Previcus heeft ons vertegenwoordigd�

Previcus heeft ons vertegenwoordigd voor het bezwaarschrift van de OZB belasting. Dit ten volle tevredenheid verricht. Waarde huis verminderd met 30.000 Euro. Communicatie duidelijk verlopen en je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Tevens prettig dat je altijd een bevestigingsmail ontvangt bij versturen informatie.

Geen omkijken naar maar goed geregeld

Geen omkijken naar maar goed geregeld

Het is voor mij de eerste keer dat mij�

Het is voor mij de eerste keer dat mij dit is overkomen. Maar naar mijn mening ben ik goed geholpen ondanks die vreselijke corona.

Zeer goed om schreven

Zeer goed om schreven

Helder en duidelijk.erg tevreden.

Helder en duidelijk.erg tevreden.

prima. al het werk uit handen genomen en alleen contact als er wat te melden is.

Correcte aanpak, met een positief resultaat en gevoel.

Zaken worden correct overgenomen. Je wordt zowel door de Previcus als ook door de gemeente ge�nformeerd. Hierdoor kun je volgen wat er gedaan wordt de voortgang volgen. Na de uitspraak een duidelijke afweging voor hoger beroep, wat in mijn geval werd afgeraden, wat naar mening terecht is. Hierdoor krijg ook niet het gevoel dat er geprocedeerd wordt om te procederen. Bedankt en indien nodig zeker tot de volgende keer.

Previcus neemt bijna al het werk van je�

Previcus neemt bijna al het werk van je over. Je krijgt een eigen dossier waarin je de voortgang kunt zien. Mijn WOZ is met enkele tienduizenden euro's verlaagd.

Bezwaarprocedure tegen WOZ waarde.

Previcus heeft voor ons de bezwaarprocedure tegen de WOZ waarde vaststelling uit handen genomen. Het bezwaar is gegrond verklaard met een verlaging van ca. 10%. Waarvoor hartelijk dank. Goede communicatie tijdens de procedure. Indien nodig tot een volgende keer.

Previcus Vastgoed ingeschakeld i.v.m

Previcus Vastgoed ingeschakeld i.v.m. naar mijn idee te hoge WOZ waarde. Tijdens de procedure prima op de hoogte gehouden door Previcus Vastgoed. 3 december de gegronde uitspraak WOZ-bezwaar ontvangen. en daaruit blijkt dat de WOZ waarde maar met liefst � 6000,00 omlaag is gegaan daarvoor hartelijk dank.

Ik was een beetje sceptisch maar....

Ik was een beetje sceptisch maar het resultaat is daar! Ik heb in 1 jaar tijd ongeveer 7 a 8 mailtjes gekregen met nuttige aanbiedingen. In mijn ervaring niet opdringerig maar juist informerend. Met een knipoog ANTWOORD ik, ik las ze wel ik had ze alleen niet nodig.

correct en goed afgewerkt dank u wel.

correct en goed afgewerkt dank u wel.

Vakmanschap is meesterschap

Previcus Vastgoed heeft namens ons bezwaar gemaakt tegen de vastgestelde WOZ-waarde en met succes, immers het bezwaar is gegrond verklaard. Daar zij wij uiteraard content mee. Uit de stuken heb ik kunnen vaststellen dat previcus plausibele gronden heeft aangevoerd en dat de procedure met deskundigheid van zaken is gevoerd. Previcus heeft blijk gegeven van vakmanschap, kortom, niets dan lof.

Wij zijn tevreden over de verrichtte werkzaamheden�

Wij zijn tevreden over de verrichtte werkzaamheden door Previcus Vastgoed. Ze zijn erin geslaagd om onze aanslag WOZ waarde van ons huis, objectadres Schelfhoutstraat 13, 9744JH, Groningen, met ca. 10% te verlagen waarvoor wij hen bij dezen hartelijk bedanken.

Snelle en effici�nte service

Snelle en effici�nte service

U heeft het niet voor niets gedaan�

U heeft het niet voor niets gedaan jammer dat gemeenten altijd gecontroleerd moeten worden, perfect gedaan Previcus bedankt. Jan

Dankzij previcus vastgoed is onze OZB�

Dankzij previcus vastgoed is onze OZB aanslag verlaagd. Wij zijn blij met het behaalde resultaat en danken previcus voor hun werk en bijdrage hierbij!

Goede service, resultaat teleurstellend maar dat lag niet aan Previctus. Bedankt, tot volgende keer. Paul.

Uiterst zorgvuldig en professioneel.

Uiterst zorgvuldig en professioneel.

Bedankt voor alle goede zorgen

Beste mensen van Previcus Heel goed dat er toch iets uit is gekomen. Ik denk dat de WOZ nog lager kan maar beter iets dan niets. Bedankt voor alle inzet. Ik hoop in de toekomst niet nog eens van jullie goedheid gebruik te hoeven te maken maar je weet maar nooit. Bedankt voor alles. MVG P van Oost

Fijn dat jullie je best doen voor ons�

Fijn dat jullie je best doen voor ons allemaal. Thanks.

0ver de behandeling van mijn zaak en de�

0ver de behandeling van mijn zaak en de afloop ben ik tevreden. Adequaat opgepakt en tussentijdse informatie (online), vlotte telefonische opname bij vragen en snelle onrvangstbevestiging van toegezonden stukken.

Informatie en communicatie

Informatie vooraf heel duidelijk. De communicatie tijdens het proces heel duidelijk mbt het verloop van het af te handelen bezwaar.

Het is gelukt om de ozb te verlagen

Het is gelukt om de ozb te verlagen, daar ben ik tevreden over ,als het nodig is dan ga ik wel weer met jullie in zee ,bedankt ,gr Karst

Waarde huis CA 10% verlaagd

Waarde huis CA 10% verlaagd

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.