Er is gedaan wat er is beloofd.

Er is gedaan wat er is beloofd.

Op waarde schatten.

Op waarde schatten. Mijn beoordeling is uitstekend, omdat alles via mail is gegaan en goed gegaan. De waarde van de woning is omlaag gegaan wat ook de insteek was. Via mijn dochter heb ik nog enkele foto,s gestuurd gekregen, welke ik aan u heb doorgestuurd. Daar ikzelf op Aruba woon, ben ik blij dat jullie dit voor elkaar hebben gekregen. Dank daarvoor. En nu maar weer kijken naar wat de gemeente komend jaar gaat doen. M.v.g. Herman Stevens

Kort gezegd super.

Kort gezegd super. Had hen ingeschakeld daar de WOZ waarde van de woning van m'n zoon met 71000,-- gestegen zou zijn. Uiteindelijk heeft previcus er 51000,-- afgehaald. Als we het over een villa van 1 miljoen zouden hebben ok maar het is gewoon een starterswoning 2 onder 1 kap. Ze werken onder no cure no pay. Het kost u als consument niets, de gemeente moet hun wettelijk betalen als ze u zaak winnen.

Bij het opnieuw bepalen van de woz�

Bij het opnieuw bepalen van de woz waarde voor het omlaag brengen van diverse gemeentelijke belastingen hebben ze volledige zaak van A tot Z op zich genomen en afgehandeld met succes. Dank jullie wel.

Zeer tevreden over de wijze waarop�

Zeer tevreden over de wijze waarop Previcus mijn W.O.Z. waarde naar beneden gebracht heeft .Mijn dank hiervoor. H.haverkort.

De uitkomst van het proces is een�

De uitkomst van het proces is een bescheiden vermindering van de OZB belasting.

Zij hebben mij perfect geholpen met het�

Zij hebben mij perfect geholpen met het indienen van het bezwaarschrift, hiervoor mij hartelijke dank.

Vriendelijk....

Vriendelijk,geduldig en zeker niet opdringerig.

Goede service en communicatie

Goede service en communicatie

Zonder veel inspanning mijnerzijds�

Zonder veel inspanning mijnerzijds heeft previctus voor elkaar gekregen wat mij jarenlang niet lukte , een meer reeele en dus lagere woz waarde van mijn huis.

Heel blij mee

Heel blij mee. Je hoopt altijd meer maar toch geweldig! Zeker aanrader.

Previcus heeft het voor elkaar gekregen de mijn WOZ-waarde met 17% naar beneden te brengen. Previcus communiceert duidelijk en met regelmaat met haar klanten. Zeer tevreden over dit bedrijf!

jULLIE HEBBEN HET GOED GEDAAN

jULLIE HEBBEN HET GOED GEDAAN. HEB EEN STUKJE VERMINDERING GEHAD OP DE OZB.

Ik had een beter bedrag bedacht!

Ik had een beter bedrag bedacht!

Geweldig werk verricht

Geweldig werk verricht. Echt klasse.

Prima service en goede info

Prima service en goede info. Uitstekende terug koppeling.

Hallo

Hallo Het is geweldig werk wat jullie doen anders taxeren ze maar raak en de bezwaren van particulieren zijn altijd ongegrond en nu krijgen ze toch wat tegen gas nogmaals bedankt

Niet verwacht en zeer goed resultaat.

Niet verwacht en zeer goed resultaat.

De eerste opstart en informatie vind ik�

De eerste opstart en informatie vind ik wat traag. de verdere info en afhandeling verliep naar wens,

5sterren spreekt voor zich

5sterren spreekt voor zich

Previcus Vastgoed prima werk.

Previcus Vastgoed heeft voor ons goed werk verricht. Mijn dank hiervoor.

Afhandeling WOZ waarde

Hartelijk dank voor de afhandeling met een voor mij tevreden resultaat. De verdere afhandeling van de gemeente zie ik nog tegemoet

Bezwaar tegen verhoogde WOZ-waarde woonhuis

Ik vind, dat u mijn protest tegen de verhoogde WOZ-waarde van mijn woning op een keurige wijze, zeer deskundig en met succes heeft afgewikkeld.

Goede service en heldere communicatie.

Goede service en heldere communicatie.

De organisatie heeft alles goed geregeld voor haar klanten

De organisatie heeft alles goed geregeld voor haar klanten

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.