Tevreden omtrent opdrachten / contacten / betalingen

Alles heel goed geregeld

Ze hebben alles goed geregeld bij Mekano. Aardig personeel als je vragen hebt regelen ze het gelijk.

Mekano opent deuren voor je.

Mekano heeft voor mij als deuren geopend welke als individueel zzp'er gesloten zijn. Hierdoor werd mij als beginnend ondernemer de kans geboden om mezelf te kunnen ontwikkelen in de omgeving van een grotere onderneming. Ik ben Mekano (lees medewerkers van) dankbaar voor de geboden kansen, vertrouwen en ondersteuning.

Uitermate fijne partner om mee samen te werken.

Betaling altijd op tijd. Vriendelijke mensen realistische tarieven en afspraak is afspraak. Tot nu toe leuke opdrachten gehad.

Staarten 6 01

5281PL Boxtel

088 598 33 00 / 06 283 99 237

Over Mekano

Mekano brengt zzp'ers samen met uitdagende opdrachten.