Goed werk geleverd

Goed werk geleverd

wij zijn tevreden met het resultaat

wij zijn tevreden

Geweldig resultaat!

Ik kon het bijna niet geloven, maar het is echt waar: Previcus Vastgoed heeft er voor gezorgd, dat de WOZ-waarde van mijn huis over de jaren 2016 t/m 2020 met 27% is verlaagd! Prettige bijkomstigheid is, dat ik er zelf niets voor heb hoeven te doen.

Zeer goed gehandeld.

Zeer goed gehandeld.

Ik had ook aangegeven dat ik de WOZ te�

Ik had ook aangegeven dat ik de WOZ te hoog vond omdat ik tussen en boven begeleid wonen een appartement heb. Ik en de anderen van ons complex zijn bij aankoop nooit op de hoogte gebracht. Met grote regelmaat hebben wij last van geluid, vervuiling en ongeoorloofd gedrag van deze bewoners. Mede daardoor zullen wij, als wij eerlijk melden dat wij tussen begeleid wonen verblijven, nooit zo makkelijk ons appartement verkopen, tenzij wij lager in de prijs zitten. Als wij het zouden hebben geweten, hadden wij niet tot aankoop overgegaan. Bij het eindrapport wordt gerefereerd naar stank en geluidsoverlast Dus vermoed ik dat uw kantoor zich hier niet mee bezig hebt gehouden.

Zelf heb ik weinig bijgedragen

Zelf heb ik weinig bijgedragen, toch is previus er in geslaagd een lagere WOZ waarde te bedingen. Dat vind ik knap werk.

Als het uitkomt zoals jullie schreven�

Als het uitkomt zoals jullie schreven zijn we tevreden BVD Nelly Remijn

WOZ waarde gecontroleerd

WOZ waarde gecontroleerd. En naar behoren afgehandeld.

Heel goed thx

Heel goed thx

Previcus bedankt!

Dankzij Previcus is onze WOZ beschikking herzien en naar beneden bijgesteld. Hartelijk dank daarvoor! Van onze kant uit kostte het, door de inzet van Previcus, weinig moeite om dit georganiseerd te krijgen. Wel bizar dat het de gemeente zoveel geld kost, maar ja: het is niet anders.

Naar alle tevredenheid afgehandeld

Naar alle tevredenheid afgehandeld

We hebben simpel alles ingevuld en�

We hebben simpel alles ingevuld en resultaat het is gelukt zonder een cent. De overheid heeft vaak gelijkt maar soms heel soms niet.

Er wordt serieus aamdacht aan geschonken

Er wordt serieus aamdacht aan geschonken

Ben zeer tevreden over de�

Ben zeer tevreden over de behandelingsmethoden die ze voor my gedaan hebben omtrend woz waarde hartelyk dank hiervoor groet jaap kunst

Alles in mijn voordeel afgehandeld

Alles in mijn voordeel afgehandeld Mijn dank hiervoor

Prima bedrijf!

Vakmanschap en alerte reacties. Als individu sta je naar de gemeente toe op achterstand. Previcus ondersteunt met haar kennis van vakmensen hierin op een prima wijze.

je wordt nauwelijks op de hoogte�

je wordt nauwelijks op de hoogte gehouden en wat ze bereikt hebben is 3x niets!! heel veel spijt dat ik deze zakken vullers deze zaak heb laten "behandelen" jammer nu kan ik alsnog in de pen...een jaar wachten op een waardeloos resultaat!!!!!!!!

Precies zoals geschreven keurig alles�

Precies zoals geschreven keurig alles aangeleverd en hierna hebben ze alles geregeld met positief resultaat, kosteloos.

Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen nadat de Gemeente 0 op het rekest had gegeven

goed afgehandeld naar wens gedaan.

goed afgehandeld naar wens gedaan.

onroerendgoed belasting

Na veel gedoe toch uiteindelijk gelukt. Mijn dank. M.Spee

Previcus heeft nogal wat moeite gedaan�

Previcus heeft nogal wat moeite gedaan om mijn zaak te bepleiten. Dat de gemeente nogal tegenspartelde was te verwachten. Jammer dat ze niet volledig transparant wil zijn. Misschien zou wat meer vasthoudendheid, met name over het WOZ waardeer principe, meer hebben opgeleverd. Met het resultaat ben ik financieel niet ontevreden. bedankt Previcus!!

Krijg een verlaging is natuurlijk super�

Krijg een verlaging is natuurlijk super ,maar de rechtbank kosten slurpen weer alles op en dat is jammer

Verlaging O.Z.B.

Previous heeft alle zaken van mij overgenomen dat tot een positief resultaat heeft geleid, dus forse verlaging O.Z.B.

WOZ beugelclub gebouw

Wij hebben de WOZ waarde door Previous laten taxeren, door de gemeente was de taxatie veel hoger nu is de WOZ waarde met 33% verlaagd. Van de gemeente hebben wij ook al een credit nota ontvangen voor de te veel betaalde BsgW. Previous heeft een heel goed gedetailleerde waarde van onze Beugelclub gebouw getaxeerd. Wij zijn heel erg tevreden.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.