Gemoedelijk, persoonlijk de notaris neemt echt de tijd. Wij kregen zelfs gebak omdat hij 25 jaar notaris was op de dag van tekenen.
het eerste gesprek was kort en niet alles is besproken alleen een paar punten die we zelf nog moesten aangeven. tijdens het tekenen hadden we een nieuwe notaris en die dacht over sommige punten weer anders zodat het toch weer veranderd is het is dat onze accountant het heeft nagekeken en dat stelt mijn wel gerust anders weet ik niet of ik gerust gesteld was of het goed is geregeld en ik vind dat dit toch wel moet het kost veel en dan mogen we toch verwachten dat er goed met onze wensen omgegaan mag worden. dat gevoel hadden we niet
Hartelijk dank voor uw review. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij vinden het vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de gang van zaken. Na evaluatie van uw dossier hebben wij geconstateerd dat de wisseling van notaris vooraf niet met u is gecommuniceerd. Wij begrijpen dat dit niet in lijn was met uw verwachtingen en bieden hiervoor onze excuses aan. We zijn blij dat we inmiddels persoonlijk met u in contact zijn geweest. Wij nemen uw feedback ter harte en ondernemen actie om miscommunicatie in de toekomst te voorkomen. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Zonder problemen diverse wijzigingen doorgevoerd, zelfs ook nog eentje op het allerlaatste moment! Het levenstestament goed en duidelijk uitgelegd. Het taalgebruik in de testamenten blijft wel apart.
Hartelijk dank voor uw review! Dit wordt door ons zeer gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
We wilden een herziening van testamenten en dat heeft even geduurd maar is naar tevredenheid en goed afgehandeld
Hartelijk dank voor uw review! Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Al vanuit onze vraagstelling keurig geholpen en dat heeft geresulteerd in een mooi resultaat
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om terug te horen dat wij u naar tevredenheid van dienst zijn geweest. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Positief
De contactmomenten waren vriendelijk. Als iedereen zo zou werken en zijn zou de wereld er heel anders uit zien. Zeer tevreden over het totaal.
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wij stellen het zeer op prijs dat u de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Ben een paar keer op kort termijn voor verschillende zaken bij dit notariskantoor geweest, elke keer zeer vriendelijk, netjes te woord gestaan en geholpen. Goede uitleg als ik een vraag had en ze namen ruim de tijd voor mij.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om terug te horen dat wij u naar tevredenheid van dienst zijn geweest. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
wij zijn heel tevreden en heel goed geholpen echt super
Bij de oprichting van Stichting Green Rebbels ben ik uitstekend geadviseerd en begeleid.
Hartelijk dank voor uw review! Wij stellen het zeer op prijs dat u de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Onze ervaring is prima,
Goede uitleg en afhandeling
Goed en informeel geholpen.
Een goede uitleg in een prettige sfeer was de afhandeling bij de verkoop van onze woning.
Zowel mondeling als schriftelijk (digitaal), duidelijke en begrijpelijke antwoorden op de vragen die we hadden.
zie boven
Onze ervaring is zeer positief. De gesprekken verliepen op een prettige en informele manier, waarbij er goed geluisterd werd naar onze wensen en deskundig advies gegeven werd.
Vriendelijke medewerkers. Notaris ook makkelijk toegankelijk> Heerlijk praatje gehad.
Zeer duidelijke en geduldige uitleg!
Het misverstand en de daaraan gekoppelde onduidelijkheden zijn naar volle tevredenheid opgelost
Hartelijk dank voor uw review! Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Ook dank voor het aandragen van een verbeterpunt. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Wij hebben zowel de voorbereiding als de passering van de testamenten als erg prettig ervaren. Goede uitleg gehad.
De wijze waarop communicatie , onthaal en het passeren van de akte heeft plaatsgevonden was zeer vriendelijk en laagdrempelig, zonder afbreuk te doen aan de professionaliteit.
Keurige ontvangst. Er wordt ruim de tijd genomen voor het bespreken van de mogelijkheden, consequenties en toelichting. Afspraken worden nauwgezet nagekomen. Een prettig notariskantoor.
Wij hadden nog al wat te regelen. En onze notaris heeft ons aan de hand genomen en ons door het lastige land van de notaris meegenomen. Wij bedoelen daar mee te zeggen dat zij alle tijd hebben genomen om ons alles zo duidelijk mogelijk uit te leggen. Nóg eens een afspraak maken op kantoor, voor alle duidelijkheid, was geen enkel probleem. Zij stelde zich t.a.t. flexibel op. Ook heeft dit kantoor er voor gezorgd dat wij geen zaken over het hoofd zagen. Wij zijn dik tevreden over de aanpak en service van Notariskantoor Terheijden
Prettig gesprek, alles werd goed uitgelegd Genoeg ruimte voor vragen. Menselijk en heel vriendelijk. Van telefoniste tot notaris heel prettig contact.
Raadhuisstraat 2
4844AC Terheijden
Wij helpen u graag uw zaken goed te regelen en begrijpen dat een bezoek aan de notaris niet alledaags is. Onze dienstverlening kenmerkt zich daarom door een informele sfeer waarin wij u in begrijpelijke taal persoonlijk adviseren. U bent van harte welkom! Parkeren kan gratis in de directe omgeving. Indien u slecht ter been bent, is een bespreking mogelijk op de begane grond van ons kantoor. Als u minder mobiel bent is een bezoek aan huis, in een zorginstelling of ziekenhuis ook mogelijk. Graag tot ziens!