review Previcus

goede service, overzichtelijk

Previcus Vastgoed.

Previcus Vastgoed. Geachte Dames en Heren. Hartelijk dank voor alle medewerking en verzenden van alle rapporten. De documenten en rapporten waren zeer goed onderbouwd en toe de point.. Gelukkig is het tot een goed einde gekomen .Alleen jammer dat bij een waarde bepaling van een object niet naar de binnen kant wordt gekeken.. Ik ben ook zeer tevreden over de methode van behandeling van het object met betrekking tot bouw jaar, geen grote aanpassingen van douce ruimte, toiletten, ligging brandgang etc.etc. Bij een eventuele nieuw probleem zal ik zeker bij U aan kloppen. Ook zal ik bij vrienden en kennissen U aanbevelen. Nogmaals dank voor het goede resultaat. Hartelijke groeten ,veel voorspoed, ,succes en gezondheid in het nieuwe jaar, Ferdinand Vonk.

Goede communicatie en uitstekend�

Goede communicatie en uitstekend resultaat!

Geruisloze dienstverlening

Eenmalig aangeven om bezwaar te maken tegen de te hoge WOZ waarde van mijn appartement. Even wachten.... en Previcus heeft alle bijkomende acties uitgevoerd. Resultaat: de WOZ waarde is naar beneden aangepast en de hoogte van de gemeentelijke belasting is verlaagd.

Goed werk afgeleverd

Goed werk afgeleverd. Ben goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Super!

uw organisatie was onbekend bij mij

uw organisatie was onbekend bij mij. het resultaat van uw reactie is bevredigend. Ik wacht verder af wat e.e.a. tot gevolg heeft. In ieder geval bedankt voor uw inzet.

Op zich prima ware het niet dat ik niet�

Op zich prima ware het niet dat ik niet door had dat mijn maandbedrag vermindert was door het jaar heen omdat er bezwaar was gemaakt. Dus ik kreeg geen geld terug, maar er werd in 1 keer een groot bedrag afgeschreven waar ik niet op gerekend had. Misschien een idee om dit duidelijker te communiceren.

Het kan even duren

Het kan even duren, maar alles goed geregeld en bezwaar dus terecht ! Dank !

Heel goed geholpen

Heel goed geholpen. Goede service en duidelijke uitleg over de stappen die genomen worden.

De woz waarde is toch met 10% afgenomen�

De woz waarde is toch met 10% afgenomen en kon ik wat tientjes besparen

correct geholpen

correct geholpen, ik ben heel tevreden!

Keurig geregeld

Keurig geregeld

ik heb bezwaar laten aantekenen oor de�Previus

ik heb bezwaar laten aantekenen oor de WOZ waarde die naar mijn mening te hoog was Previus( ik ben benaderd via de email door Previus ik had dit niet eerder gedaan en wist niet dat dit kon) uiteindelijk de uitspraak gehad en kreeg te horen ik schrijf op zoals ik het in de brief heb ontvangen. Als gevolg van de waardeverlaging is op het aanslag/beschikkingsbiljet gemeentelijke belastingen jaar 2020 met biljetnummet ---- als te betalen vermelde bedrag met een bedrag �6.62 met betrekking tot de door u gevraagde hoorzitting verwijs ik u naar de onderlinge gemaakte afspraken met betrekking tot uw verzoek tot vergoeding van kosten die u tijdens de bezwaarfase heeft gemaakt deel ik u mede dat ik besluit tot vergoeding van kosten die u tijdens de bezwaasfase heeft gemaakt deel ik u mee dat ik besluit het bedrag vast te stellen op � 391.50 ik merk hierbij nog op conform ondrelinge afspraken de toegekende kostenvergoeding in 1 totaalbedrag aan het einde van de maand aan u zal worden overgemaakt. nou ik wachten uiteindelijk krijg ik � 6.62 en Previus � 391.50 voor de proceskosten wat een misleiding zeg heel raar ook dit zo'n proces voor� 6.62 Dit zal ik geen 2e keer doen

Ik ben heel tevreden dat ik attent�

Ik ben heel tevreden dat ik attent gemaakt werd op Previcus. Zonder deze hulp was ik , 80 jarige dame, nooit in staat geweest om bezwaar te maken. Het bezwaar is voor mij gunstig verlopen. De contacten, per mail of telefoon zijn ook goed, een toegankelijk bedrijf, dat uitstekend functioneert.

Volledig ontzorgd

De aanmelding wordt snel en adequaat opgepakt en er wordt professioneel bezwaar gemaakt. De klant wordt volledig ontzorgd.

Goed gedaan al is er niet een resultaat

Goed gedaan al is er niet een resultaat

Prima resultaat

Prima resultaat. Forse verlaging van de WOZ waarde.

Wij zijn nog in afwachting van de�

Wij zijn nog in afwachting van de resultaten maar de communicatie was zeer prettig! Ook was er snel een afspraak gemaakt.

het heeft resultaat gehad om te�

het heeft resultaat gehad om te reclameren maar door het schrijven van de gemeente willen ze je een schuldgevoel aanpraten omdat ik U heb in geschakeld

Uitstekend wapen tegen WOZ-willekeur

Zeer concreet. Accuraat en trefzeker. Met geringe inspanning van onze kant weet Previcus gemeenten die de WOZ-waardering niet zo serieus nemen doortastend en met kennis van zaken te pareren. Hulde!

Goede en eerlijke service!

Goede en eerlijke service!

........

.............

Een goede service met duidelijke richtlijnen

Een goede service met duidelijke berichtgeving en communicatie.

Geen omkijken naar!

Na aanmelding ging alles vanzelf. Van de gemeente kreeg ik bericht dat ik geld terug krijg i.v.m. aanpassing van de WOZ.

Goed werk verricht

Er is goed werk verricht door Previcus. Alleen jammer dat niet meer in zat.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.