Vakmensen Aanrader!

Makkelijk en simpel woz bezwaar tegen maken. Alles wordt geregeld! Vakmensen! Aanrader

Wij zijn tevreden

Na aanmelding bij Previcus werd alles geregeld. Wij kregen tussentijds van de gemeente een verzoek om aanvullende foto's te sturen en na overleg met Previcus werd ook dat door hen opgepikt. Wij zijn tevreden!

Niets aan hoeven doen

Niets aan hoeven doen. Precies vastgoed deed het werk. Hulde.

De waardering had een 5 sterren kunnen�

De waardering had een 5 sterren kunnen zijn. We hebben reguliere communicatie over het plan van aanpak en de genomen stappen gemist.

We hebben de gegevens van onze woning�

We hebben de gegevens van onze woning ingeleverd bij Previcus en krijgen geld terug van de gemeente. Zeer tevreden.

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen

Top geregeld

Top geregeld, top service!

Goede resultaten

Previcus heeft twee keer mijn WOZ succesvol naar beneden aangepast gekregen. Ze zijn pro-actief en communiceren goed. Ik ben erg tevreden.

Goed en snel alles naar wens geregeld.

Goed en snel alles naar wens geregeld.

Ik reageer even via dit formulier.

Ik reageer even via dit formulier. Ik heb naar mijn mening enkele dagen geleden al een review geschreven. Ik ben niet te beroerd om het nog eens te doen, maar vind het wel prettig te weten of mijn berichten worden ontvangen. Vriendelijk groet, Hans van der Laan

je krijg vaak troep wat je meteen weer�

Ik denk ook dat ik verkeerd zit. ja sorry ik zit onder de chemo. en ik kan daar door gekke dingen doen. slaat verkeerd AAN. Sorry haal alles maar weg van mij klopt niks van sorry

Previcus heeft voor ons een rechtzaak�

Previcus heeft voor ons een rechtzaak gewonnen tegen de gemeente Veendam . De gemeente Veendam had ons WOZ waarde te hoog geschat, maar met een rechtzaak hebben ze gewonnen en is de WOZ waarde van 255,00 naar 200,00 gegaan daarvoor veel waardering en heel erg bedankt mvg familie ludolphie

Jullie hebben uitstekend werk verricht�

Jullie hebben uitstekend werk verricht en gedaan, wat jullie hadden beloofd.

Behulpzaam

Behulpzaam, duidelijk portaal en prettige communicatie!

WOZ belasting laten checken

WOZ belasting laten checken. Jullie hebben alles gedaan wat mogelijk was, heb zelf bijna niets hoeven te doen. Dank en Mvg

Previeus Vastgoed zet zich volledig in voor zijn client

Fijn dat u zich helemaal inzet voor mij als uw client. Zeker als u de zaak voor mij wint is dat een mooie meevaller. Hartelijk dank hiervoor.

Mijn WOZ waarde is met 68000 Euro�

Mijn WOZ waarde is met 68000 Euro afgenomen. Ik ben zeer tevreden.

Voor de eerste keer gebruik gemaakt van�

Voor de eerste keer gebruik gemaakt van de diensten van deze organisatie met een bevredigend resultaat: Matiging van de woz aanslag Geen kosten Geen tijdsbesteding van mijn kant. Kortom bli verrast. R P Leiden

adequate aanpak

adequate, zakelijke no-nonsense aanpak met goed resultaat.

Previcus Vastgoed heeft onze belangen�

Previcus Vastgoed heeft onze belangen voortreffelijk waargenomen.

Was dmeen duidelijk verhaal

Was dmeen duidelijk verhaal

Zorg uit handen genomen

Zorg uit handen genomen

Duidelijke informatie en communicatie

Duidelijke informatie en communicatie

ik was sceptisch maaar de verwachtingen�

ik was sceptisch maaar de verwachtingen zijn uitgekomen.

Helder en vriendelijk

Helder en vriendelijk

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.