Heeft een totaal van 531 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Positief sentiment97%
Klanten roemen Smit en de Wolf als betrokken en deskundig. De samenwerking kenmerkt zich door snelle en duidelijke communicatie en meedenkend vermogen. Het team werkt professioneel en klantgericht. De feedback wijst op vertrouwen en consistente ondersteuning.
Sterke punten
Betrouwbare partner die meedenkt.
Snelle en duidelijke communicatie.
Professioneel en klantgericht.
Gebaseerd op 14 reviews
meedenkend, oplossing gericht, well done
Rutger is heel prettige accountant, kantoor is zeker aan te bevelen.
Hoe waarschijnlijk is het dat u ons zult aanbevelen aan een vriend of collega op een schaal van 0 tot 10?
13 December 2024
goose
bach
10 December 2024
Geniads B.V.
Utrecht
Great service
I have been working already for almost 3 years, and the service is top-notch.
On a scale of zero to ten, how likely are you to recommend our business to a friend or colleague?
12 November 2024
Catalin
Met hulp zo gepiept
Met hulp van een zeer vriendelijke dame heb ik de documenten kunnen onderteken en opslaan!
8 November 2024
Roeland
Doorn
prima langdurige samenwerking
prima samenwerking communicatie en planning kan beter
9 September 2024
Hans Bronsgeest
Best ever
Altijd behulpzaam en met kennis van zaken. Dat is Smit en de Wolf.
19 June 2024
Matthijs
Den Haag
Degelijk werk en goed advies
Nette partij, werk ik graag mee samen. Heb al mijn bv's en persooonlijke administratie bij hen ondergebracht.
23 April 2024
Benjamin
15 April 2024
Maria
Den Haag
De expertise en ervaring binnen de organisatie van Smit & de Wolf is zo overduidelijk aanwezig dat ik mij in goede handen voel met al mijn fiscale zaken. Ik kan deze dienstverlening aan iedere ondernemer aanbevelen.
29 March 2024
Martijn Lentze
Voorburg
prettig en goede samenwerking
korte lijnen qua communicatie. Denken met mij mee. prettig contact
13 March 2024
christian
altijd correct behandeld
deskundigheid op en top
26 January 2024
Leo
Voorhout
Vakkundig geholpen
Bij al mijn salarisvragen word ik altijd snel, professioneel en vriendelijk geholpen.
25 October 2023
Irene
24 October 2023
Buijs
Benthuizen
De dienst verlening is prima.
Beveelt niet aan
17 October 2023
Francis Kwidama
Nootdorp
Ik heb jarenlang goede ervaring met Smit en de Wolf
Heeft u een tip voor mij naar wie ik nu kan gaan, nu u er mee stopt
16 October 2023
mevrouwC.
Fabtastisch
Mijn accountant denkt goed mee en neemt de tijd je alles uit te leggen. Al jaren klant hier en ik ga hier niet meer weg!
16 October 2023
Jos
Al 8 jaar onze fiscalist en accountant
Heel plezierig en persoonlijk contact en een niet weg te denken onderdeel van onze groei en succes.
14 October 2023
Thomas
Amsterdam
Vakkundige behandeling IB aangifte.
Smit en De Wolf werd mij aangeraden toen ik op zoek was naar een professionele partij die mijn IB kon verzorgen. Tijdens een introductie gesprek met Henk-Jan heb ik een goed beeld gekregen van het bedrijf en de professionaliteit. Het proces om mijn IB in te vullen en af te ronden is goed verlopen.
14 October 2023
Marten Karelse
Voorburg
Accuraat punctueel en vlot!!!
Ben al jarenlang een tevreden klant!
12 October 2023
Han
accurate and on time
xxxx
11 October 2023
Deborah
super
Medewerkers staan je altijd even correct te woord en zijn allen deskundig op hun/haar gebied.
Leo
Voorhout
Fantastisch, partners
Service, kennis, betrokkenheid en vertrouwen.
John van der Burg
Drachten
zeer goed
Zeer goed, kennen Wil al jaren. Werkt naar volle tevredenheid.
Leendert Ph.D.
Zeer deskundig en klantgericht
Fijn bedrijf om mee samen te werken.
5 October 2023
Mark
Zoetermeer
We zijn al veel jaren cliënt en waarderen het persoonlijk contact met vertrouwde gezichten
Betrouwbare, deskundige, flexibele dienstverlening. Bij de tijd met het digitale kanaal. Prettig.
4 October 2023
Gert en Marije
Review overzicht
Positief sentiment97%
Heeft een totaal van 531 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Over Smit en de Wolf Accountancy en advies
Smit en de Wolf overziet alles wat met de cijfers van je onderneming te maken heeft. Om te beginnen automatiseren en controleren we je complete administratie, dat is vanzelfsprekend.
Maar we gaan nog veel verder.
Van het verbeteren van je solvabiliteit tot het vinden van alternatieve financieringsvormen - van het bepalen van de waarde van je bedrijf tot Due Dilligence onderzoeken - van hulp bij overnames tot superslim belastingadvies. Bij Smit en de Wolf denken we met je mee.
Smit en de Wolf is er voor elke ondernemer die wel een CFO kan gebruiken.