Als je er niet in geloofd of vertrouwd, doen. Nee heb je, ja is mogelijk!

goede inschatting en meedenken voor�

goede inschatting en meedenken voor aanpassing OZB

Heel gedegen en professionele aanpak�

Heel gedegen en professionele aanpak die deze keer resultaat heeft op geleverd

Top resultaat

Top, woz waarde gezakt met dank aan jullie goede inzet

bedankt voor jullie hulp

bedankt voor jullie hulp

Goede dienstverlening

Goede dienstverlening, prettige communicatie, toezeggingen worden goed nagekomen

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.