Zij weten gewoon alles!

Er werd mij ineens duidelijk hoe ik mijn website in kan zetten om meer klant(reacties) te kunnen krijgen op mijn dienstverlening doordat er uitgebreide uitleg kwam over mijn huidige ingezette content plaatsing door de heer de Vries. Als ik dit eerder zou hebben geweten, zou ik dit zo nooit hebben geplaatst in mijn eerdere digitale media uitingen op mijn overige social media kanalen. Een eye-opener dit kantoorbezoek en verdere goede opvolging van al mijn overige klantvragen.

Fantastisch!

Super geholpen, fijn contact en snelle service!

Creatief, meedenkend en oplossingsgericht

Ik maak al een paar jaar gebruik van de diensten van Rocketstyle en ben erg tevreden. Raymond is altijd goed bereikbaar, behulpzaam en denkt mee in oplossingen. Pakt aan en is creatief. Heel tevreden!

Een professioneel en zeer behulpzaam (online) marketingbureau

Ik heb een tweetal webshops laten ontwikkelen door Rocketstyle en ik ben daar nog steeds erg tevreden over. Wat ik als erg positief ervaar is dat er bij een probleem direct contact opgenomen kan worden met het bureau en er altijd goed advies wordt gegeven en eventuele problemen adequaat worden opgelost. Zeker een aanrader dus!

Geweldige service!

Super deskundig en altijd goed bereikbaar. Al jaren ervaar ik Rocketstyle als een zeer betrouwbare partij, die altijd klaar staat met passende oplossingen en advies.

Meedenkend vermogen met als gevolg positief resultaat.

Rocketstyle is een betrouwbare partner waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. De heren zullen altijd met je meedenken om zo het maximale resultaat te behalen.

Zeer accuraat, en een erg fijne samenwerking

Wordt erg goed op de hoogte gehouden.

Werken al jaren fijn samen!

Sinds een jaar of 5 wordt er samengewerkt met Rocketstyle voor een groot aantal marketingcampagnes, advertenties en beheer en onderhoud van meerdere online projecten. Rocketstyle beschikt over online marketing kennis die ondernemers ondersteunt, het strategische inzicht en vooral de implementatie is een 10 waard.

Top! Veel kennis en komt afspraken na.

Mijn ervaring met rocketstyle is positieve. Veel kennis en komt zijn afspraken na. Ik kan rocketstyle dan ook zeker aanraden.

Zeer deskundig en behulpzaam!

Rocketstyle verzorgt sinds een aantal jaar hosting en onderhoud van onze 3 websites en dat doen zij uitstekend. Ze denken mee met de klant, geven bruikbare adviezen en leveren goede, snelle service. Kortom: wij zijn een zeer tevreden klant.

Rocketstyle is de partner voor Online Marketing

Rocketstyle beheert onze online marketing campagnes en zorgt voor al enige tijd voor meer conversie en naamsbekendheid!

PC Staalweg 12

3721TJ Bilthoven

0302072047

Over Rocketstyle

De online mogelijkheden zijn eindeloos en wij kennen het internet als geen ander. Middels online marketing en bewezen efficiënte strategieën helpen wij bedrijven online resultaat te behalen.